2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zor değil o zaman senin için tabi yardım ettikleri için. Ne mutlu sana:)

Bugün benim kocişe 38. Haftada dogursam nasıl olur dedim yok yok durabildigin kadar dur elinden geldiği kadar hatta bayramdan sonra dogur bende doğum izniyle bayram iznini birlestireyim diyo tabi canım dedim ne demek ayakları fil gibi olan yatakta sağa sola dönemeyen uykusuz kalan o değil ya tabi

Normalde çok sakin aslında cnm ama bugün bu hareketleri korkutuyo beni. Şiddeti arttığı da rahimede baskı yapıyo. Bebeğim en son ters duruyodu. Acaba bu dönme çabaları olabilir mi
Olabilir tabi. Başka bi problem var mı hareketnden başka.

Aşırı hareketten başka bişey yok cnm. Ama rahime baskımı yapıyo yoksa sancımı bilmiyorum iğne batar gibi oluyo arada. İlk gebeliğim pek bi tecrübemde yok.
Benm de ilk canm. Pozisyon değştrdğnde de aynen devam ediyomu. Mesela benmki en çok sol tarafıma yattğmda coşuyo. Sağa geçtğmde saknleşiyo

Yeni anne olanlar sizlere çok özendim doğrusu. Şimdi bende hayal kurmaya başladım annelik kavusma falan. İyice heyecan bastı beni :) nasıl bir duygu çok merak ediyorum. Eşimde bir saat önce falan canımı sıktı annem ben eşim balkonda otururken dedim az kaldı zor günler farklı bir hayat bizi bekliyor. Bu da yoo bende öyle bir heyecan yok ben normalim yani senin kadar heyecanlı değilim demezmi! Annem ile şok olduk kadın nasıl yani falan dedi? O hep beraberler babalık somradan anlasşılırmış falan diyip kıvırmaya çaliştı. Ama çok bozuldum açıkcası. Ailesinin yanımda böyle konusmaz artistlik yapacak annemin yanında böyle bir öküzce konustu bozuldum doğrusu. Kalktım gittim somra yanından annemin yanına içeri bir dahada konusmadım. Sonrada anneme iyi geceler dileyip yattım. Canım sıkıldı

Aman ne takıyorsun senin heyecanın bebişine de sana da yeter erkek milleti hep böyle artistlik genlerinde var benim heranım bebişimi düşünerek gecıyor bizimki pek sallamıyor halbuki ilk bebeğimiz . Bosver onu sancın falan var mı bende tık Yok haftamız aynı sayılır senınle , cınsıyetı ne bebısının

Canim epidural oldum cok rahatmis tavsiye ederim ne bas agriso ne bel egrisi olmadi ama sezeryan dikislerim acayip agriyo devamli agrikesici veriliyo ilk 10 dakikada bebisi cikardi doktorum sapsari saçlari renkli gòzleri var
Canım sen mi tercih ettin epidural? Birde o belden yapılan iğne takılan şeyler falan çok canını yaktı mı?

Aynen doğru söylüyorsun. Usg fotosunu atıyorum telefondan anında annesine yolluyor. Yokmuş heyecanı sözde. Ona sinir oluyorum ya.. bunların hepsi aynı nir isimleri farklı. Ömrüm boyunca bu anları bekledim ben tedavi ile verdi Allah. İnş sağ salim kucagıma alırım. Valla yok yaa sancım falan şaşkınım birazda ne bileyim. Bugünde çıkmadı nst de falan. Açılmada yokmuş azıcık rahim ağzı yumısadı dedi dr. Kafası eline değmiş öyle deyince bir hoş oldum. Erkek canım senşn ne?

Allah bagislasin canim saglikla ins

Yaaa çok güzelsiniz maşallah size maşallah

maşallah Allah ım nazardan korusun

Oyy oyy masallah size allah ayirmasin cok sukur

Masallah hayirli olsun canim

Oyyy maşallah dünyanın en güzel şeyi bebekler anne olmak

Ftm41 Nesrinay86 gözünüz aydin maşallah bebeklere uzun ömürlü güzel hayatları olsun ikisininde allah annalı babalı buyutsun.

Arkadaşlar ben bebeğime kavuştum darısı diğer anne adaylarının başına inşallah.

