- 27 Mart 2011
- 336
- 342
- 303
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #6.141
Cnm cok uzuldum.allah tekrarini yasatmasin.insallah saglikli bebeklerin olur sen allaha tevvekkul et ol der ve olurMalesef kese bozulmus hastanenin kapısında deliye döndüm aglıyorum yine nasip olmadı hersey icin tesekkürler kendinize cok dikkat edin
Hoş geldin canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşllah son batı 24 25 ekim olan arkadaşlarımda var ben de dahil bizlerde temmuz sonu doğururuz büyük ihtimal:) Sen bence doğru yerdesin tekrar hoşgeldinİyi akşamlar taze anneler
Allahın izni ile bende aranıza katıldım çok şükür
Doğum tarihini hesaplayınca 5 eylüle geliyor ama kızımda sezeryan olduğum için ağustos sonu doğumum olur diye düşünüyorum inş
Tabi Rabbim nasip ederse
Sizler beni aranıza alırmısınız?
Yoksa ben ufaktan gerçek gösterilen tarihe yani eylül topiğinemi kayayım??
Hoşbulduk canımHoş geldin canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşllah son batı 24 25 ekim olan arkadaşlarımda var ben de dahil bizlerde temmuz sonu doğururuz büyük ihtimal:) Sen bence doğru yerdesin tekrar hoşgeldin
Canım ben şu an tüp bebek dr um ahmet erdem e gidiyorum ama araştırma safhasindayim daha karar veremedim aslında başkent uni de gogsen önalan hoca var mükemmel bir dr ama sadece sezeryan doguma giriyormuş ben inş normal doğum istiyorum bazı arkadaşlar tobb ta ayşegül hanıma gidiyor öyleHanımlar Ankara’da olanlar hangi dr lara gidiyorsunuz ?
Canım biraz lekelenmem oldu doktoru aradım yarın çağırdı beni yani beklemeyeceğim dua edin bana inşallah iyidir progestan al bu akşama başla dediGercekten etkisi var mı kimisi zararı yok diyor
Malesef kese bozulmus hastanenin kapısında deliye döndüm aglıyorum yine nasip olmadı hersey icin tesekkürler kendinize cok dikkat edin
cok uzuldum we aynisini da yaşadim bi cogumuz gibi..uzuntunu cok iyi anliyoruz..en kisa zamanda rabbim saglikli bi hamilelik nasip etsin insallah..Gecen hafta embryo yolk sac gözüktü ama suan kese bos ve şekli bozuk çarşamba tekrar gidicem ve lekelenmelerimde başladınasip değilmiş demekki
medical park pinar hnmdan randewu aldim..ilk kez ona gidicem daha once gittigim drden memnun kalmadimHanımlar Ankara’da olanlar hangi dr lara gidiyorsunuz ?
gozun aydin..moral bozmuyoruz pozitif oluyoruuzzselam kızlar bugün kalp atışı için doktora gittik duyduk çok şükür ama sancın kanaman var mı dedi doktor yok dedim düşük riski görmüş progestan başlattı moralim bozuldu
hosgeldiniiizzİyi akşamlar taze anneler
Allahın izni ile bende aranıza katıldım çok şükür
Doğum tarihini hesaplayınca 5 eylüle geliyor ama kızımda sezeryan olduğum için ağustos sonu doğumum olur diye düşünüyorum inş
Tabi Rabbim nasip ederse
Sizler beni aranıza alırmısınız?
Yoksa ben ufaktan gerçek gösterilen tarihe yani eylül topiğinemi kayayım??
