2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dogursn var mi :). Bnde hazirlanayim gidicm konrtole dr.cati muanesi yapabilir esimde izin vermiyor erkek olduğu icin figee hastenelerde de bayan dr yok heo erkek. Napicm blmiyom
Doktor, bizim çatı muayenesine kaldıysa ohoo... hem doğuma da izin vermese ne olacak, bunu konuştunuz mu?

Canı darlanan, yeter gayrı diyen sündürsün memeleri

Cok sukur ki gecti gitti. Ama cok zordu. Hele sonrasinda acilen hastaneye kaldirilmam ve mecburen arastirma hastanesinde yatmam var. Ordaki sorumlu hemsireyi su dakka bana verseler bogasim gelir. Herkes caninin derdinde ne hastalar var. Cogu cevre illerden mustan bingölden gelmis. Onlari cahil ve bagirilmasi sart olan hastalar goruyordu. Butun hasta bakicilar kadindan nasil tirsiyor. Bu geldi benim odama bana da bagirip cagirmaya basladi, neymis oda toplu degilmis. Salak kadin dis gebelik agrisi ile yatiyorum, ic kanama olursa anlayayim diye bana agri kesici bile yapmiyorlar. Kalkip bi de odayi mi temizleyecem. Daginik dedigi de esimin atistirmam icin getirdigi minik buzdolabının ustunde duran posetler. Goz zevkini bozmus kadinin. Kadini bir guzel bashekimlige sikayet ettim. Universite personeli olarak bir ogretim uyesini ve benim sahsimda o zavalli kadincagizlari azarlamak neymis gordu. Pesini de birakmadim. Isini yapmakla patronluk taslamak arasindaki siniri bilmiyor boyleleri ya da kendini yaptigi isten dolayi üstün gorup hizmet bekleyenleri aciz zannediyorlar. Gel de guven iste boylesi kadinlara

Anaaa karıştırdım o zaman kız kusura bakma :) veririz veririz boşver bu bebisler sağlıklı olsun da kosturmaktan kilo kalmaz insallah
Verrsiniz kızlarrrr benim gibi tontik kilo almaya meyilli annenin bile hamile olmadan önceki kilosuna 1.5 kilo kaldı 14 kilo almıştım

Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah. Senin yavrun da sabretsin biraz daha

Doğum ve ağda kıyaslamasında ağdanın daha acılı olduğunu düşünmen rahatlattı beni
Bence de agda ve lazer daha aci verici. Dogum adet krampinin biraz hallicesi. Farzetki usuttun ve adetin coks sancili geciyor. Ki onda bile agrin surekli olur. Dogumda dalga dalga geliyor

Canım, emzirmede sıkıntı yok değilmi antibiyotik kullanıyorsun diye? İlkinde kullanmadım, iltihap olmadı şükür. Sonraki ameliyatlarımda bebekli değildim rahatlıkla kullandım. Sen daha tecrübelisin dr izin verirse neden olmasın, iltihap çok nalet şey ya

Bende Doğu Anadolu da yaşıyorum, evet bizler kendimizi savunabilen insanlarız ama kendisini savunamayan insanlara yapılan haksızlıklar çok daha sinirleriyle oynuyor insanın, bana söylenene bir sinirlenip cevap veriyorsam kendini savunamayan ne söylense tamam deyip medet uman insanlara yapıldığı zaman ne söylesem az geliyo, çok iyi yapmışsın böyle insanlara birilerinin haddini bildirmesi gerekiyo ki daha fazla kişinin canı yanmasın

Bence de agda ve lazer daha aci verici. Dogum adet krampinin biraz hallicesi. Farzetki usuttun ve adetin coks sancili geciyor. Ki onda bile agrin surekli olur. Dogumda dalga dalga geliyor
Ben normal Doğum yapmayı çok istiyorum. Her gören Allah kurtarsın deyince çokmu korkunç bişey diye düşünüyorum ama sen böyle söyleyince cesaret geliyo

Ya kızlar tatil için geç mı kaldım sizce? 35 hafta oluyor yarın 4-5 saatlik yol tehlikeli mi
Canım ben her hafta yollardayım. Riskin yoksa sorun olacağını sanmam. Geçen hafta eskişehirden mersine gittim otobüsle, bir gece kalıp geri döndüm. Bugün de ankaraya geldim arabayla. Eskisi gibi rahat araba kullanamıyorum ama biraz ayaklarımın şişmesi dışında pek de sorun olmuyor.

Bende erkek dr.ve erkek kuaförden yanayım..özelde kadin dr a gittim kizimda bebegimin 1 hafta icinde doğduğu takdirde 3 gün yaşayacağını söyledi..ağlayarak ciktim ordan 3.günü 37+5 de devlette doğum yaptim ve kizim küveze bile girmedi ..doğum aninda o açıyla sordugum ilk sey küveze girecek mi olmustu o kadar psikolojim bozulmuştu..bunda da devlette esim yanlislikla kadin dr.dan sira almisti dr. 2.li test sonucunda bebegin down sendromlu olduğunu kaba bi dille soylemisti yine ağlayarak başka erkek bi dr.a gittim bu deger tek basina bisey ifade etmez nasil oyle bisey söylüyo dedi..o yüzden hic bi sekilde kadin dr.lara güvenim yok kadin olarak anne olarak çok duygusuzlar o iki dr.a hakkimi asla helal etmem..hala bile cok cok sinirliyim aklima geldikce ölüyorum sinirinden..

Kadicikler evsiz kaldı kız yazıktır alsaydın eve
Yok o kediler vitrinlik, yıkanınca horalı çöplük kedisinden farkı kalmıyormuş almasın ay kıyamam, kediye acıdım.
@etka31112 inşallah çok korkmadın.
Ftm41 durum nedir? Sen bu kadar habersiz bırakmazdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…