2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olsun canim vardır bunda da bir hayır zaten sezaryan olacaktim bir hafta önce olur birşey olmaz
Ne yapıp yaptınız Nesrinay86 ile aynı güne geldiniz hadi hayırlısı olsun

Insallah gúzel haberlerle gelirsin benimkide 3 277 kilo tosuncuk degil ama idare eder gùzelce górürsûn kizini hasret giderirsiniz canim

Olsun canim vardır bunda da bir hayır zaten sezaryan olacaktim bir hafta önce olur birşey olmaz
Ne yapıp yaptınız Nesrinay86 ile aynı güne geldiniz hadi hayırlısı olsun
Òyle oldu canim benim bugyn içimde sanki muayeneye gidip foguma girecekmisim gibi his vardi gyn olarak tutmadi hayitlisi bakalim

Digerleri kim kiz benim eşimde bana diyoki niye sitres yapiyon nevar kizimiz geliyo adamdaki rahatlik beni bitiriyo
İşte eşim, annemler falan. Büyük kızım seviniyor daha erken gelsin diye dua ediyor ona da çok sinir oluyorum deme öyle diye. Korkuyorum anam, sanki sihir gücüylemi çıkıyor bu bebek zorla eşime sezaryen videoları izletmeye çalışıyorum hatta komşu teyzedeyken bile evin tv ne bağlanıyorum telefondan açıyorum rahatsız ol biraz yahu , endişe et. Bebeğe odaklılar, ya ben , ya ben

Bizdede òyle canim bisey olsa ûzúlsem benimki hemen kizim etkilenecek yapma falan demeye basliyo simdisen pabuclar dama atildi sanki

Ftm41 hakkinda hyrlsi olsun cnm. Senin bocuk iyi bile durdu. N nesrinay rakip cikti ya sana bnm.keretanij kafasi kafasi asagida ama pek oynak kanala grmedigi belli bu gidisle 40.hftayj geçerim bwn... İkinnzden beri vvazgecsn ayni aun dogum yapmayın bunye birini zor kaldırıyor zaten ikincisini kaldiramayiz

Sen bide baytari gor bebege heyecanlaniyor ama sanki buyukmoglana ihanet edecekmks gibi hissettiginden bebegi sevmicem diyor deli ameliyat kismi bende de ise yaramiyor
Adam alisik kesme bicme islerine.
Nolcak gel, bir hafta aramız ya var ya yok
Hahahahay rakip cogaldi alistim ne olursan ol sende gel diyosun..... kiz baana bak cuma kontrolum var hadi banada derse bugun almam lazim bak sana ne rakipler cikiyor ne gulerin

Kızım makat gelisti dogum sekli disinda sıkıntı olmuyor. 37+1 de dogdu. Haftan ileri epey yeri daralmistir donmesi zor ama imkansiz degil cok azda olsa ihtimal var.

Kiz dur heyecanlandirma şimdi persembe aksami suyum geldi diye basacak hastaneyi kimse sirami kapmasin diye

Kizlar birsey soracam daha ònce konusuldumu hatirlamiyorum ben simdi dogumdan sonra nasip olursa kendi odamda yatagimda yatacam òzel bir pike takimi falanmi sereyim karar veremedim bir tane çin işinden pike takimim var onu sersem çokmu abartili olur işleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…