2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah barekallah ,Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah canım. Güzel bir sürpriz yaptı size

Gözünüz aydin canim Allah anali babali buyutsun dedesinin gitmesini beklemis akilli bidik aferin ona :)) aniden olmasi daha iyi diyorum hep daha az stres bu gece Nesrinay86 ve Ftm41 nin yasadigi stresi yaşamamış oldun darisi basima diyorum :)

Katiliyorum sana canim busaatte uyandim ve uyuyamiyorum zaten zor uyumustum hayirlisi bakalim

Gòzún aydin hayirli olaun canim negùzel ogluşunu aldin kucagina kokluyorsun bundan gúzeli yoktur sanirim darisi sabah benim ve kizcemin ve Nesrinay86 ve oglusunun basina olsun insallah

Aynen oyle canim.bn diz kapaklarini kesfettim biraz oksa uyaniyor dene sende.
Cok tatlilar ama ya herseye değer..

Bugún olacak dogum canim uyuyordum lavobaya kalktim ve sonuç zor uyudugum uykum kacti
Rabbim yardimcin olsun canim.
Insallah kolaylikla atlatirsiniz sen ve bebişin.bol su icmeyi unutma sivi alimina başlayınca ve nescafe sade ..ben cok agrilar cektim kimse cekmesin..en az 3 litre su ic gunluk..ayaklaninca da yuru bolca..insallah harika br dogum olur..

@egapam doğumumu başladı ben neler kacırdım böyle.
bide Ben niye diskelife oluyorum hem doğum 42 haftaya kadar olucak bir şey daha 13 günüm var ben yedek külübünde bekliyim biraz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…