Allah yardimcin olsun..dinlen lutfen we gerilme lutfen...Bana dua edermisiniz Kızlar ikindin hafif toz pembe lekelenmem vardı şimdi miktarı avuç içi kadar olmuş doktoru aradım hemen Progestan başla yarın gel dedi biraz tedirginim ama rabbime emanet elimden hiç bişey gelmiyor dua edin banada lütfen korkuyorum
Merhaba,ben Ankara dayım.şimdiye kadar 19 mayıs özel e gittim ama benim aradığım kriterlere göre bi hastane olmadığı için doğumu orda düşünmüyorum,ama genel kontrolde gidilebilir.29 mayıs devlete gittim hiç memnun kalmadım,Hacettepe ye gittim randevu bulmak çok zor muayene bile olamadım ve 10 haftadan sonrasını almıyorlarmış hocaya bile gitsen.zekai tahir burak a gittim Allah kimseyi oraya düşürmesin..şimdi aklımda gata ve etlik zübeyde hanım da iyi bir hoca bulmak ve gitmek var..buralarda da istediğimi bulamazsam özele gitmeyi düşünüyorum,kusura bakmayın biraz uzun olduHanımlar Ankara’da olanlar hangi dr lara gidiyorsunuz ?
Amin canm benim hepimiz için inşallahGeçer geçer canım sen sıkma canını doktor kontrolundesin sonuçta. İnşallah hersey gönlünce olur
Canm progestan al korkma yat dinlen güzelce yarın da güzel haberlerini alalım inşallahBana dua edermisiniz Kızlar ikindin hafif toz pembe lekelenmem vardı şimdi miktarı avuç içi kadar olmuş doktoru aradım hemen Progestan başla yarın gel dedi biraz tedirginim ama rabbime emanet elimden hiç bişey gelmiyor dua edin banada lütfen korkuyorum
Ben başkent üni yi düşünüyorum canım fiyatları da uçuk değil.... Gata ya kesinlikle gitmem çok kötü orasıMerhaba,ben Ankara dayım.şimdiye kadar 19 mayıs özel e gittim ama benim aradığım kriterlere göre bi hastane olmadığı için doğumu orda düşünmüyorum,ama genel kontrolde gidilebilir.29 mayıs devlete gittim hiç memnun kalmadım,Hacettepe ye gittim randevu bulmak çok zor muayene bile olamadım ve 10 haftadan sonrasını almıyorlarmış hocaya bile gitsen.zekai tahir burak a gittim Allah kimseyi oraya düşürmesin..şimdi aklımda gata ve etlik zübeyde hanım da iyi bir hoca bulmak ve gitmek var..buralarda da istediğimi bulamazsam özele gitmeyi düşünüyorum,kusura bakmayın biraz uzun oldusizin gidip önerebileceğiniz bir hastane veya doktor var mı
Aynen canm hoşgeldin bizim de ağustos başı muhtemelen kalmaz agustos aHoşbulduk canım
İnş hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Canim stres yapma progestani al ayaklarini yuksege kaldir wc disinda kalkma. Saglikliysa oluk olukta kanama olsa seninle kalir merak etme. Benim 15 gundur vardi dun aksamdan beri yok şükür. Seninde gecer endise etme.Bana dua edermisiniz Kızlar ikindin hafif toz pembe lekelenmem vardı şimdi miktarı avuç içi kadar olmuş doktoru aradım hemen Progestan başla yarın gel dedi biraz tedirginim ama rabbime emanet elimden hiç bişey gelmiyor dua edin banada lütfen korkuyorum
Canim bir sorun yoksa zaten ayda 1 yeterli oluyormuş sanirim.dedigin gibi usg sık onerilmiyormusSende öyle mi yaptın canım. Keşke daha evvel verseler ama pek vermiyorlar. Az evvel ilettim bu dusuncemi klinigé. Doktorum sık USG girmeyi pek önermiyormuş. O yüzden tam bir ay sonraya verdiler Randevuyu. Tamda dogumgunume denk geldi.
Bende bilmiyorum canim fazlasi zararmis ilk 3 ay diye duydum sadece..onu sordum bende kizlara da net bir cvp yokGece bogazim çok kaşındı sabah kurutulmuş zencefil bal keçi boynuzu karışımı yaptım zararlı mı zencefil acaba
Olmaz mı.... Aramıza hoşgeldinKızlar mide bulantı var öğüruyom ama kusamiyorum bi kusam rahatlatacak gibiyim ama kusamiyorum böyle olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?