Maşallah çok tatlısınız :) gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün..

Nesrinay86 cok tatlısınız çok güzelsiniz masAllah sübhanAllah. Ftm41 gözünüz aydın şükür aldınız kucağınıza canlar darısı bize
Canlar hepinize çok teşekkür ederim. Etiketleyemediklerim kusura bakmayın nolur. Spinal oldum. Başağrım yok, yaram çok ağrıyor sadece. Ameliyatım bir hayli zor oldu, bir daha bebiş yapmayı yasakladı dr eşimi çağırıp konuşmuş Hayırlısı, Allah olanlarımı bağışlasın. Bebek emiyor, sütüm var çok şükür. Şimdilik bu kadar canlarım.

Hayırlı olsun yavrun canım ne mutlu sana sağ salim aldın kucağına bebeğini. Maşallah. Çok sevindim senin adına

Benimkide erkek , 3600 dedı bugün kilosuna biraz korktum normal istiyorum. Aman bizimkide oyle hemen anasına kardeslerıne yetıstırıyor fotoları bende gıcık oluyorum tabi. Bizimkilere gelince herkese gösterme nazar değer dıyor tabi ben sonra burnundan getırıyorum o ayrı :) nst de 30 a kadar kasılmalar çıktı ama başka bısey yok kafasını sokmamıs kanala şuan. Bekleyeceğiz. Seninki kaç kılo erkekler iri oluyor dedı doktor

Nesrinay86 bu ne güzellik allah nazardan kötü gözden şaklasın

Ftm41 masallah Melike prensese

ONTK gozun aydın tekrar
sen Doğum yapinca aklıma usg fotosu geldi normal dimiii çocuğun şeysi

D _Depply_ erkekler bazen oyle okuz olabiliyor
Birde uzun sure olmadı ya o yüzden doğana kadar bağlanmamaya çalışıyor olabilir
Bak dogsun nasıl değişecek göreceksin
Bi annen bi esin hepsini atıp seni huzura sokmak lazım

wintersun ne güzel yardımcıların olmasi

secondlife
@TubaSude koptum sizin ufakliklara nasıl da zorluyorlar sizi

Benimde aşşagıda kafası ama kanala girmemiş henüz sadece gecen haftaya göre bir tık daha yumusamıs rahim ağzı ama olmaz hemen dedi. 3300 benimki iyi dedi dr. Kiloya takılmıyor benim dr seninki zaten çok iyi. Sen normal mi istiyorsun bende artık normal doğum düşünüyorum. Çatıma baktı dr çok rahat doğum yaparsın dedi bana. Banada gün vermedi bekleyeceğiZ dedi. Haftaya persembe tekrar gidicem bakalım.. korkuyormusun normal doğumdan

Yok canım ya hıc korkmuyorum desem yerıdır çünkü sezeryandan o kadar korkuyorum ki normal dogum bana çok kolay gıbı gelıyor sadece kılo olayı düşündürüyor bebegım ıcın rısklı bır durum olmadığı sürece normal ıstıyorum. Çatım benımde musaıtmıs. Allah hakkımızda hayırlısını versın, 4 kıloyu geçmeden doğururum ınsallah hayırlısıyla. Yumuşama konusunda bısey demedi bana . Bu hafta olmaz dedı sadece bekleyecegız bakalım

rofleli_kedi her ikiside ayrı bir gıcık sorma. Birazda ben takıyorum aslımda takma di mi? Vır vır vır konussunlar dursunlar. Hele biraz kafası güzelken gelip yanıma karnımı öpmeye çalişirsada o zaman ittiricem ne o heyecan mı bastı düne kadar yoktu diyeceğim. Çok sinir oldum ya.. artis artis konusuyor. Yarın annesine bayramdan sonra annemlerin evine yazlıga gideceğimi söyleyeyim 20 günlüğüne diyeceğim bakalım. Gideceğimde inanki. Ablam yeğenlerim ile vakit geçirmek iatiyorum biraz diyim. Üzülecek kadın ama madem öyle işte böyle. Annesinden duysun benim öküzde

Allah gönlüne göre versin canım inş istediğin şekilde doğum yaparsın hayırlısı ile. Zannedersem seninle aynı zamanda doğum yaaprız biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…