2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz fazla erken canim ama inan ki agrilar normal suan anlatsam agrilarimi duymak istemezsin birde hamilelik cidden agrisiz sizisiz gecen bi donem degil olacak bir takim agrilar kotu dusunme sen
Sağol canim.gunden gune karnimin içi daha fazla acimaya başlıyor.bebegim tek bir tarafa toplanip agri yapiyor.endiselendim o yüzden.insallah tam zamanli gelir bebegim

Çok geçmiş olsun ilaç fayda eder inşallah. Benim bırak vajinal kültürü daha alttan muayene bile hiç yapmadı. Bunu yazdığın iyi oldu doktora sorulacaklar listeme yazdım vajinal kültür diye. Teşekkürler canım

Ben bugun verdim hem vajina hem de anusten aldilar. Grup B streptokok enfeksiyonu diye geciyor, bebege dogumda gecerse bagisikligi olmadigi icin pek cok enfeksiyona acik hale geliyormus, behsettiginle aynisi sanirim.

Kızlar kafanizi sisirdim farkındayım ama lavaboya gttim sari sümüks bir skinti az da değildi. Bu dogumjn yaklastiginin belirtisimdir nedir
Canım sarı sümüksü alıntı bendende cımartsi paZar geldi ben hala duruyorum ama bilemem :)

Canım bende işte öyle bir bakteri enfeksiyon yüzünden normal doğum yapamıyorum, yani son test temiz çıktı aslında yani çok az görüldü ama doktor riske atmak istemiyor, bu hafta tekrar edilmesini isteyeceğim testin. Eğer yine temiz çıkarsa normal doğum isteyecem. Aslında herkese yapılması gerek bebeğin sağlığı için ama ne yazıkki yapılmıyor

Seninki farkli mi bilmiyorum ama mesela bu grup B pozitif cikarsa, normal doguma engel degil, sadece dogum baslayinca hastanede serumla antibiyotik veriyorlar dogum sirasinda. Tabi bu biraz hareketleri kisitliyor ama sonucta normal dogum yapabiliyorsun.

Kızlar kafanizi sisirdim farkındayım ama lavaboya gttim sari sümüks bir skinti az da değildi. Bu dogumjn yaklastiginin belirtisimdir nedir

Benim doktoruma göre değilmiş canım benden 1 avuç kadar geldi o akintidab doktorum kanlı değilse normal dedi

Anladım canım ben de bu fitili kullandıktan sonra tekrar bakılacak sanırım. Aynen herkes yapmıyormus bu testi halbuki çok önemli bence

Ben bugun verdim hem vajina hem de anusten aldilar. Grup B streptokok enfeksiyonu diye geciyor, bebege dogumda gecerse bagisikligi olmadigi icin pek cok enfeksiyona acik hale geliyormus, behsettiginle aynisi sanirim.

Bende o enfeksiyon negatif canım .Bende çıkan bakteri ureaplasma urealyticum

Canim kiloyu kafaniza takmayin. Son haftalarda, bir hafta kilo alimi yavasliyor bir hafta normalin ustunde aliyor. Bende de oyle oldu ablamda da. Tam 34 35 lerde iki haftada 200 gr anca almisti. Ben de uzuldum 3 kiloyu bulmayacak herhalde dedim. Sonra bir haftada 400 gr aldi. Son zamanlarda bebegin pozisyonundan dolayi olcumler de saglikli olmayabiliyor.

Kızlar benim iki defa kahverenği akıntı geldi nişanım yavaştan geliyor diye düşündüm. Dün muayne oldum ondanmıdır diyorsunuz . Kan değildi ama parmak kadar bişey :) afedersiniz
Muayeneden sonra oluyor canim endise etme. Cati muyanesi sureci biraz hizlandiriyor zaten, hazirlikli ol her an hersey olabilir

B grubu bakteri cikmis demekki. Ama sende bir belirti yoktu degil mi? Hem suan tedavi olman iyi, ama dogumda da sana antibiyotik vermeleri lazim unutma. Benim doktorum yapmadi ve aklimin bir kosesinde kaldi. Yarin kontrolum var sorayim bi. Hos zamani da gecti neyse

Kızlar merhabalar, iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Genel anestezi ile 23 Temmuz sabahı gerçekleşti Doğum. 3350 gram doğdu Deniz Arel. Narkoz kafası ile odaya çıktığımda herkese bebek çirkin mi diye sormuşum :) birde herkese tek tek çok ağrım var dedim :) Bebeğimin beni beklerken şekeri düşmüş. O yüzden onu getirdikleri gibi ağrıyı sızıyı unuttum. Ama bu paşa anneci çıktı kesinlikle yanımdan 1 dk bile ayıramıyorlar. Dün gecem sıfır uyku ile geçti. Hala gözümü yummadım

Yaşı uzun olsun canım oğlunun inşallah bir ömür hiç ayrılmazsınız :)

Canım üniversite hastanesinde riskli gebelik uzmanına gittim o normal doğumda herhangi bir sıkıntı olmayacağını %90 hastanın bunu bilmeden normal doğurduğunu söyledi. Ama kendi doktorum bile bile ben hastamı bebeğimi riske atamam diyor. Ödüllü doktor kendi doktorum oyüzden çok güveniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…