2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bebek icin genel anestezi onerilmiuor. Ben kızımda spinal oldum. Hatta daha genelmi spinalmi konusmadan aniden oldugu icin ameliyathanede ogrendim uyanik olacagimi iyiki spinal olmusum ameliyat ve sonrasında bahsedilen hicbir sorunu yasamadim belki bunyeden belkide anesteziyi yapan elden kaynaklı bilmiyorum ama her dogum bir degil sonucta. Ben yine spinal olacagim nasipse.

Bir profun makalesini okudum o da önermiyor epidurali , bide omurilikten giriliyor etkisi uzun oluyor . Spinal 2 saatlik oluyormus . Yine araştır nette bir sürü yazı okudum bende meraktan
Canım bence tam tersi, epidural iki saatlik oluyor hatta daha az, ameliyattan 40 dk falan sonra bacaklarımı hissediyordum

Bence doktorunun tecrubesini goz onunde bulundur derim bu arada senin icin bulundugum tahmin gitti sana gelene kadar bi bes dogum daha olcakmis gibi hakkinda her seyin hayirlisi olsun saglicakla kucagimiza alalimda

Canim gozunaydinnn :) kavusmussun yavruna Allah bagislasin size
Kızlar doğuma giriyorum dua edin nstde sancılarim başlamış 2 saate doğum olcak off panik oldum dua edin
Canimm saglikla gelsin oglusun guzel haberlerinizi alalim

Hamile askerim benimmm...

Bence doktorunun tecrubesini goz onunde bulundur derim bu arada senin icin bulundugum tahmin gitti sana gelene kadar bi bes dogum daha olcakmis gibi hakkinda her seyin hayirlisi olsun saglicakla kucagimiza alalimda
11 demiştin değilmi? 17 ye dayandı sıra, ama belli olmaz 21 olabilirim, yada ONTK gördüğü gibi aniden suyum da gelebilir

Canim genel anesteziyi bilmiyorum ama spinalde cikar cikmaz kahve icersen hafif atlatırsın ben agir gecirdim ama bana kahveyi agrin oluraa ic dediler
Yaninda yardimcib olacaksa spinal ol o zaman canim

Selam kızlar nasılsınız varmı doğum yapan falan kaç gündür giremiyorum misafirlerimiz vardı bi girip bakayım dedim ne var ne yok diye

11 demiştin değilmi? 17 ye dayandı sıra, ama belli olmaz 21 olabilirim, yada ONTK gördüğü gibi aniden suyum da gelebilir
Evet ilk onda yoksun dedim ama ilk 20 dede olamicaksin gibi duruyor :)) biride beni ruyasinda dogurdugumu gormus ama hic hareket yok bakalim ONTK ruyasi tutacakmi

Banada bir arkadasım öyle demişti, ama benim doktorum 2 kez yaptı bana. Heralde olsaydı bende olurdu. Ben inanmıyorum öyle şeylere.
Benim anladığım bazı doktorlar çatı muayenesi sırasında doğumu başlatmak veya süreci hızlandırmak için ekstra müdahalede bulunuyor, amniyon kesesine filan. Ama normal çatı muayenesinden birşey olmuyor.

Kızlar selamlar bende dün dr a gittim. 2700 olmuş benim minik dana. Nst için çok güzel dedi sadece dr um ama gördüğüm kadarıyla 60-70 e vuran sancı olmuş arada bir. Bugün daha çok hissediyorum ama karnımda düzensiz kasılmalar var. İçimden bi ses 38 e kalmadan doğum yapacağım gibi diyor aMa kısmet bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…