2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anaaam diye diye diye 29 nda doguracaksin :) hadi bakalim hayirlisiyla gelsin minnosumm :) haberdar et meraktan catlariiim

Valla ben nişan olup olmadığından emin olamadım kahverengi bir mukus geldi doktor parmakla kontrol edince tikac düşmüş dedi ebeye de dönüp "bir parmak" dedi devlet sırrı konuşuyorlar sanki bana da dönüp başlamış 1-2 güne dogumun olur dedi.
Muhakkak haber veririm bebislerim :) coook uykum var bu bel ve vajina agrisindan bu gece uyuyabilirsem iyi valla :)

Kendini çok yorma kız :) aynı güne denk gelirsek çok gülerim dedik dedik tutturduk diye :)

Bel agrısı coksa yarına gelir babycik:) hadi hayırla saglıkla ınsallah

Anaaam diye diye diye 29 nda doguracaksin :) hadi bakalim hayirlisiyla gelsin minnosumm :) haberdar et meraktan catlariiim

Zaten kimse inanamadı 29unda doğurursam kocam bana türbe yaptiracakmis her dediğin çıkıyor diyor

Zaten kimse inanamadı 29unda doğurursam kocam bana türbe yaptiracakmis her dediğin çıkıyor diyor

Wayyy dediklerin cıkıyosa bana da bi tahmnde bulun:) 14 agustosa sezeryan günü aldık. İlk kızım normal dogdu 36. Haftada

Şimdi 38. Haftada olacak sezeryan ama bekler mi bilemıyorm

Canım ben de de bu aksam 5 gibi basladı
Geçti yine basladı uzandm kalktm dus aldım suan normalim
Valla bilmiyorum bende birazdan dus alim olmazsa gecerse gecer gecmezse kalkip kalan islerimi yapcam ev duzgun dursun nolur nolmaz:)
:) :) :) parmaga cok guldumm :) 1.5 2 cm kadar bi acilman var canim :) hadi teyzenin rahatligiyla gelsin insallh yavrucek :)
Valla adam hakli :) bende ilk yardimi yaparim turbeye katki olsun :)

Ben ilk kızımda cok fazla ananas yemiştim, midemi bi tek o bastırıyodu. Kızımı 36. Hfta da normal dogumla dogurdum kılosu azdı kafa capı bi hafta geriydi cok zor bi dogum oldu diyemem. Sonra okudum kı ananasın da erken doguma etkisi varmıs ya da kolay dogum hurma gibi yani. Tabi ben bilerek yemedim ama bilimsel kanıtlanmasa da varmıs böyle bi etkisi

37 yi geçip normal düşünen herkese hurma ve ananası tavsiye ederim:)

Bel agrısı coksa yarına gelir babycik:) hadi hayırla saglıkla ınsallah

Valla annem de 7-8 saate sancilarin başlar bel agrin coksa dedi bakalım. İnşallah uyuyabilirim ağrıdan bayıldım bayilicam cok uykum geldi ama uyuyamiyorum vajinada da çok ağrım var.

Wayyy dediklerin cıkıyosa bana da bi tahmnde bulun:) 14 agustosa sezeryan günü aldık. İlk kızım normal dogdu 36. Haftada

Şimdi 38. Haftada olacak sezeryan ama bekler mi bilemıyorm

Ben 3 sene korundum korunmayı bıraktığım ay eşim de askerdeydi 1 kere gorusebildik ben 2 gün sonra hamileyim falan demeye başladım kimse inanmadi .Çünkü bende pko var yıllarca doktorlar tedavisiz hamile kalman imkansız dedi..hamile kalınca herkes bi şaşırdı. Sonra 7. Haftada kız dedim herkes erkek hissediyordu belirtiler de erkek gibiydi detaylıda kız deyince doktor yine benim dediğim olmuş oldu. Şimdi de 29 temmuz diyorum hamileligin başından beri bunu da tutturursan sana türbe yaptiricam diyor
Ha bi de eşimle ilk tanıştığımız gün daha aramızda hoslanti bisi yokken en yakın arkadaşıma bu çocukla evlenicez biz demisligim vardı

29unda doguramazsam da bütün sülale dalga geçecek ama kızım beni rezil etmesin lutfen:) şimdiden anne sözü dinlemeli bence :)

Dolapta ananas var ama bu agrilarla onu dograyacak halim yok biraz azalirsa agrilarim kalkıp yerim :)

Yaa bendne once doğuramazsinn biz Ağustos annesi olacaktik hani. saka bi yana hakkonfa hyrlsi cnm bnm. Sag saglim kucağına al ins

Yaa bendne once doğuramazsinn biz Ağustos annesi olacaktik hani. saka bi yana hakkonfa hyrlsi cnm bnm. Sag saglim kucağına al ins

Evet daha bu sabah ben ağustosta dogururum artık herhalde demiştim :) Allah razı olsun canım benim. Hepimiz hayırlısı ile kucagimiza alalım insaallah yavrularimizi

Evet daha bu sabah ben ağustosta dogururum artık herhalde demiştim :) Allah razı olsun canım benim. Hepimiz hayırlısı ile kucagimiza alalım insaallah yavrularimizi
Amn amn ins... Herkes pqtir patir doğuruor supriz yapip bnde doğum yapmak istiyorum artık. Bnde haffaua cuma gel dedim durdum bakalım bnm kereta benj dinlick mi

Yok canim :) beklemedeyim :) mecburiyetten yaptim bunlari cinarin oldugu yerde meyve sut kalem lekeleri bitmiyor :) ev kirli olunca bunalima griyorum bugün o isleri yapinca kelebek gibi hafifledim :)
Kendini iyi hissediyorsan sorun yok canım :) ben valla hiç bişeye elimi sürmüyorum süremiyorum çünkü hiç halim yok

Amn amn ins... Herkes pqtir patir doğuruor supriz yapip bnde doğum yapmak istiyorum artık. Bnde haffaua cuma gel dedim durdum bakalım bnm kereta benj dinlick mi

Haftaya cuma tam 39+0 oluyorsun güzel güzel baya büyümüş olur dinlesin annesini :)

Vaayy sen cok dillendiriyordun zaten. Bebis iri mi, ondan mi gelsin bir an evvel istiyordun?

Hayirlisiyla artik dogurursun diyecem de gerci hepimiz icin geceerli bu heralde :)))
Saglikla gelsin minigin canim

Benim nisan persembe geldi hala evdeyim ustelik bugun enerjigim :))(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…