2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim iyiyiz çok şükür dikiş ağrılarım var oğlan biraz memede yasamak istio ama sorun yok mutluyuz ana oğul kizimda kardesinin yanından ayrlmio :)
Hayirli olsun canim rabbim anali babali bûyûtsün hayirli evlat olsun inşallah sormasi ayip en son muayenende kilosuna kac demisti doktor ulturasonla uyumlu ciktimi acaba

Kızlar benim bugün kontrolûm var benim ve cimcimem için dua edermisiniz dún gece rûyamda muayeneye diye gittim doguma girdim hatta burayada yazdim kizlar ben doguma giriyorum diye artik nasil bir psikoloji oluyorsa anlamadim
Guzel haberlerle gel insallah canim

Masallah canim bin kere masallah

Canim iyiyiz çok şükür dikiş ağrılarım var oğlan biraz memede yasamak istio ama sorun yok mutluyuz ana oğul kizimda kardesinin yanından ayrlmio :)
Hayirli olsun canim rabbim anali babali bûyûtsün hayirli evlat olsun inşallah sormasi ayip en son muayenende kilosuna kac demisti doktor ulturasonla uyumlu ciktimi acaba

Insallah canim en cok kilosuna busefer nediyecek onu merak ediyorum kendi doktorum en sonki muayenemde 2800 demisti ondan once 3kilo demisti acildekide 3200 dedi bakalim busefer ne cikacak insan ister istemez arada fark olunca endiselenmeden edemiyo
Guzel haberlerle gel insallah canim

:) hurma ye kiz neden dogum icin ugrasiyorsun dur relaxx :) en sonunda doguracan sen boyle sanciyla dolanirken :)

Maşallah canım oğluşuna Allah analı babalı büyütsün inşallah. Gözünüz aydın

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun insallah. Masallah oglusa kilosu boyu cok guzel

Canım sen nerdesin tam olarak şehir yani orada adet mi böyle
:) hurma ye kiz neden dogum icin ugrasiyorsun dur relaxx :) en sonunda doguracan sen boyle sanciyla dolanirken :)
şu yalancı sancıları toplasam bi doğum eder yani yazık degil mi doğururum onun yerine. :)

Gozunuz aydin, masallah bebege, size de gecmis olsun.

Ben dogum kursunda ebeye sordum dogdugunda nasıl gıydırıyorsunuz dıye ızun kollu hatta 2 kat gıydırıyoruz dedı. Cunku ılk dogdugunda alısık degıller ortama dedı

En son ne zaman kontrole gittin canım sen? Birde nerede yaşıyorsun, normalde haftalık kontrol altında olman lazım senin bu nasıl bir mantıktır. Dinleme kimseyi git sen. Çok afedersin ama eşek gibi muayene etmek zorundalar var mı böyle bişey yaa

Gozun aydin canim darisi bize olsun:) masallah size

Benden geliyor ilk hamileligimde hiç duymamistim internetten baktım eklemlerinden gelirmiş

Günaydın ciciş anneleeer
Çok ilginçler valla bu ne rahatlık nerde yaşıyorsun sen başka biyere gitsen aile hekimi vs yokmu yakınında. Benim bildiğim ilerlemiş gebelikte riskli o yüzden 39 dan sonra kontroller hafta 2 olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…