2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim de birazcık var işte zamanıma. Bu üçüncü dogumum olacak ama hiçbirinde bu kadar halsiz olmamıştım. Çok yorgunum. Devamlı uyusam uyurum. Hiçbir is yapamıyorum.
Ende öyleyim canım ilk dıgumum günde defa uyuyorum resmen

Kızlar mustelanin bakim cantasi var nette 167 lira fiyatı.icinde pisik kremi sampuan nemlendirme losyonu ve bakim yagi var.sizce fiyat cok mu ucuk?mustela iyimidir
Ben de 140 tl.civari aldim gauet güzel canta hediyeli olani al cantasi cok ise yariyor su an bebek çantasına gecmedim onu kullaniyorum

Kızlar 5 gun oldu doğum yapali ama dikiş agrim etimin acısı hala dvm ediyo ne zmn gecicek acaba ya uffff bi koltuktan kalkmak yataktan kalkmak eziyet oldu. Günde 4 kere minoset verdi drum ama tam etki gostermedi daha
Daha dur canim erken
Ben binsure dik yuruyemedim
Alt taraf uyusukluk hissi yeni yeni geciyor

Harika bayıldım çok güzel olmus kocaeliydi demi hangi hastane besik giydirmeyı hastanemi yaptı senmi
benimde kapı süsü yastık dışında olanlar yapılacak daha bu hafta çok isim var.
Acıbadem de Doğum yaptım cnm. Beşik giydirmeyi de ben yaptım. Hastane den sadece lohusa şerbeti var.

Kızlar 5 gun oldu doğum yapali ama dikiş agrim etimin acısı hala dvm ediyo ne zmn gecicek acaba ya uffff bi koltuktan kalkmak yataktan kalkmak eziyet oldu. Günde 4 kere minoset verdi drum ama tam etki gostermedi daha
Canım bnm Seninle günümüz aynı o yüzden muhtemelen dememişimdir öncelikle hayırlı olsun. Benimde dikiş yerlerim hala ağrıyor. Birde bebek bırakmadığı için yürüyüşleri de yapamadım bir türlü toplanamadım gitti. Ama duyduklarım da genel de 1 hafta on güne toparlanırsın diyor. Az kaldı az daha sabredeceğiz mecbur.

Allah analı babalı büyütsün. Saglıkla sıhhatle mutlulugunuz daim olsun. Herşey çok güzel görünüyor. Darısı başımıza diyelim :)

O zmna glir ins. Bnde aksiyonlu olsun ıstiyom suyum glsn heyecan yapayım hasteneye gideyim 5 dkka hastene yok yok bnm kafa ucmus istedigil sylere bak. Hyrlisi n zmnsa o zmn glsn haftaya glir ins
Ayni şeyi isdiyorum bende herkez delirmiş gözüyle bakar belki ama o koşuşdurmada sancı his etmem cok fazla bir giderim doğurmak üzereyim.

Kızlar benim de birazcık var işte zamanıma. Bu üçüncü dogumum olacak ama hiçbirinde bu kadar halsiz olmamıştım. Çok yorgunum. Devamlı uyusam uyurum. Hiçbir is yapamıyorum.
Bende öyleyim ilk hamileliğime göre cok halsızım cok fazla ağrim var cok zorlanıyorum bide 40+3 deyim bu gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…