- 24 Nisan 2017
- 218
- 175
- 53
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.081
Evet şampuan saç vücut oda kolaylık oluyor. Çanta idare eder ben bir küçük paket bez ıslak mendil pişik kremi 1 paket pamuk kolanyamız vs ıvır zıvırı ona koydum hAstaneye götürmek için yani çok ufak değil günlük yerlere kullanılır benim bebek çantam büyük çünkü iyi oldu o bakımdan.Sagol canim.icindeki yenidogan köpük sampuani vucuduna da kullanabiliyor muyuz ayni zamanda??cantasi guzel mi :)
Ya kusura bakma hatırlattım sana. Boşver sen unut artık bebişinle vakit geçirmeye bAk kokla bizim içinde. İyi bari neyseki kv den yRdımcı oluyor sevindim.Aynen valla ya ama kp gittikten 3 gun sonra dogmasina sevindim. Cocugun odasini kurduk ve oglum geldi. Yazik ya valla benimde dogmadan oglumunda gunahina girdi. Allaha havale ettim bugunlerede sukur ogluma artik saglikla kavusamicam korkusuna kapilmistim iyice. Dertlendim bak gene hatirlayinca :) kp rin cezasini kv cekiyo ev toparlamaktan utu yapmaktan hastaneye gelemiyo :))
Hadi hayırlısı olsun hakkında güzel habrlerini bekliyouz. Hastanede değilsin şimdi değilmiValla ben nişan olup olmadığından emin olamadım kahverengi bir mukus geldi doktor parmakla kontrol edince tikac düşmüş dedi ebeye de dönüp "bir parmak" dedi devlet sırrı konuşuyorlar sankibana da dönüp başlamış 1-2 güne dogumun olur dedi.
Muhakkak haber veririm bebislerim :) coook uykum var bu bel ve vajina agrisindan bu gece uyuyabilirsem iyi valla :)
Benimde ilk 2 gun oyle gecti canim simdi tutunarak kendi cabamla kalkabiliyor wc ihtiyacini falan kendim gorebiliyorum sukur. Gececek insallah en kisa suredeKızlar 5 gun oldu doğum yapali ama dikiş agrim etimin acısı hala dvm ediyo ne zmn gecicek acaba ya uffff bi koltuktan kalkmak yataktan kalkmak eziyet oldu. Günde 4 kere minoset verdi drum ama tam etki gostermedi daha
Hepsi cok tatli cok guzel olmus canim resim cektirebilmene cok sevindim. Benim oglusumda karnimdayken nasilsa simdide oyle yavrum sütünü aksam verdim uyuduk simdi uyandik memeleri bosalttik ve gene uyku zamani :) sukur bu gunlereEki Görüntüle 2173474 Eki Görüntüle 2173473 Eki Görüntüle 2173472 Eki Görüntüle 2173471 Eki Görüntüle 2173470 Eki Görüntüle 2173469 Eki Görüntüle 2173468 İyi akşamlar kızlar en nihayetinde hazır Deniz Arel bey uyuyabilmişken, Doğum odamı nasıl süslediğimizi paylaşmak istedim sizin ile. Birde Doğumdan bir gün önce o bir türlü çektiremediğim hamile fotoğraflarını çektirdim. Henüz fotolar gelmedi ama kardeşimin yakaladığı bir kareyi sizinle paylaştım. Canı gönülden bu fotoğrafları çektirebilmem için iyi dileklerinizi ilettiniz. Benimle üzüldünüz. Şimdide Sevinçli günlerime şahit olun istedim. Bu Arada bnm bu paşa karnımda çok hareketliydi çıktı aynen devam. Çoook Yorgun'um ( 35 yaşında olmamla bir alakası yoktur tabiki canım )
Canim cok hareketli olmasina dikkat et. Benim oglan cok sakinken su geldikten sonra cok hareketlendi dr gelecegini anladi ondan dedi su acaldikca hareket arttiKizlar kasiklarimda sanci var 22.18den bu yana ne oldugunu cozemedim bebegimde cok hareketli
Oyle yapiyorum kuzum valla oglum ve ben :)Evet şampuan saç vücut oda kolaylık oluyor. Çanta idare eder ben bir küçük paket bez ıslak mendil pişik kremi 1 paket pamuk kolanyamız vs ıvır zıvırı ona koydum hAstaneye götürmek için yani çok ufak değil günlük yerlere kullanılır benim bebek çantam büyük çünkü iyi oldu o bakımdan.
