- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.001
Gecmis olsun canim cok aciyo muSağoll canım. Ameliyat sebebiyle tam iyiyim diyemem ama çok şükür bebeğim sağlıklı ve yanımda
Ben aldım ama takip edip indirimden almıştım daha uygunaydı Ama net rakam hatırlamıyorum 140 civarıydı sanki ben ilk kozıma hala kullanıyorum allerjik bir bünyesi vardı denemediğim ürün kalmamıştı mustela iyi geldi ben tavsiye ederim memnunumKızlar mustelanin bakim cantasi var nette 167 lira fiyatı.icinde pisik kremi sampuan nemlendirme losyonu ve bakim yagi var.sizce fiyat cok mu ucuk?mustela iyimidir
Sagol canim.icindeki yenidogan köpük sampuani vucuduna da kullanabiliyor muyuz ayni zamanda??cantasi guzel mi :)Ben aldım ama takip edip indirimden almıştım daha uygunaydı Ama net rakam hatırlamıyorum 140 civarıydı sanki ben ilk kozıma hala kullanıyorum allerjik bir bünyesi vardı denemediğim ürün kalmamıştı mustela iyi geldi ben tavsiye ederim memnunum
Çok güzel olmus güle güle kullaninKizlar bunlar hazirliklarimizin bir kismisizlede paylasmak istedim bi kacini gostermistim ama eklediklerim var diye boyle atim dedim :)
Cnm tebrik ederim Allah analı babalı buyutsun bol bol sütun olsun inşKizlar hepinizi etiketleyemedim ptlrensesimi 12 de kucagima aldim ikimizde gayet iyiyiz allaha şûkür 3250 kilomuz 52 cm boyumuz emme seanslarimizda gayet gúzel benim cadim tuttumu birakmiyo bizden bukadar teyzoslari darisi dogum yapacak canlara insallah
Amiiin canım benim terlikleri ve tacı annemle kardeşim yaptı canım benimde hediyelikleri hazır aldım sadeceCok güzeller canım Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Hediyeliklerimi kendim hazırladım diger hersyi ablam yaptı getrdi sağılsın
Bi kac gune gecer canim insalllah ya ilk dogumda bendenouelydim yardimsiz zor kalkiyordum yuksek bi yerde olsan daha rahat olur benceKızlar 5 gun oldu doğum yapali ama dikiş agrim etimin acısı hala dvm ediyo ne zmn gecicek acaba ya uffff bi koltuktan kalkmak yataktan kalkmak eziyet oldu. Günde 4 kere minoset verdi drum ama tam etki gostermedi daha
Daha iyi yapiyorsun canim yavas yavas yormadan kendini. Gercekten ev daginik veya kirliyse ben bunalima giriyorum :) dun ruh halim kotuydu bugun temizlik sonrasi superdim yorgunda hissetmiyorum isin garibi tabi yaparken geberiyordum orasi ayri :)interiorarchitect canım ben de her gün bir yeri temızlıyorum. Yani rutinin dısında. Cekmece dolap temizliği vs yavas yavas yapıyorum cok rahatlıyo ınsan dediğin gibi. Sırada halıları yıkamaya vermek ve tv ünitesi dolaplarını temızlemek var:):)
Cok tesekkur ederimÇok güzel olmus güle güle kullanin
Muhteşem olmuş :)Kizlar bunlar hazirliklarimizin bir kismisizlede paylasmak istedim bi kacini gostermistim ama eklediklerim var diye boyle atim dedim :)
Teşekkür ederim canim :)Muhteşem olmuş :)
Canimmm hersey cok guzel olmus sizde oyleeeeEki Görüntüle 2173474 Eki Görüntüle 2173473 Eki Görüntüle 2173472 Eki Görüntüle 2173471 Eki Görüntüle 2173470 Eki Görüntüle 2173469 Eki Görüntüle 2173468 İyi akşamlar kızlar en nihayetinde hazır Deniz Arel bey uyuyabilmişken, Doğum odamı nasıl süslediğimizi paylaşmak istedim sizin ile. Birde Doğumdan bir gün önce o bir türlü çektiremediğim hamile fotoğraflarını çektirdim. Henüz fotolar gelmedi ama kardeşimin yakaladığı bir kareyi sizinle paylaştım. Canı gönülden bu fotoğrafları çektirebilmem için iyi dileklerinizi ilettiniz. Benimle üzüldünüz. Şimdide Sevinçli günlerime şahit olun istedim. Bu Arada bnm bu paşa karnımda çok hareketliydi çıktı aynen devam. Çoook Yorgun'um ( 35 yaşında olmamla bir alakası yoktur tabiki canım )
