2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sonuncu farkini koymus ortaya :) ters dondugu zaman bende bir seyler oldugunu anladim ama onun donmeden dolayi oldugunu anlamadim :) cok agrim olmustu sadece hem kaburgalarimda hem kasiklarimda

Canim riske atmak istemedi kendisi tatile cikacak o sirada birseyler olursa ilgilenem olmaz diye düsgndú sanirim birde bebek assagiya inmiş iyice kanala girer diyede riske atmak istemedi
Ftm41 Canım kordondan dolayı neden erken alıyormuş ki? Benim bildiğim anne karnında bir sıkıntı olmuyor kordonun dolanması, normal doğumda sıkıntı olabiliyor diye biliyorum ama

2 kez attim canim deterjansiz yikiyorum bakayim gececekmi bûtún parcalari bir atmistim acaba bosluk kalmadi ondan mi oldu bebosun kiyafetlerinide onunla yikadim bisey olmamisto bakalim sonuc ne olacak
Canim muhtemelen gecer ama deterjani en iyi yumusatici cozuyor tekrar tekrar yikamak istemiyorsan

Hamisler bir sıkıntım var ama 37+3 deyiz ama bizim bebek makat gelişi daha önce tecrübeli annelerde falan belki bilgisi olan vardi. Bunun herhangi bir zararı olur mu bilmiyorum çok korkuyorum artık. Devlet Hastanesi'ne gidiyorum ama doğumla ilgili birşey de söylemiyorlar. Bilgili olanlar konuyla ilgili paylaşabilirmi tecrübelerini

Bazı doktorlara göre kilolu çocuk daha rahat dogarmis öyle diyorlar kendini itebildigi için canım hayırlısı nasılsa öyle olsun :)

Benimde ilk baslarda makat gelisti 35 haftaya kadar eger dònmezse sezeryan dogum demisti kesin baskada bi sorun olup olmadihini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…