2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Altini ac canim ellerini sogutup dokun
Bi sure sonra surekli uyanicak zaten ilk bende uyandiramiyirdum simdi uyumuyor

Benimkilerde kız ve ikiside sezeryan olmasa gelmezlerdi heralde diye düşünüyorum bunda gene arada bi kasılma hissi oluyor ama ilk kızımda ay demeden gittim doğuma bazen diyorum şöyle en azından yanlış bir alarmla gitsemde dr a bi panikletsem babamızı bu ne rahatlık bi gidiyoruz çıkıyoruz çocuk hiç paniklemesi yok

Sevgili anneler size bir yeni anne tavsiyesi

Ben hamile kalmadan önce instagramda takip ettigim bir sayfada bebegin boynunda kolye görmüştüm ne acaba diye araştırınca kehribar kolye olduğunu ve me ise yaradigini öğrenmiştim sonra kisa da hamile kaldim
Yıllık izinde izmire gidince dogal tascilardan almistim ama sonra orjinalliginden emin olamayinca sertifikali aldim

Kuvezden cikinca.ayak bilegine taktim ciddi anlamda gaz sorunumuz hic olmadi
4 aya kadar gaz 4 aydan sonra da enfeksiyon ve dis cikarmaya faydasi varmis

Aklinizda olsun operiz severiz atlasimla

Sertifikalıyı nerden aldın canım? İnstagram da bir sürü sayfa var ama hangisi güvenilir bilemedim.

Canım sen nerdesin tam olarak şehir yani orada adet mi böyle

şu yalancı sancıları toplasam bi doğum eder yani yazık degil mi doğururum onun yerine. :)
Tr de değilim canim ben. Kizimdaki dr cok iyiydi ya. Bu dr berbat. Bende cvp yazdım mekonyum kakasnı yemek gibi bir riski yok diyimi? Kızımda 40+6 doğmuşdu diye. Bana buda oyle olucak sanırım gelmek cok isdiyorsan gel diyor. Gitiğmizde kv yanında gelmene gerek yokdu dese bide onun kaprısnı cek. Sanırım bekliycem zaten dr yokmuş gitmemin de bir anlamı yok.

Baska bir doktorda mi yok cnm. ?

Tr de değilim canim ben en son gecen hafta carşanbaydı sanırım o zaman gitdim şehir dişindaki dr. zaten eşek kafalı hepsi ki eşeğe ayıp gercekden. İsdiyorsan gel diyor yakındakı dr asıstanı bide ama dr yok gelip ne yapıcam peki gezmeyemi gidiyorum ben. Bide 40 haftan bitiğinde gelirsin diyor diyorum ki yarın 40 hafdam bitiyor. İsdersen gel diyor bir sorun olursa gele bilirsin diyor ama dr yok. Dr yoksa eğer hastane ne işe yarıyorsa. Gidicem ben dr yok demişdim neden geldin diycek. Tek yapa bileceğim şehir dişindaki dr verdiği 10 gün sonrakı randevuyu beklemek.

Selamlar herkese... öğretmen anneler Doğum parası, süt parası gibi kavramlar varmış. Bu ikinci çocuğum ve ben 1.de bilmiyordum, hiçbir şeyden yararlanmadım. Beni bilgilendiren olursa çok memnun olurum :)))

Tr de değilim canim. Bunların tek derdi para işde cokmu umurunda sanki ben yada benim gibiler parası gelsin yeter nasıl sınırım bozuldu anlatamam.

Bende simdi muayeneden geldim..Nst de 60 i gecen bi sancim cikti yavaştan başlamış dedi dr. Tekrardan normal dogum pozisyonu almış cok sevindim ..2945 gr 49 cm olmuş minnoşum ablasindan daha kilolu dogucak.. Bana benziyomus ilkini normal dogurduysan bunu hayli dogurursun bakiyim sende o göz var diyo bi de senden iri bebek cikmaz diyo bizden haberler boyle en çok dönmüş olmasini istedim cok şükür herşey yolunda.. O tarihe kadar dogurmazsam 2 hafta sonra yine kontrol var

Kuzum tüm topik olarak toplu dua et hepimize. Rabbim sağlık sıhhat, kolay doğum ,Allah rızasına uygun yaşamak ve yaşatmak ,hayırlı evlat ve bol kazanç nasip etsin hepimize

Stres seni mahvedecek. Bebeğin hareketlerini takip et neden aklına en kötüyü getiriyorsun? Benim kızım 42 hafta doğmadı sezaryen oldum hep hareketlerini takip ettim. Aklına kötüyü getirme. Pozitif düşünmeye çalış. Sanırım sen ev içindeki ortamdan da çok bunaldın patlamayı da bu şekilde yaşıyorsun.

Canim iyiyiz çok şükür dikiş ağrılarım var oğlan biraz memede yasamak istio ama sorun yok mutluyuz ana oğul kizimda kardesinin yanından ayrlmio :)

Maşallah Barekallah
Hayırlı evlat olsun inşallah
Bol bol sütün olsun senin de annesi.
Ablayı da tebrik ediyorum kocaman öp yanaklarından ablalık ona çok yakışmıştır eminim

Ayy geliyormu acaba :) bu kadar profosyonel yalanci degildir heralde :)))

@Sia mia canim son durum ne acaba gittinmi doktoruna bizler icin dua et hayirlisiyla saglikli sekilde bebeciklerimizi kucaklarimiza alalim túm topikce dualarim seninle bizi merakta birakma

Haklisin canim kendimi cok strese sokuyorum hep kotu düşünüyorum işde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…