2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kuzuya gözleriniz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah:)

Bende o enfeksiyon negatif canım .Bende çıkan bakteri ureaplasma urealyticum

Hmm, sana daha detayli bakmislar o zaman, benim lab.in brosurunde sadece B grubu diyordu, baska birseye baktiklarini sanmiyorum. Simdiden gecmis olsun, iyi ki onlemini almis doktorun.

Son düzenleme:

O da degisik bir mantikmis :) Yani bilmeyen dogurur tabi de, biliniyorsa onlemini almadan istatistik olarak dusuk ihtimal diye "sikinti olmaz" denir mi... Oyle is mi olur, ya onlemini alirsin, ya da senin doktorunun dedigi gibi hic riske girmezsin :)

Gozun aydin canim Rabbim anali babali buyutmek nasip etsin insallah. Cirkin miymis bu arada ? :)))

Benim dùn acilde aciklik varmi diye parmakla bakti muayenedn sonra az bi kahverengi akinti gelebilir desi ve bu sabah geldi canim oluyormuş muayeneden sonra
Çok fazla bir akinti değildi agrik sizimda biseyimde yok cati muanesindendir die düşünüyorum. Birsey olieda eger 10 dakikalik mesafedeyiz hasteneye. Ama hâlâ cantam hazir degil

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun,bol bol sütün olsun inşallah.

B grubu bakteri negatif canım bu başka bir şeymiş ama şimdi vajinal fitil verdi 6 gün kullanacağım doğumda bir şey yapacaklar mı onu bilmiyorum

Allah anali babali búyûtsûn canim deniz arel beyefendiyede bol emmeler ve saglik diliyorum kendine ve küçük prense iyibak canim

Hayırlı evlat olsun inşallah gözünüz aydın canim :)

O da degisik bir mantikmis :) Yani bilmeyen dogurur tabi de, biliniyorsa onlemini almadan istatistik olarak dusuk ihtimal diye "sikinti olmaz" denir mi... Oyle is mi olur, ya onlemini alirsin, ya da senin doktorunun dedigi gibi hic riske girmezsin :)
Aynen öyle alacak. Perşembe günü randevum bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. Hayırlısı artık hakkımızda.

Kızlar şu şekilde benim sonuç . B grubu bakteri dediğiniz ilk satır negatif çıkan. Dediginiz gibi en önemlisi o aslında

Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle büyütmek nasip olsun inşallah

Gözün aydim canim allah annalı babalı buyutdun.
Uksuz geceler başladı artık. 40 cıksın butun düzen oturur merak etme alışırsın zamanla. Zaman bulduğunda bol bol dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…