2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hala ağrın varmı? Bebeğe genel narkoz tehlikeliymiş.

Oy oy oy, ne de tatlı olacaksınız siz. Güle güle giysin annesi

Çok Teşekkür ederiz teyzesi

Ben de bundan alacagim bir tane de sanurum. Eline ulasti mi kalitesi falan nasil
Evet canim elime ulaştı bende kalitesini merak ediyordum gerçekten kaliteli penyesi icin rahat olsun ben çok ama çok beğendim

Ben dogum kursunda ebeye sordum dogdugunda nasıl gıydırıyorsunuz dıye ızun kollu hatta 2 kat gıydırıyoruz dedı. Cunku ılk dogdugunda alısık degıller ortama dedı
Bende öyle düşünüyorum ama geçen gün arkadasım öyle giyince biraz kafam karıştı açaba dedim ben kendi bildiğimden şaşmayayım yine en güzelisagol canim seninde söylemen iyi oldu

Benim ilk oğlumda ilk
Zamanlar çok uuuyordu topuğun iç kısmına doğru bas parmağıyla bastırarak uyandırdı Gece nöbetçi doktor :) ama ben kendim bir turlu becerememiştim nazik davrandığım icin biraz sertçe bastırmak gerek,
Onun Dışında ppopsunu açıp ıslak pamuğu sıkmak yanı piposunu ıslatarak uyandırmamı söyledi hemşire birde burnunu sıkmak var ama dediğim gibi nazik nazik değilde biraz göz yumarak yapmak gerekiyor bunlardı yoksa uyanmıyorlar gerçekten :) Allah kolaylık versin canim
Kızlar benim bugün kontrolûm var benim ve cimcimem için dua edermisiniz dún gece rûyamda muayeneye diye gittim doguma girdim hatta burayada yazdim kizlar ben doguma giriyorum diye artik nasil bir psikoloji oluyorsa anlamadim

Hayırlı haberlere gel canim insallah dualarımız seninle

Bazen bul bul yapıyor ama bağırsakmı bebekmi bilmiyorum

Canım hala ağrın varmı? Bebeğe genel narkoz tehlikeliymiş.
Daha dun ve bugün ayakta durabildim agrim gece oldu yine ama o ilk gun ki gibi degil.beynimde simsekler cakiyordu iki kere acilde serum yedim doğrulamadım cocugumu emziremedim..yok boyle birsey..ama dun kontrolumuz vardi mzirme odasinda annelerle tanistik herkeste farkli etkiler ypmis..keske herkes mümkün olsa da normal dogurabilse..

Kızlar benim bugün kontrolûm var benim ve cimcimem için dua edermisiniz dún gece rûyamda muayeneye diye gittim doguma girdim hatta burayada yazdim kizlar ben doguma giriyorum diye artik nasil bir psikoloji oluyorsa anlamadim
Canımm herşey iyi geçecektir inşallah. Muayenen kaçta? Kuzun zamanını bekleyecek hayırlısıyla

Kendini rahatlatmak senin elinde.
Pozitif düşünmeye çalış.Sen ne yaparsan yap o bebek zamanı gelince doğacak canım. 40 hafta bekledin sorun olmadı elhamdulillah 2 hafta daha olmaz Allah’ın izniyle.
İnşallah canim bunu senin gibi 4 cocuk annesinden duymak insani daha rahatlatıyor. 2 kızın bir oğlun vardı diyimi buda kızdı sanırım.

Keşkee... Bakalım yaa. Bunca ameliyata girdim ilk defa bu kadar stres yapıyorum.

İnşallah canim bunu senin gibi 4 cocuk annesinden duymak insani daha rahatlatıyor. 2 kızın bir oğlun vardı diyimi buda kızdı sanırım.

Evet canım Allah izin verirse 3 kız bir erkek olacaklar.
Rabbim herkese gönül ferahlığı versin
Sana da çektiklerinin karşılığını versin inşallah
Kayınvalidene de merhamet versin

Evet canım Allah izin verirse 3 kız bir erkek olacaklar.
Rabbim herkese gönül ferahlığı versin
Sana da çektiklerinin karşılığını versin inşallah
Kayınvalidene de merhamet versin
İnşallah canim amin amin. Hepimiz sağlıkla alalım bebişlermizi kucağmıza.

Milana firuze

Olumlu tarafindan bakmaya calis, hamileligin normal seyrediyor ve risk gormuyorlar, ondan dolayi sik takip etmiyorlar. Burada da boyle, takipler sik degil, zaten hangi durumlarda hastaneye basvurulmasi gerektigini anlatiyorlar, her hafta kontrole cagirmiyorlar.

Tabi sen kendin bebegin hareketlerini, akinti vb. durumlarini takip ediyorsun. Belki dikkatini baska seylere vermek ise yarayabilir, ingilizce bi deyim var, bi tencere suyun basina gecip seyredersen o su bir turlu kaynamak bilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…