- 19 Ağustos 2017
- 1.403
- 2.195
- 53
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #61.781
Gözünüz aydın canım analı babalı büyüsün inşallah :)Arkadaşlar ben bebeğime kavuştum darısı diğer anne adaylarının başına inşallah.
Zor değil o zaman senin için tabi yardım ettikleri için. Ne mutlu sana:)Ya sütüm olmadığı için sanırım çocuklar 9-10 dk emiyor isyana başlıyor bakıyorum süt bitmiş mamasını yapıyor ev ahalisi o sırada öbürü emiyor sonra ına mama 2.5 saat uyuyorlar sonra tekrar
Mama içirmek için herkes yarışta kv kp kızkardeşim eşim bana bırakmıyorlar sen dinlen diyorlar ki kişi sayısı da azalsın :)) bende dinleniyorum gece nöbeti vende gece doya doya sevip besliyorum bebeklerimi yalnız olsam zor olurdu elbet
Olabilir tabi. Başka bi problem var mı hareketnden başka.Normalde çok sakin aslında cnm ama bugün bu hareketleri korkutuyo beni. Şiddeti arttığı da rahimede baskı yapıyo. Bebeğim en son ters duruyodu. Acaba bu dönme çabaları olabilir mi
Aşırı hareketten başka bişey yok cnm. Ama rahime baskımı yapıyo yoksa sancımı bilmiyorum iğne batar gibi oluyo arada. İlk gebeliğim pek bi tecrübemde yok.Olabilir tabi. Başka bi problem var mı hareketnden başka.
Benm de ilk canm. Pozisyon değştrdğnde de aynen devam ediyomu. Mesela benmki en çok sol tarafıma yattğmda coşuyo. Sağa geçtğmde saknleşiyoAşırı hareketten başka bişey yok cnm. Ama rahime baskımı yapıyo yoksa sancımı bilmiyorum iğne batar gibi oluyo arada. İlk gebeliğim pek bi tecrübemde yok.
Ay koptum tam benllikmis :)
Aman ne takıyorsun senin heyecanın bebişine de sana da yeter erkek milleti hep böyle artistlik genlerinde var benim heranım bebişimi düşünerek gecıyor bizimki pek sallamıyor halbuki ilk bebeğimiz . Bosver onu sancın falan var mı bende tık Yok haftamız aynı sayılır senınle , cınsıyetı ne bebısınınYeni anne olanlar sizlere çok özendim doğrusu. Şimdi bende hayal kurmaya başladım annelik kavusma falan. İyice heyecan bastı beni :) nasıl bir duygu çok merak ediyorum. Eşimde bir saat önce falan canımı sıktı annem ben eşim balkonda otururken dedim az kaldı zor günler farklı bir hayat bizi bekliyor. Bu da yoo bende öyle bir heyecan yok ben normalim yani senin kadar heyecanlı değilim demezmi! Annem ile şok olduk kadın nasıl yani falan dedi? O hep beraberler babalık somradan anlasşılırmış falan diyip kıvırmaya çaliştı. Ama çok bozuldum açıkcası. Ailesinin yanımda böyle konusmaz artistlik yapacak annemin yanında böyle bir öküzce konustu bozuldum doğrusu. Kalktım gittim somra yanından annemin yanına içeri bir dahada konusmadım. Sonrada anneme iyi geceler dileyip yattım. Canım sıkıldı
