2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vaayy sen cok dillendiriyordun zaten. Bebis iri mi, ondan mi gelsin bir an evvel istiyordun?

Hayirlisiyla artik dogurursun diyecem de gerci hepimiz icin geceerli bu heralde :)))
Saglikla gelsin minigin canim

Bebek iri değil canım ama ben 10 gündür sürekli yalancı sancı çekmekten heder olmuştum .Bugün de oldu dışarıdaydik eve geldiğimde nişan gelmişti henuz hala düzenli bir sancim yok

Haftaya cuma tam 39+0 oluyorsun güzel güzel baya büyümüş olur dinlesin annesini :)
O zmna glir ins. Bnde aksiyonlu olsun ıstiyom suyum glsn heyecan yapayım hasteneye gideyim 5 dkka hastene yok yok bnm kafa ucmus istedigil sylere bak. Hyrlisi n zmnsa o zmn glsn haftaya glir ins

Banada nisansa 2 gune sanci gelir dedi gelen giden yok dun gece gaz ve karin agrisi gibi vardi gecti alttan bakti rahimde acilma yok dedi tikaci falan bilmemde :) hakkimizda hayirlisi olsun

Esimin yeğeni de su an 39+0, 10 gün önce nişanı geldi ama hala sancı ya da su gelmesi yok bekliyor canım

29unda doguramazsam da bütün sülale dalga geçecek ama kızım beni rezil etmesin lutfen:) şimdiden anne sözü dinlemeli bence :)
Dinlesin tabi annesinin soznu o degilde pazar gunu oldu iste :) babaya masraf cikaracak cimcime :)
Kendini iyi hissediyorsan sorun yok canım :) ben valla hiç bişeye elimi sürmüyorum süremiyorum çünkü hiç halim yok
Valla cinara hamileyken yap deseler yapmazdim yayilirdim koyun gibi :) ama evde çocuk olunca ekstra guclu ekstra korkusuz oluyormus insan onu gordum kendimde :)

O zmna glir ins. Bnde aksiyonlu olsun ıstiyom suyum glsn heyecan yapayım hasteneye gideyim 5 dkka hastene yok yok bnm kafa ucmus istedigil sylere bak. Hyrlisi n zmnsa o zmn glsn haftaya glir ins

Ben aksiyonsuz istiyordum hiç yanlış alarm olmasın istiyordum aslında ama ilk yanlış alarmimiza gittik .Bir dahakine su gelmeden ya da sanci 10 dk.ya inmeden gitmek yok zaten. Doktor telefonda kendisi gel dememis gibi hemen doguramazsin dedi .biliyorum siz gel dediniz diye geldim zaten dedim :)

Dinlesin tabi annesinin sozude o degilde pazar gunu oldu iste :) babaya masraf cikaracak cimcime :)

Kendi doktorumu cagirttirmayacagim canım ya beni Türk ebelerine emanet etsinler yeter :) doktor sadece çıkarken geliyormuş cagirtsak bile başında durmuyormus zaten

Bnm ilk dogum olacak bi sanciya kndimi hastenede bulurum heralde

Biz de bugun annemle sonanlisveris falan dedik eminonune gittik. Yururken en ufacik hizlanmamda hoooop diyor sare hanim alttan alttanama yine de aliaverisimizi tamamlayıp doğurmadan dondum sukur. Hediyelik isinde haziran sonunda anlastigim kadin bana yamuk yapinca kendim yapayim daha iyi dedim. Onlari aldik yaptik, kuvez tutumuzu ve foyonklati falan yaptik. Birkac ek sus malzemesi aldim. Lohusa sekeri brbek cikolatalari, pile takimi falan gibi seyler aldim. Sanırım artik hazir gibiyiz ufak tefekleri de bitirince.

Çok haklısın canim ev düzenli olunca daha iyi oluyorum bende dün ayrıldım izne bugün başladım yatak odasında daha iyiyim bu hafta bitiririm düzenlemeyi süper olurum

Harika bayıldım çok güzel olmus kocaeliydi demi hangi hastane besik giydirmeyı hastanemi yaptı senmi
benimde kapı süsü yastık dışında olanlar yapılacak daha bu hafta çok isim var.

Hayırlı doğumlar olsun canim sabah 10 mu akşam 10 mu benim oğlunda akşam 8 de nisan geldi açılma yeni başlamıştı eve geçtim gece 3.30 da doğdu bol bol sıcak duş al rabbim kolaylık versin

Senin baya baya sancın var galiba canım ya yerinden kalkamadıgına göre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…