2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hurmayi ben cok severim su 1 haftaya kadar hep yedim ama burda yazilanlara gore dogumu kolaylastiriyormus gerci olsa bende coktan olursu ama genede normal dogurmamak icin yiyemiyorum korkumdan
Kolaylaştirmasi en büyük temennim zira ilk normal Doğumum da sezaryen kadar dikisim var

Canım wintersun ikizleri 29+... Doğurdu tam 30 olmamışlardı daha. Küvezde kaldılar ama çok şükür artık evdeler, meme emiyorlar vs. solunum ve gıda desteği dışında bir problem de olmadı

İnşallah tam zamanlı gelir canım. Ben endişe etme diye söyledim wintersunu. Hani olursa dünya hali çok korkma diye.
sagol canimin ici.o zaman benim bebisiminde Allahin izniyle yasama sansi var.nolur nolmaz insallah tam zamanli gelir bebegim ama erken gelmeye kalkarsa da riskli dönemleri geciyorum galiba yavas yavas.33 haftalik olsa en azindan erken dogum dusuncesi korkutmaz.hayırlısıni eylesin mevlam

Biz duruyozda bu sıpalar dururmu bilmiyom canim benimki gene buaksam hunharca hareket ediyo karnim bir acayip oliyo canim yaniyo arada kiziyom ama dinleyen yokki

Benimki de bugün bana kök söktürdü hayır gelmiyor da sıpa işi gücü anneyle uğraşmak çok sancı giriyor çoooook doktorum düzenli olmadıkça doğum sancısı değildir diyor

Amin canım benim. 28 hafta sınır. Ondan sonra doğanlar başka hastalığı olmazsa (allah korusun) gerekli teneffüs ve gıda desteğiyle yaşıyor. Gerçi benim bir tanıdığın oğlunu gördüm geçen, uzunboylu , 14 yaşında, Maşallah dedim ne güzel boyu var, dedi ben bunu 27+4 haftalıkken doğurdum.

Yaa ben bu gobek deligindeki aci ile basedemiyorum anormal birsey değildir di mi... boyle bir aci yok yani hicbirsey yapamiyorum. Bildigin açık yara varmis gibi, minicik hafifcecik degemiyoruz bile...

Benimde gúndùz sanci yok aksam olunca oliyo ama 2 3 kere falan oluyo oda senin dedigin gibi dúzensiz geciyo hayirlisi bakalim
Benimki de bugün bana kök söktürdü hayır gelmiyor da sıpa işi gücü anneyle uğraşmak çok sancı giriyor çoooook doktorum düzenli olmadıkça doğum sancısı değildir diyor

Ay masallah yaa böyle güzel şeyler duyunca insan seviniyor vallahi.rabbim can verdikten ömür bictikten sonra 23 24 haftalik dogsa bile yaşar diymi.insan ışte ister istemez evhamlaniyo sağlıklı olsun istiyo.analık böyle birseymis demekki duygulandim bak

Yani canim iyi kotu bi baktir ne olur ne olmaz 9 ay tasidin sonucta bisey falan olmasin Aalah korusun

Ama 1 gynde fazladan 1 tane olursa gitti senin sira ben illa seni 20 den sonra dogurtturacam sanki
bugünü bir Tzadkiel le atlattık sanırım. Çarşamba, perşembe, cuma benim nasıl olsa. Cuma sabahı da doğuran olsa listede kendime torpil geçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…