2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canimm hic korkma lutfen bak buyuk gun geldi hayirlisiyla

Bende yaptim da pek bi fayda etmedi demek ki yuzmeye de gittim epeyde yuzdum bakalim son ana kadar sabirla beklicem insallah hayirlisiysa doner degilse zaten boyle kalsin
Herseyin hayirlisi bence de bi şeyi ne kadar istersen o kadar olmuyo dogum sekli sadece bi araç bebeğimizi sağlıkla alalim kollarimiza nasil olduğu cok tatli önemli değil

Geldi mi araban nasıl beğendin mi, bu araba almak diğer tüm eşyalarından daha zor geldi bana bi karar veremedim
Tekrar merhaba araba geldi.surusu kullanisi kalitesi cok guzel ve rahat.oglumla da bayaa denedik.basketi kocaman.bana gore tek sorun arka teker arasi cok enli.genis bir arac yani.bu kadarini tahmin etmemistim.cogu arabadan bu yuzden vazgecmistim ama en azindan bu koltukla kolay katlaniyor.yataktan koltuga cok kolay gecis oluyor.

Aynen
Bence bekle biraz artarsa druna git canim yalanci degil bencede
canım daha gitmem zaten doktor karşı komşu işten gelince belki çalarım kapıyı onuda yapmayabilirim hatta yarın sabah kontrolümüz vardı zaten

Aynen

canım daha gitmem zaten doktor karşı komşu işten gelince belki çalarım kapıyı onuda yapmayabilirim hatta yarın sabah kontrolümüz vardı zaten
Sen bebisi takip et canim bunlar artik olacak seyler bende dun disarda islerim vardi cok dolastim bugun ara araa adet agrilarim var bakalim hayirlisi olsun

Sen bebisi takip et canim bunlar artik olacak seyler bende dun disarda islerim vardi cok dolastim bugun ara araa adet agrilarim var bakalim hayirlisi olsun
Hareketleri iyi çok şükür sancı gelince dahada hareketleniyor hatta benim dün akşam yemekten sonra vardı yine yalancı diye umursamadım canım bakalım

Eve götürmüştüm canım ya topu şimdi yürüyüşe çıkıyorum bakalım :)

Dualarım seninle canım benim. Hayırlısı ikiniz için de . annene gitmen iyi olmuş, yanında tecrübeli var. Habersiz bırakma canım
Evet canım çok sakinim çok şükür duşumu alıyorum evde yürüyorum şimdide bahçede yürüyüşe çıkıcam bakalım iyi oldu denk gelmesi gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…