2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim senin adina cok sevindim kacinci haftada dondu bebegin en son kontrole kacinci haftanda gitmistin

Hadi hayırlısı canım benim. Yalancı sancı bu kadar uzun sürmüyor bende. Rabbim sizi korusun

Maşallah tosun paşaya canım. Senin de iyi olmana çok sevindim canımmm. Allah bağışlasın, sağlık sıhhat diliyorum.

Evet saniri ben kendimi cok strese sokuyorum o deyim azericede var başinda gözdenilen su gaynamaz bu sözü hep kendime hatırlatıyorum ama ne fayda aklim hep o suda.

yok canım emzirme sıkıntısı olmuyo her doğum yapana yazıyolar ben de cec 1000 mg kullandım yeni bitti

Hadi hayırlısı canım güzel haberler verirsin inşallah. Hepimiz için dua et hayırlısıyla bebislerimizi kucağımıza alalım

Ben normal Doğum yapmayı çok istiyorum. Her gören Allah kurtarsın deyince çokmu korkunç bişey diye düşünüyorum ama sen böyle söyleyince cesaret geliyo
yok canım normal doğum yapmak isteyenleri korkutma timi var her ortamda hamile avına çıkıyolar hiç kulak asmayın en yakınınızda bile olsalar

canım nasılsın anladığım kadarıyla kızın dönmemiş tarih aldınız mı çınar nasıl

Bebde hep kendimi en kotusne hazırladım en son doğurucam diye bak en sonda olucam. Artık doğumumun kendiliğinden başlıycağna inanmiyorum.
olsun canım sonuçta kendiliğinden olmasa da doğumun başlayıp kucağına alıcaksın her şey de vardır bi hayır nasıl gidiyo bekleyiş

Benim kizim kafaci :) kafasini pat kut indiriyor :) direk aşağıya baktim kesemi patladi pat diye :) baktim kuru :) bence benjm kaburga kemiklerimden bi kaci kirik su an :) :)
Eşimin kızı annesinin iki kaburgasını kırmayı becermiş . Ben inanmıyordum ama siz de söyledikten sonra olurmu olur diyorum

canım nasılsın anladığım kadarıyla kızın dönmemiş tarih aldınız mı çınar nasıl
Canim sukur biz iyiyiz asil siz nasılsınız nasil gidiyor bebisle kuzuyla hayat? Donmedi canim ya doktorda artik donmez dedi 38 den sonra alirim dedi ama ben yinede kendi gelecegi tarihi beklemek istiyorum gun almak istemiyorum pazartesi kontrolum var konuscam insallah o zaman moral olarak bittiğim icin hicbir sey konusmadan ciktim ama simdi kafami toparladim az cok

Eşimin kızı annesinin iki kaburgasını kırmayı becermiş . Ben inanmıyordum ama siz de söyledikten sonra olurmu olur diyorum
Inan benimde kirilabilir bazen gercekten cok zorluyor ozellikle bi yere gittigimizde yayilma sansim olmuyor Allahim ayaklar asagidan kafa kaburgadan yani sanki dimdik duruyo icimde :)

Peki senin aldığının markası ne tam olarak bende bakıyım ona

hiç moral bozma canım kavuşmanı hayal et biz de iyiyiz büyümeye çalışıyoruz

Ben bugun maxi cosi zelia siparis ettim.canli gormedim ama kullanisli hafif birsey.hem koltuk hem yatak oluyor ayni parca.Turkiye'de varsa boyle modeller dusunulebilir belki.yarin gelince tam fikrimi yazarim yine.
Geldi mi araban nasıl beğendin mi, bu araba almak diğer tüm eşyalarından daha zor geldi bana bi karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…