2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorda epiduralde israrci ben genel istemistim ama epidural yapacak
Bir profun makalesini okudum o da önermiyor epidurali , bide omurilikten giriliyor etkisi uzun oluyor . Spinal 2 saatlik oluyormus . Yine araştır nette bir sürü yazı okudum bende meraktan

Bencede canim gitme su falan gelene kadar :)

Benim doktorum 6 aya girdigimizde icme dedi progestorani ama ben baska doktora sordum gynde bit tane icsem bebege zarari oluyomu diye bu ilacin bebege bir zarari yok aksine icebilirain desi bende hala iciyorum
Normal dogum dusunuyorsan onternette acilmayi geciktiriyor diye okudum ssen drun ne diyorsa onu yap

Benim doktorum 6 aya girdigimizde icme dedi progestorani ama ben baska doktora sordum gynde bit tane icsem bebege zarari oluyomu diye bu ilacin bebege bir zarari yok aksine icebilirain desi bende hala iciyorum
Bana 35 de bırakıcaz demişti ama ben hep kullananlardan son zaman çok ağrım oldu açılmam olmadı progestanı geç bıraktığımdan demişlerdi canım bebeğe bi zararı yok rahmimizi tutuyor diye biliyorum senin sezeryandı ama degil mi

Benim doktorda epiduralde israrci ben genel istemistim ama epidural yapacak
Kuzenımın eltisine Konak hastanesinde epidural yapmaya kalkmışlar 6 kere denemişler olmamıs, sonra genel anestezı yapmıslar bu seferde salaklar bebegı almakta geç kalmış göbek bağından anestezı çocuğa gecmıs ağlamadan uyuyormuş yoğun bakımda Bebek. Genel anestezının de oyle rıskı var. Ama acıbademın doktorları çok ıyı sıkıntı yaşamazsın Allah’ın izniyle. Epidural genel anesteziye göre daha ıyı

Evet bende doğum agrısının psikolojik rahatlamayla olan etkisine gerçekten çok inanıyorum canım

Evet canim

Bu konularda doktoruma gùvenim tam prof oldugu icin birde adam hastalarini cok ònemsiyo bakalim hayirlisi

Masallah Allah ayırmasın darısı başımıza

Sağol canim.gunden gune karnimin içi daha fazla acimaya başlıyor.bebegim tek bir tarafa toplanip agri yapiyor.endiselendim o yüzden.insallah tam zamanli gelir bebegim
İnşallah tam zamanlı gelir canım. Ben endişe etme diye söyledim wintersunu. Hani olursa dünya hali çok korkma diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…