2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ikisi de belden uyusturuyor fakat giris yerleri farkli sanırım..kesinlikle tavsiye etmiyorum spinal iyi arastirin..
Ben epidural olmuştum omzumdan bi boru vardı birde çanta ile geziyordum. İki saatte bir düğmeye basıyordum ağrı kesici veriliyordu vucüda en son çıkarkende bastım çıkarttırdım hiç ağrı hissetmedim sadece hareketle acı hissi sürdü oda normal kesikten dolayı baş ağrısı kahve içme vs hiçbiri olmadı şükür gene bu sistemi istiycem ama frklı hastne umarım gene aynı ağrısız atlatırım hepimizin kolay atlatmasını diliyorum normal olsun sezeryan olsun

Yok canım ya hatta Doktorum geçen kontrolde yarını kastederek takılmıştı bana bak perşembe dogabilir çok müsaitim falan gibi geçti o dönem bizim için
Diye diye doguran ilk sen olcan.kiz insallah nesrinayida gec de gorelim hadi sorunsuz halledersin insallah canim benim

Çantalarimiz tamamen hazir teyzoşlari yarin yastik ve fiyonkumuzu dikip kolonya şişemizide süsledikmi bir şey kalmiyo yarin sabahta annem geliyo evide annem ve gòrúmcem halledecekler oh mis ama bendeki sitresi neyapacagiz
Bende de aynı durum. Öyle bir stresim var ki alıp başımı kaçasım geliyor. Haa bir de diğerlerinin sakin olmasına kızıyorum ))))

Sırtını parmak ucuyla uyarabilirsin kaşıtormuş gibi burnunu hafif sıkabiliriz ben ayağına dokunamıyorum topuk kanı alındı yine canı çok acıyordur

Digerleri kim kiz benim eşimde bana diyoki niye sitres yapiyon nevar kizimiz geliyo adamdaki rahatlik beni bitiriyo
Bende de aynı durum. Öyle bir stresim var ki alıp başımı kaçasım geliyor. Haa bir de diğerlerinin sakin olmasına kızıyorum ))))

Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah az kaldı
Sağ Salim doğdu haberini de alırız inşallah

Desene benim icin hala bir umit var insallah benim bebegimde supriz yapar doner sen hissettin mi dondugunu canim

Ben uykumdan uyandım karnımın gümbürtüsüne deprem oldu resmen karnımın içinde. Doktora gittim döndü bu kız dedim dr da onayladı canım. Bu arada 3 bebeğim de dönmemişti ilk kez bu döndü.

Görüyonmu beni ne kadar seviyorsa benle aynı gün doğurmaya gidiyor

Eveeet artık beraber doğum günü partisi yaparsınız her sene

Ben de seviyorum sizi normal doğumla katilayim mı aranıza Cuma günü sancilanip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…