2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cuma sondu canım pazartesi baslatıyorum iznimi
Ama geçen hafta da izin girdim 2 gün rapor aldım felan son haftamda pek gitmedim işe

Zaten 37 yi tamamlayacak halim de yoktu bir hafta erken başlattım izni
Iyi yaptin canim sende dinlen biraz havalar da cok sicak
Canim Allah herkese vicdan vermiş ama insanlar bunu o kadar koreltmis ki Allah korkusu azligiyla da alakali bence ben oglumda oyle gereksiz yere sezeryan oldum ki o yuzden en guvendigim doktordan bile suphe eder oldum o yuzden sana da soyledim gorun diye iyi ki gitmissin bos yere sezeryan yapacakmış seni
Hafiften vuruyor sanci 9da suni sanci vercekler
Hadi Allah kolaylik versin canim bir nefeste al kucagina insallah yavrunu

Evet tecrubeli olmam inşallah işe yarar.
Dr daha neler yapdığna inanmazsın ilacin ne kadar verilmesi gerekdiğni bile bilmeyen dr du
Sikayet etseydin keske canim bimere falan.gerci insanin aklina gelmez ki.ben olsam benimde onceden aklima gelmezdi.zaman gectikce öğreniyor iste insan.

Canim Allah herkese vicdan vermiş ama insanlar bunu o kadar koreltmis ki Allah korkusu azligiyla da alakali bence ben oglumda oyle gereksiz yere sezeryan oldum ki o yuzden en guvendigim doktordan bile suphe eder oldum o yuzden sana da soyledim gorun diye iyi ki gitmissin bos yere sezeryan yapacakmış seni

Teşekkür ederim ilgine , gerçekten başka doktorlara girmek gerekir, yoksa belki de şuan bebeğimde daha tam gelişmeden doğacaktı bende ameliyat olduğumla kalıcaktım, gerekli durumlarda tabiki yapılmalı ama hiç sebep yokken zorunlu gibi yönlendirmek çok canımı sıktı

Selam kızlar nasılsınız bugün bakamadım hiç varmı doğuran falan. Sabahtan beri gezdik bugün akşamda doktor kontrolum vardı gittim 35 haftalık olduk biz ya inanamıyorum :) bebeğin sağlık durumu iyi 2500 kg olmuş suyumda iyimis iki hafta sonra tekrar cagırdı muayeneye ondan sonra daha sık geliceksin dedi bol bol yürüyüş yap dedi normal doğum görünüyor sonuna kadar isteğim normal doğum dedi. Bebek hareketlerini kontrol etmemi istedi şimdilik böyle bizim durumumuz :)

Sikayet etseydin keske canim bimere falan.gerci insanin aklina gelmez ki.ben olsam benimde onceden aklima gelmezdi.zaman gectikce öğreniyor iste insan.
Şikayet edicemde ne olucak hemde o halimle o an sadıce bebeğmi düşündüm.

Ona bende cok sok oldum ama ben hep diyordum ona sen bu ara dogurursun diye gerci ben kendimdende veklwmiyorum ama heran hersey olabilirmis bu su sikinti :)(
ONTK yaşadığı streslerle gene iyi durdu maşallah başkası olsa kaç hafta önce doğururdu sinirden

geçmiş olsun ama bildiğim kadarıyla yüksek tansiyon gebelikte büyük risk illa sancın suyun olması gerekli değil bir arkadaşımında 35 haftada tansiyon fırladı burdaki özel ve üni hastanesi ankaraya ambulansla gönderdi acil aldılar. Ama vucudu şişmeye ödem yapmaya başlamış yani korkutmak değil amacım ama tansiyonu ihmal etme şişliklerin olursa hemen git dr a

Ağustos anneleri bile doğurmaya başlamış ben hala hamile
Evet ağustosta doğuracak kimse kalmayacak bu gidişle

Süt parası yok sanıyorum üç yıl önce oldu oğlum ptt den mesaj geliyor para yatınca oradan alıyoruz çocuk parasınını ama süt prasını bende bilmiyorum
Vay vay vaayyy demek PTT’den mesaj geldi maaşallah bu ne lüks :)))) ben aralık 2013te Doğum yaptım mesaj falan gelmedi. Hatta bu ikinci doğumumda da mesaj almadım. PTT beni meğsimiyo zağar ahaha :))

Kızlar mustelanin bakim cantasi var nette 167 lira fiyatı.icinde pisik kremi sampuan nemlendirme losyonu ve bakim yagi var.sizce fiyat cok mu ucuk?mustela iyimidir

Sağoll canım. Ameliyat sebebiyle tam iyiyim diyemem ama çok şükür bebeğim sağlıklı ve yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…