Canım sen mi tercih ettin epidural? Birde o belden yapılan iğne takılan şeyler falan çok canını yaktı mı?Canim epidural oldum cok rahatmis tavsiye ederim ne bas agriso ne bel egrisi olmadi ama sezeryan dikislerim acayip agriyo devamli agrikesici veriliyo ilk 10 dakikada bebisi cikardi doktorum sapsari saçlari renkli gòzleri var
Aynen doğru söylüyorsun. Usg fotosunu atıyorum telefondan anında annesine yolluyor. Yokmuş heyecanı sözde. Ona sinir oluyorum ya.. bunların hepsi aynı nir isimleri farklı. Ömrüm boyunca bu anları bekledim ben tedavi ile verdi Allah. İnş sağ salim kucagıma alırım. Valla yok yaa sancım falan şaşkınım birazda ne bileyim. Bugünde çıkmadı nst de falan. Açılmada yokmuş azıcık rahim ağzı yumısadı dedi dr. Kafası eline değmiş öyle deyince bir hoş oldum. Erkek canım senşn ne?Aman ne takıyorsun senin heyecanın bebişine de sana da yeter erkek milleti hep böyle artistlik genlerinde var benim heranım bebişimi düşünerek gecıyor bizimki pek sallamıyor halbuki ilk bebeğimiz . Bosver onu sancın falan var mı bende tık Yok haftamız aynı sayılır senınle , cınsıyetı ne bebısının
@Nesrinay86 masallah nasıl tatlısınız siz ama Allahım nazardan korusun sizi, çok guzel bir foto kalben yürekten diliyorum insallah hep sağlık mutluluk içinde geçsin ömrünüz
Ftm41 canim iyi olmanıza sevindim ne güzel emzirmekte de sorun yokmus
Masallah, Allah sağlık sıhhatle
Büyütmeyi nasip etsin insallah
Allah bagislasin canim saglikla ins
Yaaa çok güzelsiniz maşallah size maşallah
maşallah Allah ım nazardan korusun
Oyy oyy masallah size allah ayirmasin cok sukur
Masallah hayirli olsun canim
Maşallah prensese Allah ayırmasın cnm.
Maşallah küçük prensle çok tatlısınız Allah ayırmasın.
Üçümüzün aynıydı satları beni solladınız bakalım benim kuzu 4 gün daha sabredebilecek mi
Oyyy maşallah dünyanın en güzel şeyi bebekler anne olmak
Ftm41 Nesrinay86 gözünüz aydin maşallah bebeklere uzun ömürlü güzel hayatları olsun ikisininde allah annalı babalı buyutsun.
Arkadaşlar ben bebeğime kavuştum darısı diğer anne adaylarının başına inşallah.
Maşallah çok tatlısınız :) gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün..
Canlar hepinize çok teşekkür ederim. Etiketleyemediklerim kusura bakmayın nolur. Spinal oldum. Başağrım yok, yaram çok ağrıyor sadece. Ameliyatım bir hayli zor oldu, bir daha bebiş yapmayı yasakladı dr eşimi çağırıp konuşmuşNesrinay86 cok tatlısınız çok güzelsiniz masAllah sübhanAllah. Ftm41 gözünüz aydın şükür aldınız kucağınıza canlar darısı bize
Hayırlı olsun yavrun canım ne mutlu sana sağ salim aldın kucağına bebeğini. Maşallah. Çok sevindim senin adınaCanlar hepinize çok teşekkür ederim. Etiketleyemediklerim kusura bakmayın nolur. Spinal oldum. Başağrım yok, yaram çok ağrıyor sadece. Ameliyatım bir hayli zor oldu, bir daha bebiş yapmayı yasakladı dr eşimi çağırıp konuşmuşHayırlısı, Allah olanlarımı bağışlasın. Bebek emiyor, sütüm var çok şükür. Şimdilik bu kadar canlarım.
