2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim canavar bugün çıkmaya çalışıyor galiba aşağıda bir baskı var sanki elimi soksam cikartabilecegim gibi hissediyorum sağlık ocağına gitmek için yurumustum 40 dk falan o etkiledi herhalde

Bence de agda ve lazer daha aci verici. Dogum adet krampinin biraz hallicesi. Farzetki usuttun ve adetin coks sancili geciyor. Ki onda bile agrin surekli olur. Dogumda dalga dalga geliyor
Adet sancısını pek bilmiyorum ben ya. Adet zamanı enerjik ve mutlu olurum. Ama vajinal doğumla ilgili çok motive olmuş durumdayım. Elbette ki acısı olacaktır. Ama getirisinin fazlalığını düşününce normal olan her zaman tercihimdir

Kızlar kafanizi sisirdim farkındayım ama lavaboya gttim sari sümüks bir skinti az da değildi. Bu dogumjn yaklastiginin belirtisimdir nedir
Sen en sonunda doğuracan galiba canım :) insan bilinçli olmadımı herseyi acaba doğummu diyor tecrübesiziz ondan. Bende öyleyim acabamı diye diye doğuma gidecem

Gözünüz aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Kız biz kaynanaları şikayet ediyoruz bizim gelinlerde bizi şikayet eder kesin aman annelerine düşkün olsunlar kuzucuklar

Gozunuz aydin, dogumun yorgunlugu, bebegin heyecani derken ilk gece uyunmuyor sanirim :)

Kızlar doğuma giriyorum dua edin nstde sancılarim başlamış 2 saate doğum olcak off panik oldum dua edin
Rabbim senin ve bebisinin yar ve yardimcisi olsun sorunsuz bir şekilde dogurup mis kokulu bebisini kucagina alirsin insallah dualarim senin ve bebisinle

Listenin başında ben olurum suan 101kiloyum amaaaa toplam 6kilo aldim
Sdn fazlasıyla verırdın doğum sonrası zayıflarsın bile. Bebek kilo alıyormu peki. Ben ilk gebeliğimde cok fazla kilo aldım ama 41 haftada 2850 gram doğdu şimdi o kadar fazla almadım ama bebek normal kiloda.

Sdn fazlasıyla verırdın doğum sonrası zayıflarsın bile. Bebek kilo alıyormu peki. Ben ilk gebeliğimde cok fazla kilo aldım ama 41 haftada 2850 gram doğdu şimdi o kadar fazla almadım ama bebek normal kiloda.
İnsallah veririz. Ben ilkinde 25kilo ikincide 12kilo bunda 6kilo cocuklarda 3460gr ve 3280gr doğmuştu. Simdi 38haftalik 3kilo tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…