2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar kaLP atışından kaç gün sonra ikinci kontrole gittiniz siz? Ben 2 hafta olacak bir iki hafta daha var beklemek istemiyorum açıkçası.
Canım seninde tüp bebekti diye hatırlıyorum. Ben ilk kontrole 6 haftalıkken gitmiştim hem bebeği hem kalp atışını ikisini bir görmüştük doktor 2 hafta sonra çağırdı yani 8. Haftada yine gittik. Şimdi 2hafta sonra tekrar çağırdı bi süre bu sıklıkla gidicem ben

Canim keseme bozuk dediginde benimde kanamam vardi 20 hafta devam etti kesem bildigin sivri biber gibi uzunlamasina ince sekilsiz garip birseydi ama icinden dunya tatlisi bir minnak geldi can buldu. Bu drlar ilk donemlerde cok cok acimasiz oluyorlar.
içimi rahatlattın cnm cok sagol inşallah kim bilir benımkıde öyle olur . evet bazen abarta biliyorlar

Beni 2 hafta sonra çağırmadi. Bazi duru larda 3 hafta bazı durunlarda 4 hafta sonra tekrar kontrol etmek istiyorum seni dedi..keşke benide 2 hafta da bir çağırsa

Bende tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür. 8 hafta 3 günlüğüz. En Son 18 aralıkta muayene oldum kalp atışı duyduk şimdi bir dahaki kontrolü bekliyoruz. Ama endişeli hallerinm bitmek bilmiyor.. başka bir topikte bir arkadaşın karnında sebebsiz kalbi durmuş bebeginin. Çok etkilendim çok üzüldüm. Sanki o günden sonra benimde öyle olacak gibi his doğdu. Belirtilerim azalmış gibi geliyor o yüzden bir An önce kontrol günüm gelsin istiyorum canım. Çok moralim bozuk

Dün doktora girmiştim bende 7+2 idim ama kese 6+1 gözüküyor ve yolk sac dahi yok ama kesenin şekli çok düzgün dedi doktor %90 boş gebelik olabilir ama benim bekletme niyetim var sen istediğin kadar bekleriz dedi hcg de bakalım artışlar düzenli mi dedi dün hcg verdim yarında vericem kese 13 mm kanama vs henüz yok buda giderse 1 sene içinde 2. Olacak hakkımda hayırlı olsun tek dileğim sağlıksızsa bir an önce kanama başlasın ve benden gitsin kürtaj olmıcam istemiyorum

Canım korkunu endiseni anlıyorum ama her gebelik birbirinden farklıdır hepsi öyle olacak diye birşey yok dua et bol bol hatta inşirah suresini oku içindeki sıkıntıları alır. Ama doktorunla bu konuda konuşabilirsin stres yapıp kendini yiyeceğine kontrolleri daha kısa sürede olabilirsin. Ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum gebelik takibi de yapıyor onun için hassas davranıyor. Mesela dün kontrolüm vardı 8+1 olduk. 4hafta sonra mı görüşelim 2 hafta sonra mı dedi bende çatlarım 4 haftaya dedim :) o zaman 2 hafta olsun dedi.

Canım belki geç döllenme olmuş olabilir mi ? Doktorun bu konuda ne dedi ? Bencede beklemelisin 1 hafta daha belli olmaz çünkü. Allah hakkında en hayırlısını versin inşallah

içini ferah tut kese düzgün demiş bu doktorlar da her biri bir hava benımkıde düzenli düzensiz kese dedi düşebilir dedi düşmeyede bilir dedi sen içini ferah tut daha küçükler ferahlatmaya bak kalbını her şey yoluna girer

Sende tüp bebek doktoruna devam ediyorsun hala değil mi? Benide bir süre daha kontrol edecekmis. Belkide muayene ücreti yüksek o yüzden 2 haftada bir maddi olarak yük gelmesin diye çağırmiyor. Sizde ücret ödüyorşunu değil mi artik

Bizim doktorun da ücreti 220 tl canım ama 15 günde bir gidince iki kere ücret almıyor. Bizde çok zorlandık tedavi boyunca benim ikinci denememde nasıp oldu bir de ama napalım canları sağolsun sağlık olsun da para bir şekilde kazanılır yerine konulur.

Bi umut diyorum belki Allah bir mucize yaşatır hayırlı olacak ne ise o olsun

Benimde 230 tl hemen hemen aynı. Ben teklif etmedim açıkçası geleyim mi diye az önce klinikten mesaj geldi 18 ocakta muayenem olacakmış. Tamda doğum günümde :)

Benimde 230 tl hemen hemen aynı. Ben teklif etmedim açıkçası geleyim mi diye az önce klinikten mesaj geldi 18 ocakta muayenem olacakmış. Tamda doğum günümde :)
Aa çok güzel doğum gününe denk gelmesi canım sabret az kalmış zaten sıkıntılı bir durum da yoksa korkma. Elini karnına koy dua et bol bol annesi Allaha emanet onlar.

Allah yardımcın olsun

Malesef kese bozulmus hastanenin kapısında deliye döndüm aglıyorum yine nasip olmadı hersey icin tesekkürler kendinize cok dikkat edin
Çok üzüldüm adına Allah yardımcın olsun üzülme demek isterdim ama hepimizin psikolojisi aynı olurdu böyle bir durumda ama sen yinede üzülme her işte bir hayır vardır sizin içinde böyle imiş rabbim sağlık versin elbette olacak bi bebeğin

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin.

AMİN İNŞAALLAH. ALLAH KABUL ETSİN

Bi umut diyorum belki Allah bir mucize yaşatır hayırlı olacak ne ise o olsun
Canim hakkınızda hayırlısi olsun sende moralini bozmamaya çalış Rabbim ol derse olur
Dido44 canım benim Allah yardımcın olsun kolay değil bende aynı şeyleri yaşadım geçen sene o kadar iyi anlıyorum ki üzülme desem de olmayacak biliyorum ama tek bildiğim şey var o da Allahım büyük hayırlısıyla tez zmanda tekrar nasip etsin sağlıklı bir yavrucak inşallah hem çok beklemene de gerek yok demişti doktor bana belli mi olur hemen nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…