2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benden çok arada geliyo sessizlikte duyuluyo ama

Kizlar dún benim arkadaş vardi benimle ayni haftadaydi 37+2 annem aradi sogum yapmiş hayet iyiymiş bu erkek bebeleri cokmu aceleciler ne benim bildigim kiz bebekler gùnyny doldurmadan dogar derler
Bende öyle bilirdim ama erken doğanlar hep erkek oldu. 2 tane tanıdığım dogum yaptı yakın zamanda biri 36 da biri 37 de onlarda erkek. Benim kızım 40 lı haftalara kadar beklicek diye çok korkuyorum. Hiç gelesi yok gibi

Dün akşam yemeğinden beri belim sırtım ve kasıklarımda olan agrı akşam yürüyüş yaptım geçmedi uyudum dinlendim geçmedi hatta arttı sabah anneme geldim duşa girdim yok yine geçmedi sürekli bir agrı var arada şiddetleniyor ama daha anlayamadım tam zamanını galiba 45 dk yarım saate bir şiddetleniyor ama şiddeti çok beklediğim kadar ağır degil dayanabiliyorum bu kadar zamanda ve her yolu denememle geçmediyse yalancı değildir artık değil mi Kızlar:) buda yalancıysa artık bu yalanlarla yaşayamam yani :) dua isteyenler söylesin şiddetlenince ederim aklıma gelmez sonra sormak :)

Kızlar benim bugün kontrolûm var benim ve cimcimem için dua edermisiniz dún gece rûyamda muayeneye diye gittim doguma girdim hatta burayada yazdim kizlar ben doguma giriyorum diye artik nasil bir psikoloji oluyorsa anlamadim
Güzel haberlerle gel canım benim :)

Öylemi canım. Sizin oradaki dr lar da diyorsa ben kapattım çenemi. Razı olacağım artık hakkımızda hayırlısı
Tatlim bide dediki zaten uyusur uyusmaz 10 dk icinde oglunuz kucaginizda olacak korkularinizda haklisiniz ama o an oglunuza kavusmayi dusunun sadece zaten biz hemen kucaginiza verecez siz oglunuzu opup sarilana kadar dikisler bitmis olacak. Ay okadar guzel anlattilarki tamam spinal olsun dedim o an ameliyata giresim geldi cesaretlenfim :) esimde girecek ameliyata oda gorecek oglumuzun her halini fotograflayacak. Bakalim safak 2 canim ona konsantre ol mucizen kucaginda olacak oyy yerim onu benn

Dr asıstana meşaj atım kontrol için. Dr olmadığnı ve doğuma kadar kontrole gerek olmadığnı soyledi bu ne bicim rahatlık ya oda diyor doğum başlıyınca gidersin diye of.
Bebeğme en ufak bir şey olursa hepsini şikayet edicem.

Kizar herkese tek tek yazamiorum çok teşekkür ederim hepinize. Dun oğlumu aksam 5 bucukta dogurdum Allah a çok şükür çok sağlıklı 3.935 grm 53 cm doğdu genel anestezi oldum çabuk ayildim normal dikiş ağrılarım var yürümeye başladım yavaş yavaş. İlk andan itibaren emmeye başladı inş böyle gider Allah hepinize hayirli doğumlar nasip etsin bizde hbrler böyle :)

Arkadaşlar merhaba, arada girip okuyorum ağustos anneleri ne yaptı doğumlar başladımı diye sağlıkla kucağınıza alın inşallah . sizlere sorum olacaktı 33+2'de ilk kez nst'ye girdim ve değeri yaklaşık 30 olan bir sancı çıktı. Sonra doktor ultrasonda muayene etti ardından erken doğum riskin var bebek daha küçük erken gelsin istemeyiz magnezyum ve progestan vericem dedi (vajinal uyguluyorum). Bunları kullanmama rağmen kasık ağrım var günde en az 20 kez karnım sertleşiyor, yürürken vajinama iğne batıyor gibi oluyor alt tarafa baskı var. Böyle birşey yaşayan varmı doktorum panik olma bu önlem amaçlı dedi ama yinede pimpirikleniyorum

Gözünüz aydın cnm rabbim hyrli evlat etsn. Masaallh emme sıkıntısida olmams ama sen soyleme kimseye nazar fln deger mazallah.

Aminn tesekkür ederim canım benim. Pat mı aman yarabbim kaburganın canına okuyor galiba
Benim kizim kafaci :) kafasini pat kut indiriyor :) direk aşağıya baktim kesemi patladi pat diye :) baktim kuru :) bence benjm kaburga kemiklerimden bi kaci kirik su an :) :)

Oyy maşallah tosuncuga ya hayırlı evlat olsun insAllah :) bol bol kokusunu cek içine ben o günü sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…