2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nesrinay86 duydun muuuuuuuu ilk rakibin cikti. Hayirlisi olsun canim korkma senjn kizjn icerde akilli durmadigi belliydi

Canim senin adina cok sevindim kacinci haftada dondu bebegin en son kontrole kacinci haftanda gitmistin

Benim doktorum suyun normal olduğu ve bebek çok iri olmadığı durumda bebek döner diyor. Sen de çok moralini bozma ya da çok da ümitlenme ama son ana kadar herşey olabilir bence.

Bende ondan korkuyorum açıkcası canım :) ama resmen çaktırmadan giriyor bi an kendimden geçiyorum o sırada saate bakmaya fırsatım olmuyor sonra geçiyor öyle olunca kalıyorum anaa saate bakacaktım diye :)
Bazi uygulamalarin sanci takip programi var canim.onlari kullanabilirsin.sanci geldiginde ve bittiginde tikliyorsun kaydediyor senin icin.

Evet canim benim sipa okadar hareketten boynuna doladi kordonu biraz korkmuyor degilim ama doktorum korkulacak birsey yok desi bakalim hayirlisi olsun hareketleri iyi oldugu súrece sorun yok dedi
Nesrinay86 duydun muuuuuuuu ilk rakibin cikti. Hayirlisi olsun canim korkma senjn kizjn icerde akilli durmadigi belliydi

Kıız, arkadan vuran arkadaş ne yapıyorsunuz siz böyle kızımda 2 kat dolanmıştı canım benim normal yapmadığımız için sorun olmuyor. Demek sen de kanlı ay doğduğu cuma günü doğuracaksın. Hadi hayırlısı canom ,beraberiz

Beni suan bir gòrsen sitres basti eve geldim yapilacak bir sürû isim var ama oturuyom

Bende ondan korkuyorum açıkcası canım :) ama resmen çaktırmadan giriyor bi an kendimden geçiyorum o sırada saate bakmaya fırsatım olmuyor sonra geçiyor öyle olunca kalıyorum anaa saate bakacaktım diye :)
Telefonunda hamilelik programlari varsa onlarda sanci sayaci oluyor sancin geldikce bas anlarsin dakikalarını ordan

Benim doktorum suyun normal olduğu ve bebek çok iri olmadığı durumda bebek döner diyor. Sen de çok moralini bozma ya da çok da ümitlenme ama son ana kadar herşey olabilir bence.
Hersey normal diyor doktorum suyu falan kizimda oyle iri degil boyu biraz uzun sadece

Telefonunda hamilelik programlari varsa onlarda sanci sayaci oluyor sancin geldikce bas anlarsin dakikalarını ordan
Annem saydı canım 25 dk ya düşmüş sabah yarım saat 40 dkydı zaman azaldıkça şiddeti artıyor şu an biraz yüksek şiddeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…