2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yani canim iyi kotu bi baktir ne olur ne olmaz 9 ay tasidin sonucta bisey falan olmasin Aalah korusun
Evet canim dün gece o kadar sinirim bozulduki bana bir şey olursa bebeğme bir şey olursa ne olur diye düşünüp bütün gece ağladım.
Eşimi ikna etmeye calişiyorum ikna olur olmaz kv ikna etimi gidicem kendi elimde değilki cıkıp gideyim. Bide son günler cok baygınlik geciriyorum nedeni nedir bilmiyorum bunun içinde gitmem lazım dra.

Ben benetonunkini aldim canim travel sistem ama

Yaa ben bu gobek deligindeki aci ile basedemiyorum anormal birsey değildir di mi... boyle bir aci yok yani hicbirsey yapamiyorum. Bildigin açık yara varmis gibi, minicik hafifcecik degemiyoruz bile...
Cnm benim kızımda kafasını dayadığın da dediğin gibi dokunamıyorum bile çok ağrı oluyor

Yaa ben bu gobek deligindeki aci ile basedemiyorum anormal birsey değildir di mi... boyle bir aci yok yani hicbirsey yapamiyorum. Bildigin açık yara varmis gibi, minicik hafifcecik degemiyoruz bile...
Canım göbek fıtığın olabilir mi acaba? Geçenlerde okumuştum göbek fıtığı olanların göbek deliğinde ağrı çok oluyormuş bi baktırsanmı? Gerçi hamile olmayan insanlar için de aynı ağrı geçerli. Bi genel cerrahiye görün istersen.

Kraft pop ve pregonun bir ürünune baktim
Cift yonlu kolay katlanıyor hafif sayılır
Ust tente kraft tamamen prego yarim kapaniyor
Ama pregonun ici daha genis
Tentenin yarim kapanmasi cok sorun olurmu
Kisin yagmurluk kullaniyorlar yazında güneşe ters surulur diye düşündüm

Bilmiyorumki, ama hızlandırmak için yaptıgını düşünmüyorum çünkü normal doğum yapabilirmiyim onu öğrenmek için yaptı 36.haftada. Birde 38. Haftada yaptı nst de kasılma sancı çıkınca. Rahim açılması yok dedi. Normal doğuma müsaitsin ve çok rahat doğum yaptırırım seni dedi.

Size normal çatı muayenesi yapmıştır, zaten size sormadan ekstra müdahale etmez bence. Sonuçta bilgilendirmesi gerekir doğumu başlatma kararı beraber alınır.

Bende başımdan beri genel anestezi almak istedim ama artık doktorlar onu istemiyor. Binde bir oluyor. Eskiden çoktu genel anestezili sezeryan. Benimkide normal doğumcu aezeryanda ise belden uyusturarak yapıyor. Başın ağrımadıysa ağrımaz bence 2. Cide. Bol kahve ile atılıyormuş vücuttan.

Psikolojiler alt ust :)) ben de burayi okuyunca ruyamda sanci cekiyorum hep

Chicco liteway çok memnunum ben oğlumda kullandım şimdide onu kullanacağım

Canım ben bunun cok araştırmasını yaptim.chicco liteway plus cok ama cok oneriliyor.baston puset ve oto koltugu.hem cok hafifmis.1000 liraya siparis etmistim internetten ama puset gelmedi eksik gönderdiler geri iade etmek zorunda kaldim.daha bana da almak kismet olmadi bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…