2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ah işte bende senin gibi yapabilsem canim ben normaldede biraz evhamliyim birde gebeliklerimde yasadiklarimdan heran sanki gene bisey olacakmis gibi hissediyorum böyle dûsûndûgûm icin kendime kiziyorum ama busabah diyorumki içimdeki zilliye istedigin kadar kasil sanci yap su yada nişan gelmeyince gitmeyecem hastaneye esimde siyoki becerebilecenmi adam bile beklemiyo

Vücutta kendiliğinden salgılanan oksitonin aynı zamanda endorfin de salgılar ve endorfin hormonu sancı dalgaları arasında agrı kesici etkisi gösterir o yüzden dalgaları daha hafif hissederiz ve aralıklı olduğundan vücut dinlenir ama yapay oksitonin olan sunni sancıda endorfin olmaz ve aralıklı olmayıp makine gibi her an verilir ondan dolayı sunni sancı daha zordur canım Aslı var yani o olayın

S

Spinalin epiduralden farki ne canim epidural olsan yine olmuyormuymus
Epidural her hastane yapmıyor canım, yapanlar da 1000-1200 fiyat farkı istiyor. Spinalde direkt omurga beyine iğne yapılıyor, epiduralde omurga beynin etrafını saran sıvıya enjekte ediliyor. Haliyle göğüs, boyun baş ağrısı yaşanmıyor.

Evet 12. Haftamda kanamam olmuştu 13. Haftamda suyum geldi 1 ay progestan kullandım 14 gün antibiyotik aldım kese açıldığı için bebek enfeksiyon kapmasın diye
Sadece bir ay mı süresi benimde çok sıkıntılıydı en baştan 33. Haftaya kadar kullandım canım bana demişlerdi Protestanı çok kullandığından açılman olmayabilir diye ondan sordum acaba senin kullanımda var mı diye

Benim doktorum epidural dedi bende korksamda kabul ettim canim artik yasayip gòrecegiz nasil agrilar la ak

Benim hastane epiduralli dogum úcreti olarak 1800 dedi canim allah yardimcimiz olsun hepimizinde

Kizlar dún benim arkadaş vardi benimle ayni haftadaydi 37+2 annem aradi sogum yapmiş hayet iyiymiş bu erkek bebeleri cokmu aceleciler ne benim bildigim kiz bebekler gùnyny doldurmadan dogar derler

Benim doktorum 6 aya girdigimizde icme dedi progestorani ama ben baska doktora sordum gynde bit tane icsem bebege zarari oluyomu diye bu ilacin bebege bir zarari yok aksine icebilirain desi bende hala iciyorum

Kizlar dún benim arkadaş vardi benimle ayni haftadaydi 37+2 annem aradi sogum yapmiş hayet iyiymiş bu erkek bebeleri cokmu aceleciler ne benim bildigim kiz bebekler gùnyny doldurmadan dogar derler
Allah bağışlasın. Ben kızımı 37+0 doğurdum canım gayet normal sağlıklı bir bebekti.

Bunun dogum dalgalarinin sıklığı ile alakasi var tabiki. Suni sanci da dalgalar daha sık geliyor ama korkunun agri esigini dusurdugunu de dusunuyorum ben. Suni almak zorunda olan en bastan korku yuzunden 1 0 maglup zaten. Bunu en aza indirmek lazim

Bir profun makalesini okudum o da önermiyor epidurali , bide omurilikten giriliyor etkisi uzun oluyor . Spinal 2 saatlik oluyormus . Yine araştır nette bir sürü yazı okudum bende meraktan

Kizlar ben suan 30+5 günlük hamileyim.suan doğsa bebegim yasama şansı nedir sizce? Ağrılarım oluyor bu aralar.bu haftada cok mu premature oluyo
Canım wintersun ikizleri 29+... Doğurdu tam 30 olmamışlardı daha. Küvezde kaldılar ama çok şükür artık evdeler, meme emiyorlar vs. solunum ve gıda desteği dışında bir problem de olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…