Benimkide erkek , 3600 dedı bugün kilosuna biraz korktum normal istiyorum. Aman bizimkide oyle hemen anasına kardeslerıne yetıstırıyor fotoları bende gıcık oluyorum tabi. Bizimkilere gelince herkese gösterme nazar değer dıyor tabi ben sonra burnundan getırıyorum o ayrı :) nst de 30 a kadar kasılmalar çıktı ama başka bısey yok kafasını sokmamıs kanala şuan. Bekleyeceğiz. Seninki kaç kılo erkekler iri oluyor dedı doktorAynen doğru söylüyorsun. Usg fotosunu atıyorum telefondan anında annesine yolluyor. Yokmuş heyecanı sözde. Ona sinir oluyorum ya.. bunların hepsi aynı nir isimleri farklı. Ömrüm boyunca bu anları bekledim ben tedavi ile verdi Allah. İnş sağ salim kucagıma alırım. Valla yok yaa sancım falan şaşkınım birazda ne bileyim. Bugünde çıkmadı nst de falan. Açılmada yokmuş azıcık rahim ağzı yumısadı dedi dr. Kafası eline değmiş öyle deyince bir hoş oldum. Erkek canım senşn ne?
Benimde aşşagıda kafası ama kanala girmemiş henüz sadece gecen haftaya göre bir tık daha yumusamıs rahim ağzı ama olmaz hemen dedi. 3300 benimki iyi dedi dr. Kiloya takılmıyor benim dr seninki zaten çok iyi. Sen normal mi istiyorsun bende artık normal doğum düşünüyorum. Çatıma baktı dr çok rahat doğum yaparsın dedi bana. Banada gün vermedi bekleyeceğiZ dedi. Haftaya persembe tekrar gidicem bakalım.. korkuyormusun normal doğumdanBenimkide erkek , 3600 dedı bugün kilosuna biraz korktum normal istiyorum. Aman bizimkide oyle hemen anasına kardeslerıne yetıstırıyor fotoları bende gıcık oluyorum tabi. Bizimkilere gelince herkese gösterme nazar değer dıyor tabi ben sonra burnundan getırıyorum o ayrı :) nst de 30 a kadar kasılmalar çıktı ama başka bısey yok kafasını sokmamıs kanala şuan. Bekleyeceğiz. Seninki kaç kılo erkekler iri oluyor dedı doktor
Yok canım ya hıc korkmuyorum desem yerıdır çünkü sezeryandan o kadar korkuyorum ki normal dogum bana çok kolay gıbı gelıyor sadece kılo olayı düşündürüyor bebegım ıcın rısklı bır durum olmadığı sürece normal ıstıyorum. Çatım benımde musaıtmıs. Allah hakkımızda hayırlısını versın, 4 kıloyu geçmeden doğururum ınsallah hayırlısıyla. Yumuşama konusunda bısey demedi bana . Bu hafta olmaz dedı sadece bekleyecegız bakalımBenimde aşşagıda kafası ama kanala girmemiş henüz sadece gecen haftaya göre bir tık daha yumusamıs rahim ağzı ama olmaz hemen dedi. 3300 benimki iyi dedi dr. Kiloya takılmıyor benim dr seninki zaten çok iyi. Sen normal mi istiyorsun bende artık normal doğum düşünüyorum. Çatıma baktı dr çok rahat doğum yaparsın dedi bana. Banada gün vermedi bekleyeceğiZ dedi. Haftaya persembe tekrar gidicem bakalım.. korkuyormusun normal doğumdan
Allah gönlüne göre versin canım inş istediğin şekilde doğum yaparsın hayırlısı ile. Zannedersem seninle aynı zamanda doğum yaaprız bizYok canım ya hıc korkmuyorum desem yerıdır çünkü sezeryandan o kadar korkuyorum ki normal dogum bana çok kolay gıbı gelıyor sadece kılo olayı düşündürüyor bebegım ıcın rısklı bır durum olmadığı sürece normal ıstıyorum. Çatım benımde musaıtmıs. Allah hakkımızda hayırlısını versın, 4 kıloyu geçmeden doğururum ınsallah hayırlısıyla. Yumuşama konusunda bısey demedi bana . Bu hafta olmaz dedı sadece bekleyecegız bakalım
İnsallah canım hepımız için hayırlısı. Saglıkla gelsınlerde en onemlısı o.Allah gönlüne göre versin canım inş istediğin şekilde doğum yaparsın hayırlısı ile. Zannedersem seninle aynı zamanda doğum yaaprız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?