Ya kusura bakma hatırlattım sana. Boşver sen unut artık bebişinle vakit geçirmeye bAk kokla bizim içinde. İyi bari neyseki kv den yRdımcı oluyor sevindim.
Hadi hayırlısı olsun hakkında güzel habrlerini bekliyouz. Hastanede değilsin şimdi değilmi
Saglikla gelsin insallah yavrun dualarim sizinle.Kızlaar gece 2den beri hastanedeyiz. Suyum geldi. Sancı faln yoktu. Sancılarım da başladı yavaş yavaş. Dua edin nolur bebeğmi sağlkla kucağıma alayım inşallah..
Saglikli sihhatli olur insallah rabbim kolay kurtarsinKızlaar gece 2den beri hastanedeyiz. Suyum geldi. Sancı faln yoktu. Sancılarım da başladı yavaş yavaş. Dua edin nolur bebeğmi sağlkla kucağıma alayım inşallah..
İleride bende böyle olur muyum acabaDinlesin tabi annesinin soznu o degilde pazar gunu oldu iste :) babaya masraf cikaracak cimcime :)
Valla cinara hamileyken yap deseler yapmazdim yayilirdim koyun gibi :) ama evde çocuk olunca ekstra guclu ekstra korkusuz oluyormus insan onu gordum kendimde :)
Amin cnm.Bu uykusuzluk bu sıcaklar nasıl olucak bilmiyorum. Bebişini alanda gitti. Buralar bir tenhalaştı :) Allahım geridr kalanlarımizada nasip etsin hayırlısıyla
Kızlaar gece 2den beri hastanedeyiz. Suyum geldi. Sancı faln yoktu. Sancılarım da başladı yavaş yavaş. Dua edin nolur bebeğmi sağlkla kucağıma alayım inşallah..
Hayırlı doğumlar olsun canim sabah 10 mu akşam 10 mu benim oğlunda akşam 8 de nisan geldi açılma yeni başlamıştı eve geçtim gece 3.30 da doğdu bol bol sıcak duş al rabbim kolaylık versin
Senin baya baya sancın var galiba canım ya yerinden kalkamadıgına göre :)
Evet şampuan saç vücut oda kolaylık oluyor. Çanta idare eder ben bir küçük paket bez ıslak mendil pişik kremi 1 paket pamuk kolanyamız vs ıvır zıvırı ona koydum hAstaneye götürmek için yani çok ufak değil günlük yerlere kullanılır benim bebek çantam büyük çünkü iyi oldu o bakımdan.
Ya kusura bakma hatırlattım sana. Boşver sen unut artık bebişinle vakit geçirmeye bAk kokla bizim içinde. İyi bari neyseki kv den yRdımcı oluyor sevindim.
Hadi hayırlısı olsun hakkında güzel habrlerini bekliyouz. Hastanede değilsin şimdi değilmi
Canim.naptin durumun nedirEsimin yeğeni de su an 39+0, 10 gün önce nişanı geldi ama hala sancı ya da su gelmesi yok bekliyor canım
Benim belim çok ağrıdı canım hala da geçmedi ve ayağa kalktıkça karnım çok sertleşiyor yürüyemiyorum orama mi acı batıyor bilmiyorum benimki ne ama gece girdim girdim baktım biz hastaneye gidiyoruz mesajını görmek için :)Akşam 10'da geldi canım. Şu an inanılmaz bir kasık ağrım var ama bence doğum bugün olmaz karnımda sancı yok .
Gece kasık agrisindan dön dön düzgün uyuyamadim bebek de hiç durmadı son kez partileyeyim içerde dedi herhalde
Yok canım doktor eve gönderdi sancılar 10 dakikaya düşünce gideceğim de sancı yok kasık harici şu an bakalım vazgeçmiş olabilir bizimki :) açıklıkla yaşarız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?