2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Chiccconun baston tipi aldm aklimda olan travel sistemdi ama evin 4.kat ve esimn firigindsn dolayı daha hafif olani terxoh ettim ki bu bile ağir ama bana kullanislk gldi .hatta magazadaki adam dedim gelip travel sistem alıyorlar snra glip baston tipi aliyorlsr dedi... Bakmak istersen eger chiccco lite way 2

Ay canim ya sen hayirlisiyla bi kurtulsan guzel haberin gelse cok sevinicem yani ne demek kv ve esimi ikna etmek

Tabi tabi, biz akısına bıraktık. Bekliyoruz bakalım. Bebek kafası aşşagıda ama kanala girmemiş hala.
Aynen ya bnm 30.haftadan beri hatta daha erknden belki kafasi hep asagida ama knala grmemis daha.dogum yapmak ıstiyorum artik ilk dogum yya agrisini acisini blmiyom. Delimiyjm ne

bulasiksuyu bebisin nasil oldu canim? Sen nasilsin?
@Yemyesilbirdeniz senden de ses cikmadi. Guzel haberlerini bekliyoruz
Canım hastaneden çıktık. Beboşun genel durumu gayet iyi. Çocuk norologuyla birlikte kırılan kemik duzelene kadar hareketlerini takip edeceğiz. Kemik kendiliğinden kaynadiginda hareketler geri gelmeye başlarsa dünyalar bizim olacak. Önümüzde 10 günlük bir süre var her şeyin netlik kazanması için.

bulasiksuyu canım hayırlı ugurlu olsun gözun aydın
sag salım tez zamanda cıkarsınız hastaneden ınsallah omzuda hemen duzelır ınsallah
senın bebek kac kılo dogdu
yazdysan atladım sanırım
Teşekkür ederim canım. Hastaneden pazartesi taburcu olduk. Şimdi evde daha iyiyiz. Beboşum 3370 doğdu şimdi 3240 gr.

Aynen ya bnm 30.haftadan beri hatta daha erknden belki kafasi hep asagida ama knala grmemis daha.dogum yapmak ıstiyorum artik ilk dogum yya agrisini acisini blmiyom. Delimiyjm ne
Benimde senin gibi erkenden aşşagı indi kafası. Bekliyoruz herşeyi aldık tüm hazırşıklar bitti. Temizlikte oldu bitti. Bekleme modu hakkımızda hayırlısı. Sanırım normal olacak bakalım

Allahım esirgesin en kısa zamanda şifalar versin yavruna inşallah canım. Bir bakarsın kırık iyileşince koluda oynatmaya başlar sürpriz yapar annesine inşallah.
Çok teşekkür ederim canım. Bu beboş zaman sürpriz sever. Bu olayda da annesine güzel bir sürpriz yapacagini düşünüyorum; )

Benimde senin gibi erkenden aşşagı indi kafası. Bekliyoruz herşeyi aldık tüm hazırşıklar bitti. Temizlikte oldu bitti. Bekleme modu hakkımızda hayırlısı. Sanırım normal olacak bakalım
Bnmde bi aksilik olmazsa normsl doğum olacak ins. Bnm bebek biraz kucuk bitaz daha kalip kilo alsn diyorum snra doğsun bn onu sütumle beslerim diyorum

Ne kadara aldin cNim?

Bnmde bi aksilik olmazsa normsl doğum olacak ins. Bnm bebek biraz kucuk bitaz daha kalip kilo alsn diyorum snra doğsun bn onu sütumle beslerim diyorum
Kaç haftalıksın ve kaç kilo? Benimde biraz haftasından az çıkmıstı çok üzüldüm somraki gidişimde toparlamıs dedi. Kilo çok önemli değil gelişim geriliği falan olmasın gerisi kolay

Kaç haftalıksın ve kaç kilo? Benimde biraz haftasından az çıkmıstı çok üzüldüm somraki gidişimde toparlamıs dedi. Kilo çok önemli değil gelişim geriliği falan olmasın gerisi kolay
37+4 sata gore 2800 kilosu bide on gun geriden geliyor doktor sıkıntı degil on gun ileri yada geri olur dedi. Suyu organları da fln allaha sukur iyi bir sıkıntı yok.

Gercekten baya bi indirimliymis,sadece bebek arabasi mi?yoksa ana kucagi ile birlikte takim olarak mi aldin? Vallahi cok iyiymis.keske bende boyle indirimlere denk gelsem
Yok cnm benm ki baston tipi. Ama grckden cok indirimli aldm... memnun da kaldim doğrusu pisman olmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…