2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Annem saydı canım 25 dk ya düşmüş sabah yarım saat 40 dkydı zaman azaldıkça şiddeti artıyor şu an biraz yüksek şiddeti
Super canim hareket etmeye calis daha kolay karsilarsin sancilarini plates topu varsa ustunde ziplayabilirsin yoksa sekiz cizme hareketi falan yapabilirsin sicak dus alabilirsin senin adina heycanlandim su anda insallah kolay atlatir yavrunu saglikla alirsin kucagina :)

Aa Sende doğuma gidiyosun demek hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebisini inşallah

Canım, kırtasiyeden turnusol kağıtı al, ucuz bir şey. İç çamaşırına koy, eğer amniyon sıvıysa mor olur, mantar vs.akıntıysa mavi olur, çişse renk değişmez
gecen doktora gittim kultur aldı enfeksiyon var dedi ambiyon sıvısı ile ilgili bile demedi .merakımdan mavi turnusol aldım pembeye donustu anında.kesin amniyon suyu mudur bu

Desene benim icin hala bir umit var insallah benim bebegimde supriz yapar doner sen hissettin mi dondugunu canim
Hissettim gibi cunku ittirdikce kaburgamin orasi topuk gibi çıkıntı oluyodu..ben şöyle yaptim bebegin cok hareketli oldugu anlarda kalcama yastik koydum alttan tlfnun fenerini kasigimin üstüne actim ve elimle kafasi olan yeri biraz baski uygulayarak cevirdim..bunlarin etkisi oldu bence

Aa Sende doğuma gidiyosun demek hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebisini inşallah

Kuzum Allahın izniyle sıkıntısız kucağına alacaksın bebisi hiç telaş yapma zaten günü, kilosu gayet güzel.

Nesrinay86 al bak sıran elden gidiyyyyoooo

Ayyy nesrinay la aynı gün mü olcak doğum :) hadi bakalım kuşum hayırlısı olsun minigini kucağına almana son 2 gün yani. Sakın ol stres yapma o güzel anı düşün Allah yardımcın olsun

Bilgi icin teşekkürler canimm tatli tuzlu su olayını deneyip haber vericem

Bende yaptim da pek bi fayda etmedi demek ki yuzmeye de gittim epeyde yuzdum bakalim son ana kadar sabirla beklicem insallah hayirlisiysa doner degilse zaten boyle kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…