2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy geliyormu acaba :) bu kadar profosyonel yalanci degildir heralde :)))
Hala geçmedi ve biraz arttı agrılar galiba yalancı değil gibi ama emin olamıyorum hala adet olacakmış gibiyim şu aralıkları sayma işini yapamıyorum :)

Canım bir eski kehribar tedarikçisi olarak elimden abartısız 100 kilodan fazla kehribar geçirmişimdir. Evimde full tablolar asarım , enerji ion gücüne inanırım.sana bunu neden yazıyorum:gerçekliğinden emin olmak istiyorsan , kehribar tatlı suda batar, tuzlu suda yüzer. Bir de kokusundan anlarsın. Denemek istersen bana özele yaz, sana video yollarım ben nasıl kontrol ediyorum. Hatta metal yüzüğün taşı bile kehribarsa yüzüğü su yüzüne kaldırır

Etmeye calisiyorum ama kafami bi tutlu tam anlamiyla toparlayamiyorum sanki lohusa depresyonunda gibi hissediyorum kendimi enteresan bir ruh halindeyim bu bi kac gundur korkuyorum icten ice sanirim
korkmaya fırsat bulamadan ne olduğunu anlamadan doğur git evine inşallah canım doğuma az kaldı normal bu hisler

P Poouh canim son durum ne acaba gittinmi doktoruna bizler icin dua et hayirlisiyla saglikli sekilde bebeciklerimizi kucaklarimiza alalim túm topikce dualarim seninle bizi merakta birakma
Yok canım evdeyim hala annemdeyim daha dogrusu biraz agrım şiddetlendi ama dayanıyorum çok dayanılmaz değil artarsa gitmem lazım

Hadi hayırlısı canım benim. Yalancı sancı bu kadar uzun sürmüyor bende. Rabbim sizi korusun
Hala geçmedi ve arttı ama dayanılmaz değil canım yalancıda değildir değil mi kimseye bişey diyemiyorum herkese sürekli dedigimden:)

Yok canım evdeyim hala annemdeyim daha dogrusu biraz agrım şiddetlendi ama dayanıyorum çok dayanılmaz değil artarsa gitmem lazım
Canim dakika tut agri siddetli olmayabilir agri esigin yuksekse benim 100 e vuran sancim vardı ama gayet odami falan suslemistim o sanciyla gule oynaya :) o yuzden belli olmaz dakika tut sık sekilde geliyorsa sanci hastane yoluna dusme zamani gelmistir

olsun canım sonuçta kendiliğinden olmasa da doğumun başlayıp kucağına alıcaksın her şey de vardır bi hayır nasıl gidiyo bekleyiş
Bazen artık gelsin diyorum bazende göbekde rahat duruyor doğdukdan sonra 2 cocukla nasıl baş edicem diyorum. Cok garıp duygu değişimi yaşiyorum.
Sende nasıl gidiyor seninde 2 cıydı diyimi biri buyuk biri kucuk nasıl anlaşıyorlar. 2 cocuk zormu.

Bende ondan korkuyorum açıkcası canım :) ama resmen çaktırmadan giriyor bi an kendimden geçiyorum o sırada saate bakmaya fırsatım olmuyor sonra geçiyor öyle olunca kalıyorum anaa saate bakacaktım diye :)

doğsun da doya doya sev annesi canım daha zorluğunu anlayamadım annem yanımda çünkü her şeyime o yardım ediyo bana da çocuklarla beraber prenses gibi bakıyo şimdilik rahatım yerimde

doğsun da doya doya sev annesi canım daha zorluğunu anlayamadım annem yanımda çünkü her şeyime o yardım ediyo bana da çocuklarla beraber prenses gibi bakıyo şimdilik rahatım yerimde
Oyle diyince doğurmak isdedim. Bende annemlere gidicem doğum sonrası. Ama anem bana prensesmi yoksa üvey evlat gibimi davranıcak hiç bilmiyorum. Bir gün iyi bir gün kotude ola bilir.
Sen anneni tut burakma sakın bulmuşsun rahatı ne güzel. Gitiğinde inşallah zorlanmazsın canım.

Kızlar biz muayeneden eve geldik ama pek gúzel haberlerle dònemedim busefer kızcenin kiloso 3277 herşeyi iyi haftasıyla uyumluymuş ama kordonumuz boynuna 1 buçuk tur dolanmış doktor korkulacak bişey yok ama fazla riske atmadan cuma gùnú dogumu yapalim dedi ben şok tabiii şimdi beynim durmuş durumda ne dûsûnecem neyapacam bilmiyorum cuma gûnú 9da yatis yapacak ameliyathane muaaitse dogumu yapacakmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…