- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.041
Vaayy sen cok dillendiriyordun zaten. Bebis iri mi, ondan mi gelsin bir an evvel istiyordun?
Hayirlisiyla artik dogurursun diyecem de gerci hepimiz icin geceerli bu heralde :)))
Saglikla gelsin minigin canim
Benim nisan persembe geldi hala evdeyim ustelik bugun enerjigim :))(
Banada nisansa 2 gune sanci gelir dedi gelen giden yok dun gece gaz ve karin agrisi gibi vardi gecti alttan bakti rahimde acilma yok dedi tikaci falan bilmemde :) hakkimizda hayirlisi olsunBakalım bizim kız da bekletecek mi bizi :) ben doktorun yalancisiyim 1-2 gün dedi :)
Iyi yaptin canim sende dinlen biraz havalar da cok sicak
Canim Allah herkese vicdan vermiş ama insanlar bunu o kadar koreltmis ki Allah korkusu azligiyla da alakali bence ben oglumda oyle gereksiz yere sezeryan oldum ki o yuzden en guvendigim doktordan bile suphe eder oldum o yuzden sana da soyledim gorun diye iyi ki gitmissin bos yere sezeryan yapacakmış seni
Hadi Allah kolaylik versin canim bir nefeste al kucagina insallah yavrunu
O zmna glir ins. Bnde aksiyonlu olsun ıstiyom suyum glsn heyecan yapayım hasteneye gideyim 5 dkka hasteneHaftaya cuma tam 39+0 oluyorsun güzel güzel baya büyümüş olur dinlesin annesini :)
Banada nisansa 2 gune sanci gelir dedi gelen giden yok dun gece gaz ve karin agrisi gibi vardi gecti alttan bakti rahimde acilma yok dedi tikaci falan bilmemde :) hakkimizda hayirlisi olsun
Dinlesin tabi annesinin soznu o degilde pazar gunu oldu iste :) babaya masraf cikaracak cimcime :)29unda doguramazsam da bütün sülale dalga geçecek amakızım beni rezil etmesin lutfen:) şimdiden anne sözü dinlemeli bence :)
Valla cinara hamileyken yap deseler yapmazdim yayilirdim koyun gibi :) ama evde çocuk olunca ekstra guclu ekstra korkusuz oluyormus insan onu gordum kendimde :)Kendini iyi hissediyorsan sorun yok canım :) ben valla hiç bişeye elimi sürmüyorum süremiyorum çünkü hiç halim yok
O zmna glir ins. Bnde aksiyonlu olsun ıstiyom suyum glsn heyecan yapayım hasteneye gideyim 5 dkka hasteneyok yok bnm kafa ucmus istedigil sylere bak . Hyrlisi n zmnsa o zmn glsn haftaya glir ins
Dinlesin tabi annesinin sozude o degilde pazar gunu oldu iste :) babaya masraf cikaracak cimcime :)
Aynen öyle valla neler dedim bu zamana kadar dogumumla ilgili bi o tutarmış :)Kendini çok yorma kız :) aynı güne denk gelirsek çok gülerim dedik dedik tutturduk diye :)
Bnm ilk dogum olacak bi sanciya kndimi hastenede bulurum heraldeBen aksiyonsuz istiyordum hiç yanlış alarm olmasın istiyordum aslında ama ilk yanlış alarmimiza gittik .Bir dahakine su gelmeden ya da sanci 10 dk.ya inmeden gitmek yok zaten. Doktor telefonda kendisi gel dememis gibi hemen doguramazsin dedi .biliyorum siz gel dediniz diye geldim zaten dedim :)
O zaman serbest birakin gelsin :) :)Kendi doktorumu cagirttirmayacagim canım ya beni Türk ebelerine emanet etsinler yeter :) doktor sadece çıkarken geliyormuş cagirtsak bile başında durmuyormus zaten
Çok haklısın canim ev düzenli olunca daha iyi oluyorum bende dün ayrıldım izne bugün başladım yatak odasında daha iyiyim bu hafta bitiririm düzenlemeyi süper olurumDaha iyi yapiyorsun canim yavas yavas yormadan kendini. Gercekten ev daginik veya kirliyse ben bunalima giriyorum :) dun ruh halim kotuydu bugun temizlik sonrasi superdim yorgunda hissetmiyorum isin garibi tabi yaparken geberiyordum orasi ayri :)
Cok tesekkur ederim
Harika bayıldım çok güzel olmus kocaeliydi demi hangi hastane besik giydirmeyı hastanemi yaptı senmiEki Görüntüle 2173474 Eki Görüntüle 2173473 Eki Görüntüle 2173472 Eki Görüntüle 2173471 Eki Görüntüle 2173470 Eki Görüntüle 2173469 Eki Görüntüle 2173468 İyi akşamlar kızlar en nihayetinde hazır Deniz Arel bey uyuyabilmişken, Doğum odamı nasıl süslediğimizi paylaşmak istedim sizin ile. Birde Doğumdan bir gün önce o bir türlü çektiremediğim hamile fotoğraflarını çektirdim. Henüz fotolar gelmedi ama kardeşimin yakaladığı bir kareyi sizinle paylaştım. Canı gönülden bu fotoğrafları çektirebilmem için iyi dileklerinizi ilettiniz. Benimle üzüldünüz. Şimdide Sevinçli günlerime şahit olun istedim. Bu Arada bnm bu paşa karnımda çok hareketliydi çıktı aynen devam. Çoook Yorgun'um ( 35 yaşında olmamla bir alakası yoktur tabiki canım )
Hayırlı doğumlar olsun canim sabah 10 mu akşam 10 mu benim oğlunda akşam 8 de nisan geldi açılma yeni başlamıştı eve geçtim gece 3.30 da doğdu bol bol sıcak duş al rabbim kolaylık versinNisanim geldi saat 10 gibi sancim falan yoktu bugün de normal yalancı sancilari yasamistim gün içinde geçmişti. Doktoru aradım hemen gel dedi Nst'de 20 dk.da 2 kez sancı 60a çıktı ama başka sancı yok doktor alttan muayene etti açıklık başlamış tikac düşmüş 1-2 güne dogurursun dedi sancilar 10 dk.ya düşünce gel bu eve gidince de olabilir 2 gün sonra da olabilir dedi. Şimdi eve geldik . Hiç sanci hissetmiyorum bu çok garip değil mi :/ P Poouh hadi arkadaşım yetiş :)
Zamanimin cogu bu cimcimeyi emzirmekle geciyo canimYalnızFtm41 çok fena kayıplara karıştın hiç sesin çıkmıyor kız senin sesini mi aldı yoksa :)
Taze anne nasjl gifiyor annelik. Duygularini alalimZamanimin cogu bu cimcimeyi emzirmekle geciyo canim
Senin baya baya sancın var galiba canım ya yerinden kalkamadıgına göre :)Ben aksiyonsuz istiyordum hiç yanlış alarm olmasın istiyordum aslında ama ilk yanlış alarmimiza gittik .Bir dahakine su gelmeden ya da sanci 10 dk.ya inmeden gitmek yok zaten. Doktor telefonda kendisi gel dememis gibi hemen doguramazsin dedi .biliyorum siz gel dediniz diye geldim zaten dedim :)
Ne mutlu size keyfini çıkarın harika bir duygu oZamanimin cogu bu cimcimeyi emzirmekle geciyo canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?