2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar birde bu cti muayenesi dediginiz yani alttan elle muayene normal dogum yapacaklara yapilmiyomuydu bu muayene dogum zamanini hizlandiriyormu biarkadaş òyle bisey yazmisgi sanki
Selam canım , çatı muayenesi normal Doğum için yapılıyor, bana yaptı doktor. 36: haftada oldum ben

Kizlar birde bu cti muayenesi dediginiz yani alttan elle muayene normal dogum yapacaklara yapilmiyomuydu bu muayene dogum zamanini hizlandiriyormu biarkadaş òyle bisey yazmisgi sanki
Banada bir arkadasım öyle demişti, ama benim doktorum 2 kez yaptı bana. Heralde olsaydı bende olurdu. Ben inanmıyorum öyle şeylere.

Canim ne hizlandirirsa hizlandirsin artik son haftalardayiz eninde sonunda doguracagiz kendine evham yapma stres yapma surekli :*

Anneler, biz sonuncu kontrolden geldik . 3137 gramız, suyumuz 3 günü idare eder doğuma kadar.
Bana bir akıl verin çünkü kendi kafam gerçekten durmuş vaziyette. Ben doktora normal narkoz istediğimi dedim, spinalin baş ağrılarından dolayı çekindiğimi söyledim. O senin isteğine bağlı ama ben bebeğin sağlığı için spinal öneririm dedi. Ve kafam karışık gerçekten bana akıl verin canlar.
Not:spinal hiç olmadım, epiduralla oldu kızım, ağrı yaşamadım ama o türkiyede değildi. Narkozla da 3 ameliyat geçirdim , uyudum uyandım, narkoza bağlı bir sorun yaşamadım. Çok kararsızım ben ya

S
Spinalin epiduralden farki ne canim epidural olsan yine olmuyormuymus

Aslında artik dogsun diyorum buseferde dogum korkusu sariyo durabildigi kadar dursun diyorum hayirlisi
Tabiki saglikli vakitte dogsun ama kasma kendini eninde sonunda cikacaklar ordanagrimizda olacak belki aniden suyumuz gelecek herseye hazir olmak lazim bence soguk kanli olmaliyiz ben artik kendime hersey olabilir rahat ol modundayim bir yerim agridiginda yatiyorum biraz azaliyorsa henuz degil diyorum

Annem haftaya kavuşuruz diyor gibime geliyor , hayırlısı canım

Canim benim kardesim ve 2 arkadasimda spinal sezeryan oldu hic basagrisi falan cekmediler bende oyle olacagim druma epidural spinal farkini sordugumda epidurlde belde katater takili kaliyormus ilac vermek icin oda menejit yada enfeksiyon riski var onun icin bwn yapmiyorum en rahati spinal dedi

Canım Progestan mu kullanmıştın

S

Spinalin epiduralden farki ne canim epidural olsan yine olmuyormuymus
Epiduralde omurilik zarina, spinal de omurilik sivisina anestezi veriliyor. Birinde bas agrisi digerinde sirt agrisi olur diyorlar. Ama ikisinin de tercoh sebebi annenin bebegin ilk anini gormesinden ziyade bebegin anesteziden etkilenmesini en aza indirmek diye duymustum. Doktor ne onerirse onu kabul etmek lazim, sonucta biz onlar kadar bilmiyoruz. Tercihi size birakmalari da zor cunku hepsinin artisi eksisi var. Dort dortluk bir yontem yokki hepimiz onu tercih edelim. Hakkimizdan hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…