- 22 Mayıs 2012
- 2.277
- 2.056
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.021
Kizlar kasiklarimda sanci var 22.18den bu yana ne oldugunu cozemedim bebegimde cok hareketli
Anaaam diye diye diye 29 nda doguracaksin :) hadi bakalim hayirlisiyla gelsin minnosumm :) haberdar et meraktan catlariiim
Ay yemin et iki gündür 2 2.5 saat yürüyorum ben ilişki kozumuda kullandım bugün resmen belim ve popom düşecek kadar ağrıyor eve girmeden bi tur daha atıyım en iyisi birazdan gaza geldim şu an canım hadi hayırlısı nişan geldiyse geliyor demek :)
Ay yemin et iki gündür 2 2.5 saat yürüyorum ben ilişki kozumuda kullandım bugün resmen belim ve popom düşecek kadar ağrıyor eve girmeden bi tur daha atıyım en iyisi birazdan gaza geldim şu an canım hadi hayırlısı nişan geldiyse geliyor demek :)
Valla ben nişan olup olmadığından emin olamadım kahverengi bir mukus geldi doktor parmakla kontrol edince tikac düşmüş dedi ebeye de dönüp "bir parmak" dedi devlet sırrı konuşuyorlar sankibana da dönüp başlamış 1-2 güne dogumun olur dedi.
Muhakkak haber veririm bebislerim :) coook uykum var bu bel ve vajina agrisindan bu gece uyuyabilirsem iyi valla :)
Anaaam diye diye diye 29 nda doguracaksin :) hadi bakalim hayirlisiyla gelsin minnosumm :) haberdar et meraktan catlariiim
Zaten kimse inanamadı29unda doğurursam kocam bana türbe yaptiracakmis her dediğin çıkıyor diyor
Kızlar 5 gun oldu doğum yapali ama dikiş agrim etimin acısı hala dvm ediyo ne zmn gecicek acaba ya uffff bi koltuktan kalkmak yataktan kalkmak eziyet oldu. Günde 4 kere minoset verdi drum ama tam etki gostermedi daha
Valla bilmiyorum bende birazdan dus alim olmazsa gecerse gecer gecmezse kalkip kalan islerimi yapcam ev duzgun dursun nolur nolmaz:)Canım ben de de bu aksam 5 gibi basladı
Geçti yine basladı uzandm kalktm dus aldım suan normalim
:) :) :) parmaga cok guldumm :) 1.5 2 cm kadar bi acilman var canim :) hadi teyzenin rahatligiyla gelsin insallh yavrucek :)Valla ben nişan olup olmadığından emin olamadım kahverengi bir mukus geldi doktor parmakla kontrol edince tikac düşmüş dedi ebeye de dönüp "bir parmak" dedi devlet sırrı konuşuyorlar sankibana da dönüp başlamış 1-2 güne dogumun olur dedi.
Muhakkak haber veririm bebislerim :) coook uykum var bu bel ve vajina agrisindan bu gece uyuyabilirsem iyi valla :)
Valla adam hakli :) bende ilk yardimi yaparim turbeye katki olsun :)Zaten kimse inanamadı29unda doğurursam kocam bana türbe yaptiracakmis her dediğin çıkıyor diyor
Selam kızlar nasılsınız bugün bakamadım hiç varmı doğuran falan. Sabahtan beri gezdik bugün akşamda doktor kontrolum vardı gittim 35 haftalık olduk biz ya inanamıyorum :) bebeğin sağlık durumu iyi 2500 kg olmuş suyumda iyimis iki hafta sonra tekrar cagırdı muayeneye ondan sonra daha sık geliceksin dedi bol bol yürüyüş yap dedi normal doğum görünüyor sonuna kadar isteğim normal doğum dedi. Bebek hareketlerini kontrol etmemi istedi şimdilik böyle bizim durumumuz :)
Bel agrısı coksa yarına gelir babycik:) hadi hayırla saglıkla ınsallah
Wayyy dediklerin cıkıyosa bana da bi tahmnde bulun:) 14 agustosa sezeryan günü aldık. İlk kızım normal dogdu 36. Haftada
Şimdi 38. Haftada olacak sezeryan ama bekler mi bilemıyorm
