- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #6.181
Kizim burnunu karistiriyordu usg deOoyy kıpırdıyor muydu canimm nasill yanii9.haftada kipirdiyor mu minislerimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizim burnunu karistiriyordu usg deOoyy kıpırdıyor muydu canimm nasill yanii9.haftada kipirdiyor mu minislerimiz
Kizim burnunu karistiriyordu usg de
Gittim canım prof dr göğşen önalan tavsiye ederim çok iyi ilgili bir dr her konuda bilgi verir aydınlatır ben de ona gitmek istiyorum ama bakalım muayene ücreti 120 tl biraz yoğun ama gayet iyiHiç daha önce gittin mi peki,önereceğin doktor varsa sevinirim![]()
Birazmı? Bildiğin şişiğim ben8-9 haftalık annişler karnınızda bi belirti varmı? Belli olmaya başladı mı biraz?
8-9 haftalık annişler karnınızda bi belirti varmı? Belli olmaya başladı mı biraz?
Bnm bi de küçük Afacan var beni taklit ediyo ööööhh ööög diye dolanio arkamdaYani herkes bir olmuyor benim bulantım sabahları çok fena oluyor ama iştahım yinede fena sabahları hele 3 günlük yiyorum sanki... böyle olunca benim midem hep şişdediğiniz gibi kusamıyorum ama alıştım ög ög diye geziyorum evin içinde
![]()

Çok teşekkür ederim canım,çok oldum ama randevuyu telefonla mı alıyoruz yoksa gitmek mi gerekiyorGittim canım prof dr göğşen önalan tavsiye ederim çok iyi ilgili bir dr her konuda bilgi verir aydınlatır ben de ona gitmek istiyorum ama bakalım muayene ücreti 120 tl biraz yoğun ama gayet iyi
Telefonla alınıyor canım ayrıca listesi de var erken vakitte gidip adını yazdirabiliyorsunÇok teşekkür ederim canım,çok oldum ama randevuyu telefonla mı alıyoruz yoksa gitmek mi gerekiyor
11,7 çıktı banada verdi günde bir tane5. haftanızda progestan değeriniz kaçlardaydı kızlar. Benim düşük çıktı diye progestan yazmış. Doktorla görüşemedim sekreteri aradı söyledi. Sizler nasıl kullanıyorsunuz.
İlk bebiş sezaryen mi sanki benimde öyle oldu ondandır diye düşğnüyorum hemen saldı kendiniUğraştım baya :)Eki Görüntüle 2086351
Listeriaa aaa inanamıyorummm bende hamileyim ağustos annesi olucam inşallahhhSelam arkadaşlar
2,5 yaşında bir oğlum var 2015 ağustos annesiyim bu ay emmeyi bıraktı ve Süpriz hamileyim sat 21 kasım bat 4 gün kala 244 2 gün kala 665 çıktı beta haftaya çarşamba gidicem doktora biraz büyüsün dedim 6+1 olucak bakalım herşey yolundadır inşallah
İlk bebişi olacak arkadaşlar bolca dinlenin keyfini çıkarın 14 kilo kaldırıyorum sürekli gün içerisinde kaka derdide var tabi ![]()
Evet sezeryandı ama karnım dümdüzdü benim hiç yoktu , şimdi herkes görür görmez aa hamilemisin diyorİlk bebiş sezaryen mi sanki benimde öyle oldu ondandır diye düşğnüyorum hemen saldı kendini
Benimde aynen sizinki gibi şişlikmi bebekden mi çözemedim daha yeni domates kadar oldu ama:)Evet sezeryandı ama karnım dümdüzdü benim hiç yoktu , şimdi herkes görür görmez aa hamilemisin diyor
Tam 9+0 iken gecen attigim usg resmi vardiya onun video cekiminde bir yandan hickirip bir yandan elini burnuna surtup duruyordu :)yerim burnunu ne zaman yapti onu
Kuşum hala bizleri düşünecek ne büyük bir kalpsin sen... Allah gonlundekini bir an önce nasip etsin sanaÇarşamba tekrar kontrole gidicem ama bariz kese bozulmus fotolardan bile belli tıbbi genetige sevk etti araştırma yapılıcak ve lekelenmelerimde basladı biraz önce nasip değilmiş tesekkür ederim lütfen kimsede kendiyle kıyas yapmasın her hamilelik kendine hastır iyi düşünün benim yasadıgımı yasıyacakmışsınız gibi etkilenmeyin lütfen sizleri takip edeceğim burdan doğurdugunuz günleride hayırlısı ile görücem inşallah
Benimde yoktu göbeğim hiç şimdi oldu kilo mu aldım diyordum bendeEvet sezeryandı ama karnım dümdüzdü benim hiç yoktu , şimdi herkes görür görmez aa hamilemisin diyor