2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kim demis Ağustos annesi çıkmayacak bn varim bu yavrucak 40 tamamlick bu gdisle.bugun misafirliğe gttm mercimek yutmus gibsiin diyorlsr senin gibi olsak 30 tane cocuk doğururuz diyorlar.. kill almadigim için konuşuyorlsr. 9 ayinda değilsin gibsn fln filn

Kizlarrrr hastanedeyim tansiyonum aniden yükseldi (tansiyon hastasiyim zaten) nst hafif sancilar cikti 3cm acilma var. Yatis verdi doktor tansiyondan dolayi sabaha kadar dogmazsa suni sanci vercekler sabah Doktora kalsa sezeryan biz istemedik bi tehlikeli durum olmadigi sürece normal bekliyecez
[/QUOTE]
Rabbim tez zamanda bebişi kavuştursun size

Son düzenleme:
Son 1 saattir sag kasıgımda agrı var normalde de oluyo uzanınca vs gecıyo. Biraz iş güç yaptım öncesinde ondan mıdır acaba. Ben bi de sezeryan beklıyorım cok strese sokuyo bu agrılar beni
Duşa gir sonra uzan geçebilir dün benim son iş günümdü iş yerinde eşyaları topla arkadaşlara veda dolaşması yap derken yordum kendimi nasıl sancı oldu anlatamam doktora gitmek için duşa girdim çıktım az bekledim öyle uyumuşum bugün gayet iyiyim

Saglikla gelsin insallah canim bisey kalmadi zaten cinarin abi olmasina:)

Canim saglikla gelsin minnosun kendi sancin var mi su anda peki
Saglikla gelsin insallah canim bisey kalmadi zaten cinarin abi olmasina:)
Aynen canim bi sey kalmadi inanamıyorum bu zamanlara geldigimize :)

Valla agustosa yetiselim diye cabalarken ben helee hic oglumdan surpriz beklemiyordum ama geldimi tutamiyorsun:) biz iyiyiz cok sukur teyzos sutumuzu icip uyuyoruz acemilikler falan devam ediyoruz siz nasilsiniz bakim cimcimeler ne alemde yaramazlik yapmiyorlar degilmi op yerime ikisinide

Evet geçti sayılır aslnda ara ara oluyo da bu sefer uzun sürdü
Magnezyum içiyorum şimdi o da iyi gelir ınsallah

Öğretmenler de hem süt hem de çocuk parasını alacak değil mi? Başvuruyu nereye yapmıştın? Okulu aradım müdür bileğimiz yok dedi
Süt parası yok sanıyorum üç yıl önce oldu oğlum ptt den mesaj geliyor para yatınca oradan alıyoruz çocuk parasınını ama süt prasını bende bilmiyorum

Canim bence devlette bir doktora daha gorun ve eger o da normal derse bi daha o doktora da gitme seni sezeryana almak icin elinden geleni yapacaktir
Devlet hastanesinde farklı bi doktora daha gittim yakın ildeki başka bir hastanenin doktoruna da gittim hepsi de suyu gayet normal dedi hiçbir sıkıntı Yok dedi, nasıl bu kadar vicdansız oluyorlar anlamıyorum daha bebeğimin haftası da gelmedi kilosu da 2500 bu şekilde kendimi geçtim bebeğe nasıl kıymayı düşünüyorlar yazık

Kizlar ben bugun tami tamina 16 m2 hali 1 kose koltuk sildim evi supurup sildim aksama da stor perdeler yikanacak esim usenmezde indirirse yani benim dogum yakindir :) :) :) eger bu tempoya dayanirda gelmezse yavrucagim biz 40i goruruz :)
Zorla doğurmam lazım diyorsun yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…