Valla bilmiyorum bende birazdan dus alim olmazsa gecerse gecer gecmezse kalkip kalan islerimi yapcam ev duzgun dursun nolur nolmaz:)
:) :) :) parmaga cok guldumm :) 1.5 2 cm kadar bi acilman var canim :) hadi teyzenin rahatligiyla gelsin insallh yavrucek :)
Valla adam hakli :) bende ilk yardimi yaparim turbeye katki olsun :)
Ben ilk kızımda cok fazla ananas yemiştim, midemi bi tek o bastırıyodu. Kızımı 36. Hfta da normal dogumla dogurdum kılosu azdı kafa capı bi hafta geriydi cok zor bi dogum oldu diyemem. Sonra okudum kı ananasın da erken doguma etkisi varmıs ya da kolay dogum hurma gibi yani. Tabi ben bilerek yemedim ama bilimsel kanıtlanmasa da varmıs böyle bi etkisi
37 yi geçip normal düşünen herkese hurma ve ananası tavsiye ederim:)
Yaa bendne once doğuramazsinnNisanim geldi saat 10 gibi sancim falan yoktu bugün de normal yalancı sancilari yasamistim gün içinde geçmişti. Doktoru aradım hemen gel dedi Nst'de 20 dk.da 2 kez sancı 60a çıktı ama başka sancı yok doktor alttan muayene etti açıklık başlamış tikac düşmüş 1-2 güne dogurursun dedi sancilar 10 dk.ya düşünce gel bu eve gidince de olabilir 2 gün sonra da olabilir dedi. Şimdi eve geldik . Hiç sanci hissetmiyorum bu çok garip değil mi :/ @Sia mia hadi arkadaşım yetiş :)
Yaa bendne once doğuramazsinnbiz Ağustos annesi olacaktik hani. saka bi yana hakkonfa hyrlsi cnm bnm. Sag saglim kucağına al ins
Amn amn ins... Herkes pqtir patir doğuruor supriz yapip bnde doğum yapmak istiyorum artık. Bnde haffaua cuma gel dedim durdum bakalım bnm kereta benj dinlick miEvet daha bu sabah ben ağustosta dogururum artık herhalde demiştim :) Allah razı olsun canım benim. Hepimiz hayırlısı ile kucagimiza alalım insaallah yavrularimizi
Kendini iyi hissediyorsan sorun yok canım :) ben valla hiç bişeye elimi sürmüyorum süremiyorum çünkü hiç halim yokYok canim :) beklemedeyim :) mecburiyetten yaptim bunlari cinarin oldugu yerde meyve sut kalem lekeleri bitmiyor :) ev kirli olunca bunalima griyorum bugün o isleri yapinca kelebek gibi hafifledim :)
Amn amn ins... Herkes pqtir patir doğuruor supriz yapip bnde doğum yapmak istiyorum artık. Bnde haffaua cuma gel dedim durdum bakalım bnm kereta benj dinlick mi
Nisanim geldi saat 10 gibi sancim falan yoktu bugün de normal yalancı sancilari yasamistim gün içinde geçmişti. Doktoru aradım hemen gel dedi Nst'de 20 dk.da 2 kez sancı 60a çıktı ama başka sancı yok doktor alttan muayene etti açıklık başlamış tikac düşmüş 1-2 güne dogurursun dedi sancilar 10 dk.ya düşünce gel bu eve gidince de olabilir 2 gün sonra da olabilir dedi. Şimdi eve geldik . Hiç sanci hissetmiyorum bu çok garip değil mi :/ @Sia mia hadi arkadaşım yetiş :)
Benim nisan persembe geldi hala evdeyim ustelik bugun enerjigim :))(Nisanim geldi saat 10 gibi sancim falan yoktu bugün de normal yalancı sancilari yasamistim gün içinde geçmişti. Doktoru aradım hemen gel dedi Nst'de 20 dk.da 2 kez sancı 60a çıktı ama başka sancı yok doktor alttan muayene etti açıklık başlamış tikac düşmüş 1-2 güne dogurursun dedi sancilar 10 dk.ya düşünce gel bu eve gidince de olabilir 2 gün sonra da olabilir dedi. Şimdi eve geldik . Hiç sanci hissetmiyorum bu çok garip değil mi :/ @Sia mia hadi arkadaşım yetiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?