2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese kocaman günaydınlarrr
Dun ki melankolik havami bir kenara biraktim bugun daha guzel bir gune uyandim insallah :)
Tabi gordugum ruyalari saymazsak :) hayrolsun insallah hepsi :)
Hayrolsun canım. Dün gece rüyamda askere gidiyordum. Sapıttım iyice. Bedelliden etkilendim herhalde, 28 gün kadınlara da askerlik geliyormuş, eşim de doğurmadan bitir sonra zor olur diyor. Tamam seninle gider gelirim o zaman diyorum, nasıl askerlikse o sonra ilk günden eşim beni tanımıyormuş gibi yapıyor, odasına gidiyorum, böyle olmaz torpil mi yapacağım sana diyor. Nasıl üzülüp ağlıyorum, ben bu göbeğimle napcam diye

Merhabalar
12. Haftamdan beri problemlerim birmek bilmedi erken doğum korkusuyla yat yat aman yavaş derken şimdide çok aşağıda ama açılman yok diyor doktorum. Perşembeye kadar sancılarım başlamazsa sancılarımı başlatacak bir ilaç verecekmiş sonra 1-2 güne sancılarım başlıyormuş offf istemiyorum ben ilaç falan kızlarr ne olur dua edin de bu nazlı kız kendi sancılarıyla gelsin. Günlerdir evin içinde oğlumla dans ediyoruz yürüyüş skuash falan ne hareketler sormayın ama tık yok

Kızlar doğuma giriyorum dua edin nstde sancılarim başlamış 2 saate doğum olcak off panik oldum dua edin

Canım benim hayırlısı olsun panik yapma
Geliyor Deniz bebek ,inşallah sağlıklı iyi haberlerinizi de alalım.
Ağrısız sızısız çok güzel bir doğum olur inşallah

Seni hatirladim canim. Hem tarihlerimiz yakindi hem de dis gebelik gecirmistik ikimiz de. Bi de senin erken haftalarda suyun gelmisti sanki. Cok sukur bu zamanlara kadar gelmissin. Bundan sonrasi icin hic stres yapma cok daha buyuk problemleri atlattin sen. Sanciyi baslatacak ilac dedigi oksitosin hormonu canim. Rahim kasilmalarindan gogse sut gelmesinden sorumlu hormon. Bunu vererek kasilmalari baslatmak istiyorlar. Yine kendi sancini cekeceksin, ilacdan dolayi yapay bir sanci olarak dusunme. Vucutta suan eksik olan hormonun sana verilmesi olayi.. ama suni sanci diyerek olayi yapaylastiriyorlar ve yapay ve daha cok aci cekiliyor diye insanlar korkuyor. O agri esigini asagi ceken de bu korkular zaten. Uzulme ve doktorune guven derim

Hayrolsun insallah canim sen kisa metrajli film cekmissin ne rüyasi :) :)

Kızlar nişan kahverengi yada pembe olmalı değil mi benden az önce baya yeşil akıntı geldi nişan olabilir mi

Evet doktorumda korkulacak birşey yok öyle bağır çağır doğuracağın bir ilaç değil dedi ama hamileliğimde hiç bir şey normal gitmeyince bari bu müdahalesis olsun diyorum

Kizlar birde bu cti muayenesi dediginiz yani alttan elle muayene normal dogum yapacaklara yapilmiyomuydu bu muayene dogum zamanini hizlandiriyormu biarkadaş òyle bisey yazmisgi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…