2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya resmen oğlan sana ters köşe yaptı hayırlı uğurlu olsun şok oldum oğlunun yaşı uzun olsun :)

Ben dogumdan sonra 4 gun yatamadim o agridan canim onyuzden sutum bile gec geldi
Balon sisirince geçiyormuş ama.dikislerden sisirememistim ben
Anestezi gecneye baslayinca kesilecektir
Balonu bir deniyeyim o zaman..
Ne zor bir surecmis canim oyle cok zor oldu ki benim anestezi de tutmayinca..
Sen nasiloldun toparlndin mi? Bebis nasil?

Bir dur be daha ben varım "dermişim"
Tabi desemde topiğin durmaya niyeti yok doğuran doğurana.
Ne yapsak kızıma toplum baskısı falanmi yapsak teyzeleri?
Gecen bir beboş donmuyordu toplum baskısı yapdınız döndü hani.
Bak her kes günü gelmeden doğdu bir sen kaldın. Falan. Bilmem kımın kızı 38 haftalıkken doğdu.

Okumus oldugum yasini şerifi fetih suresini vakia suresini rahman suresini mûlk suresini nebe suresini kiyamet suresini kendime Nesrinay86 G Gurmes hayirli ve saglikli dogum yapmak icin hediye eyliylrum diger dogum zamanini bekleyen arkadaslarinda hayirlisiyla ve saglikli şekilde bebislerine kavusmalari icin hediye eyliyorum dogum yapmiş arkadaslara bolca sút ve bebislerine saglik diliyorum bulasiksuyu seninde bebişinin tez zamanda sagligina kavusmasi icin hediye eyliyorum arkadaslar sizlerde kendinize ôzel sua edebilirsiniz hayirli ve bol suali cumalar dilerim simdiden herkese

Iyiki azcik uyudum benden korktun ONTK dogurdu :))) sen doguramiycan bence
Vallahi bi umut bekliyorum ki dr deseki bugun seni acil araya almama lazim dicem ki 3 saat sonra geri gelicem gidip agdami yaptiririm dus alirim esime esyaleri al gel derim kuzu kuzu bugun dogururum gorursunuz hıh

Vallahi bi umut bekliyorum ki dr deseki bugun seni acil araya almama lazim dicem ki 3 saat sonra geri gelicem gidip agdami yaptiririm dus alirim esime esyaleri al gel derim kuzu kuzu bugun dogururum gorursunuz hıh
Sen tecrubbelisin benim ilk oldugu icin cok gerildim stres oldum bakalim nolucak

Kuzu kuzu doğurucaksan senin baytar ne güne duruyorki dr bekliyorsun.

Ayyu hadi bakalim :) guzel haberlerini bekliyoruz :)

Anamm git durma bence :) hadı hayırlısı

Rabbim senin ve bebisin yar ve yardimcisi olsun canim hayirlisiyla saglikli sihatli ka us yavruna insallah benim sancimda oluyo bu gece sabaha kadar dayanayim nasil olsa sabah hastanede olacam diyorum ama bakalim

Hadi hayırlısı canım

Allah yardımcınız olsun ikinizin de canım.

Hadii bakalim ataga geçtin Nesrinay86 ve Ftm41 den önce dogururmussun bide

Ayyy yarın 3 tane beboş mu geliyorrrr :)
Ftm41 Nesrinay86 ve E Egepam dualarım sizlerle. Sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın inşallah.

Ayy hafi hayirlisi olsun saglicakla al kucagini yavrunu geliyor heralde

E Egepam hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.
basbelasiyim bakalım senin müjdeni ne zaman alacağız?

Ay kendi sancım gelmiş gibi heyacanlandim. Hadi hayırlısı.
Dogum yaptim kizlar
Serum çıkınca yazacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…