2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bide cocuga catiyordu gelmesin erken diye
Nesrinay86 a attigi kazik
Aty hic beklemiyordum gerçekten
Cok sukur atlattilar
ONTK canimm gozun aydin kavuştunuz oglusla
Cok mutlu saglikli olun
Evet ama canim bebis gece 12den once oldu nesrinayi kizdirir mi bilmem. Bebek donmedigi icin sezaryen oldu

Cok sagolun kizlar. Bugun kontrolumuz vardi suyumuz herseyimiz iyiydi dr dogmaya niyeti yok 2 hafta daha kalir dedi. Bende o rahatlikla carsiya gittim son alisverisi yaptim ordan annemin hobi bahcesine gittim taze fasulye falan topladim araba kullandim gun boyu eve geldim yemek yaparken birden bacaklarimdan assagi su bosaldi lavaboya kostum su akmaya devam etti sanci basladi ve nisan geldi kostuk hemen hastaneye. Su durmadigi icin acil sezeryana alindim oglusumu kucagima aldim cokkkk guzel bir duyguymus darisi sizlerin ve isteyen herkesin basina. Ben ve oglum cok iyiyiz teyzoslar sizlere soz verdik ama malesef agustos annesi olamadim oglum erken gelmek istedi :)

Hayirlinolsun canim siz iyi saglikli olunda varsin temmuzun sonu olsun :))

Ay gözün aydın canım süpersin Rabbim mutluluğunuzu sonsuz etsin İNŞALLAH.Spinal sezeryanmı oldun kaç dakika sürdü giriş ve çıkışın.Ayy az anlatsana çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…