2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir profun makalesini okudum o da önermiyor epidurali , bide omurilikten giriliyor etkisi uzun oluyor . Spinal 2 saatlik oluyormus . Yine araştır nette bir sürü yazı okudum bende meraktan
Bu kararı verirken anesteziyi yapacak ekibi de bilmek lazım. İçlerinden birini daha sık tercih ediyor, daha başarıyla uyguluyorlarsa onu seçmek iyi olabilir.

Bende doğurmak istiyorum artik eve paket paket hurma stokladim her aksam 5-6 tane yiyorum adaçayı aldim yarinki kontrolümden sonra ona da başlıcm.. her gün sıcak duş aliyorum ilk kizim 37+5 de gelmişti bu da öyle gelse ne iyi olurdu bu sabah ben uyurken kizimin çığlık ve gülüşmelerine uyandim bi gözümü actim elini karnıma koymus diger kiz içerden ablasinin eline tekme atiyo ablasi disarda kahkaha atiyo anne kardesim beni cok seviyo diye diye karnimi öpüyo bi an once dogsun artik

Hurmayi ben cok severim su 1 haftaya kadar hep yedim ama burda yazilanlara gore dogumu kolaylastiriyormus gerci olsa bende coktan olursu ama genede normal dogurmamak icin yiyemiyorum korkumdan

İnşallah anlattığın gibi olur senin içinde hepimiz içinde,sağlıklı bi şekilde doğduğunu göreyim her sıkıntıya katlanıcam artık

Kızlar nişan kahverengi yada pembe olmalı değil mi benden az önce baya yeşil akıntı geldi nişan olabilir mi
Yeşil akıntı genelde enfeksiyondan kaynaklı oluyo, bende enfeksiyon var son iki aydır ve bazen arttığı zaman lavaboya gittiğimde adet olur gibi yeşil alıntı oluyo, nişan olduğunu sanmıyorum

İlişki, sıcak banyo , meme uçlarını uyarma, hurma vs vs hiçbiri işe yaramıyormu? Kız ben tutayım diye uğraşıyorum sen bu kadar iş yapmana rağmen açılmıyor, maşallah diyeyim
Hiç biri tutmuyor canim bende. Anlamadım ne iş demediğim şey kalmadı artık pes etım desem yeri.

Hiç biri tutmuyor canim bende. Anlamadım ne iş demediğim şey kalmadı artık pes etım desem yeri.
Tatlim sen baska dra vs gitsen olmuyor mu ne olur ne olmaz yani gunun bitti sayilir Allah korusun bebek.kakasini yapsa ya da gelmese sezaryen olman gerekirse ne bilim yani nasil.takip edileceksin boylede olmaz.ki

Tatlim sen baska dra vs gitsen olmuyor mu ne olur ne olmaz yani gunun bitti sayilir Allah korusun bebek.kakasini yapsa ya da gelmese sezaryen olman gerekirse ne bilim yani nasil.takip edileceksin boylede olmaz.ki
Eski dr hiç memnun değildim. Bu yüzde şehir dişina gitim. Fiyat burdakinin 3 katı. Doğum ücreti kadar kontrole para verdik. Kontrolde sadıce untrason ve dr untrason cağıdına bakması oldu. Şimdi o kadar butcemiz yok. Burdaki dr bir görünmek isdiyorum mümkünse yarın.

11 demiştin değilmi? 17 ye dayandı sıra, ama belli olmaz 21 olabilirim, yada ONTK gördüğü gibi aniden suyum da gelebilir
Aman oglus gununu beklesin panik yaratmasin gununde planlanmis sekilde gelsin bisi kalmadi zaten ama insallah ruyamdaki gibi kolay bir dogumun olur fistik

Allah hepimizi korusun.acıdım anneye de bebeğe de. Ne biçim uzmanlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…