Cok guzel olmus cok begendim ❤❤❤❤evladinla ve sevdiklerinle mutluluklarEki Görüntüle 2173474 Eki Görüntüle 2173473 Eki Görüntüle 2173472 Eki Görüntüle 2173471 Eki Görüntüle 2173470 Eki Görüntüle 2173469 Eki Görüntüle 2173468 İyi akşamlar kızlar en nihayetinde hazır Deniz Arel bey uyuyabilmişken, Doğum odamı nasıl süslediğimizi paylaşmak istedim sizin ile. Birde Doğumdan bir gün önce o bir türlü çektiremediğim hamile fotoğraflarını çektirdim. Henüz fotolar gelmedi ama kardeşimin yakaladığı bir kareyi sizinle paylaştım. Canı gönülden bu fotoğrafları çektirebilmem için iyi dileklerinizi ilettiniz. Benimle üzüldünüz. Şimdide Sevinçli günlerime şahit olun istedim. Bu Arada bnm bu paşa karnımda çok hareketliydi çıktı aynen devam. Çoook Yorgun'um ( 35 yaşında olmamla bir alakası yoktur tabiki canım )
Ben de 2013te yaptim dogum ama bildigim jdryla bu yardımlar 2015 falan baslangici... o yuzden gelmemistir. Bunda ben de basvurcamVay vay vaayyy demek PTT’den mesaj geldi maaşallah bu ne lüks :)))) ben aralık 2013te Doğum yaptım mesaj falan gelmedi. Hatta bu ikinci doğumumda da mesaj almadım. PTT beni meğsimiyo zağar ahaha :))
Evet ben de bugün öğrendim canım. Affettim PTT’yi :)Ben de 2013te yaptim dogum ama bildigim jdryla bu yardımlar 2015 falan baslangici... o yuzden gelmemistir. Bunda ben de basvurcam
Anaaam diye diye diye 29 nda doguracaksin :) hadi bakalim hayirlisiyla gelsin minnosumm :) haberdar et meraktan catlariiimNisanim geldi saat 10 gibi sancim falan yoktu bugün de normal yalancı sancilari yasamistim gün içinde geçmişti. Doktoru aradım hemen gel dedi Nst'de 20 dk.da 2 kez sancı 60a çıktı ama başka sancı yok doktor alttan muayene etti açıklık başlamış tikac düşmüş 1-2 güne dogurursun dedi sancilar 10 dk.ya düşünce gel bu eve gidince de olabilir 2 gün sonra da olabilir dedi. Şimdi eve geldik . Hiç sanci hissetmiyorum bu çok garip değil mi :/ P Poouh hadi arkadaşım yetiş :)
Ay yemin et iki gündür 2 2.5 saat yürüyorum ben ilişki kozumuda kullandım bugün resmen belim ve popom düşecek kadar ağrıyor eve girmeden bi tur daha atıyım en iyisi birazdan gaza geldim şu an canım hadi hayırlısı nişan geldiyse geliyor demek :)Nisanim geldi saat 10 gibi sancim falan yoktu bugün de normal yalancı sancilari yasamistim gün içinde geçmişti. Doktoru aradım hemen gel dedi Nst'de 20 dk.da 2 kez sancı 60a çıktı ama başka sancı yok doktor alttan muayene etti açıklık başlamış tikac düşmüş 1-2 güne dogurursun dedi sancilar 10 dk.ya düşünce gel bu eve gidince de olabilir 2 gün sonra da olabilir dedi. Şimdi eve geldik . Hiç sanci hissetmiyorum bu çok garip değil mi :/ P Poouh hadi arkadaşım yetiş :)
Aynen valla ya ama kp gittikten 3 gun sonra dogmasina sevindim. Cocugun odasini kurduk ve oglum geldi. Yazik ya valla benimde dogmadan oglumunda gunahina girdi. Allaha havale ettim bugunlerede sukur ogluma artik saglikla kavusamicam korkusuna kapilmistim iyice. Dertlendim bak gene hatirlayinca :) kp rin cezasini kv cekiyo ev toparlamaktan utu yapmaktan hastaneye gelemiyo :))ONTK yaşadığı streslerle gene iyi durdu maşallah başkası olsa kaç hafta önce doğururdu sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?