2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin amin canım Allah razı olsun

1 ay sonraya randevu almistik doktor 1 ay sonra yeterli dedi canim
Sende öyle mi yaptın canım. Keşke daha evvel verseler ama pek vermiyorlar. Az evvel ilettim bu dusuncemi klinigé. Doktorum sık USG girmeyi pek önermiyormuş. O yüzden tam bir ay sonraya verdiler Randevuyu. Tamda dogumgunume denk geldi.

Bana da doktorum kalp atsını duyduktan sonra randevular ayda bir olabilir ama senin gibi riskli gebeliklerde 2 haftada bir çağırıyoruz dedi

Bana da doktorum kalp atsını duyduktan sonra randevular ayda bir olabilir ama senin gibi riskli gebeliklerde 2 haftada bir çağırıyoruz dedi
Senin neden riskli deniliyor canım? Az evvel görüştüm senin gib gebelerde 1 ay uygundur dedi bende üstüne birsey diyemedim

Üzüldüm canım geçmiş olsun

Allah kabul etsin canım amin

Arkadaşlar kaLP atışından kaç gün sonra ikinci kontrole gittiniz siz? Ben 2 hafta olacak bir iki hafta daha var beklemek istemiyorum açıkçası.
Bana ikili test için 11. Haftaya verdi canım yaklaşık bir buçuk ay 6. Haftada gittik en son

Gece bogazim çok kaşındı sabah kurutulmuş zencefil bal keçi boynuzu karışımı yaptım zararlı mı zencefil acaba
Zencefil çok faydalı canım bulantı için doktorrum bana kullan diye zencefili suyun veya çayın içine tazesini rendelersen bulantını keser dedi ki birazrahatladım

Kızlar kaç gündür bulantıdan bebek resmî bile görünce bulanıyordu midem hiç girmedim o yüzden çok fena kıvranıyordum sabah akşam kusamıyordum da doktorum en son bulantı hapı kullan dedi biraz rahatladım herkes ne durumda

Kızlar kaç gündür bulantıdan bebek resmî bile görünce bulanıyordu midem hiç girmedim o yüzden çok fena kıvranıyordum sabah akşam kusamıyordum da
Ooo nasıl sabrettin o kadar peki canim
daha iki hafta oldu dört haftamız daha var sabredebilirmiyim bilmiyorum :) ama benim doktorum annemin komşusu ne zaman istesem rahatsız ediyorum endişem olunca soruyorum bir de ultrasonun radyasyon ihtimalini bilince nisbeten daha sakinim canım bakalım bir de sınavlarjm girecek araya bi şekilde oyalanırım inşallah

Senin neden riskli deniliyor canım? Az evvel görüştüm senin gib gebelerde 1 ay uygundur dedi bende üstüne birsey diyemedim
Canim kanama alanı var dedi doktor işte progestan falan başladık en son geçtigimiz cumartesi gittik çok şükür azalmış az bi alanda kalmış dedi inşallah tamamen geçer

Dido cok uzuldum cnm. Ayni durumu iki kere yasayan biri olarak cok iyi snliyorum. Sabret gulum tevekkulu birakma. Benimde genetik patoloji hep temiz cikmisti kismet degilmis. Ucuncu de duyduk ancak. Bu sefer hic dusunmeden Rabbime emanet ettim duayla. İnsallah ucuncu de kismet olur cnm. Rabbim bu sefer saglikli gebelik nasip etsin.

Gercekten etkisi var mı kimisi zararı yok diyor

Allah tekrarını yaşatmasın teşekkür ederim allah razı olsun

Malesef kese bozulmus hastanenin kapısında deliye döndüm aglıyorum yine nasip olmadı hersey icin tesekkürler kendinize cok dikkat edin
Canım çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bilemiyorum, sağlıksız gebelikmiş demekki, böyle gördükçe çok üzülüyorum yetişeceksin inşallah eylül annesi olarak tekrardan. Allah hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah.
Bol bol dua et Allahın izniyle hiçbirşey olmaz canım dinlen güzelce.
Amiiinnnn.. Allah razı olsun canım ağzına yüreğine sağlık

İyi akşamlar taze anneler
Allahın izni ile bende aranıza katıldım çok şükür
Doğum tarihini hesaplayınca 5 eylüle geliyor ama kızımda sezeryan olduğum için ağustos sonu doğumum olur diye düşünüyorum inş
Tabi Rabbim nasip ederse
Sizler beni aranıza alırmısınız?
Yoksa ben ufaktan gerçek gösterilen tarihe yani eylül topiğinemi kayayım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…