- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.101
Sağol canım . herkesde farklı oluyor, mesela benim başım ağrımıyor ama dikişler ağrıyor. Daha 2 gün bile dolmadı hem Coco korkmaGecmis olsun canim cok aciyo mu
Günaydın canımm. Oo biz dün akşamdan beri evdeyiz. Dikişlerim benim de ağrıyor yaGúnaydin teyzošlari biz 1 saate kadar cikiyoruz hastaneden sarılık testi yapildi deger 8 cikmiş şimdilik sıkıntı yok bol bol emzirmeye devam desi bu birkac gún kilo kaybi olabilir desi saliya randevu verdi sariliga ve kiloya tekrar bakilacak onun disinda benim dikîş yerlerim agriyo hala bazende yúrúrken dik yúrúyemiyorum melike hanimda emmeye ve kaka yapmaya bolca aglamaya devam sariligi cikan annisler degerleri kaçti bebeciklerinizin gúzel bir gún olmasi dilegiyle
bende kan sulandirici kullaniyorum canim coraspin.doktor bana 32.haftada birak dedi.erken dogum olursa kanamayi durduramayiz dedi.ben yinede korkumdan 34.haftaya akdar kullanmayi düşünüyorum.Allaha şükür erken dogum tehlikesi yok suanKan sulandırıcı kullanan annelerden normal doğum yapan oldu mu
oh oh masallah canim melike baya iştahlı çıktı desene aman nazar degmesinGúnaydin teyzošlari biz 1 saate kadar cikiyoruz hastaneden sarılık testi yapildi deger 8 cikmiş şimdilik sıkıntı yok bol bol emzirmeye devam desi bu birkac gún kilo kaybi olabilir desi saliya randevu verdi sariliga ve kiloya tekrar bakilacak onun disinda benim dikîş yerlerim agriyo hala bazende yúrúrken dik yúrúyemiyorum melike hanimda emmeye ve kaka yapmaya bolca aglamaya devam sariligi cikan annisler degerleri kaçti bebeciklerinizin gúzel bir gún olmasi dilegiyle
tamam canim,insan korkuyo ışte ne bilim.sizin iyilesme sureclerinizi takip ediyorum iste.ona göre bende bi rahat nefes alicam:)) senin oglusun emme durumları nasil canim.sütun geliyo diymiSağol canım . herkesde farklı oluyor, mesela benim başım ağrımıyor ama dikişler ağrıyor. Daha 2 gün bile dolmadı hem Coco korkma
Canim.naptin durumun nedir
Günaydın
Güzel bir pazar günü olsun inşallah
@etka31112 bakalım ne zaman gelecek kuzucuğun?
Hergün bir atraksiyon olmaya başladı ve hala temmuz bitmedi
Ağustos ayının ilk bebeği kimden gelecek merakla bekliyorum
Benim belim çok ağrıdı canım hala da geçmedi ve ayağa kalktıkça karnım çok sertleşiyor yürüyemiyorum orama mi acı batıyor bilmiyorum benimki ne ama gece girdim girdim baktım biz hastaneye gidiyoruz mesajını görmek için :)
Gúnaydin teyzošlari biz 1 saate kadar cikiyoruz hastaneden sarılık testi yapildi deger 8 cikmiş şimdilik sıkıntı yok bol bol emzirmeye devam desi bu birkac gún kilo kaybi olabilir desi saliya randevu verdi sariliga ve kiloya tekrar bakilacak onun disinda benim dikîş yerlerim agriyo hala bazende yúrúrken dik yúrúyemiyorum melike hanimda emmeye ve kaka yapmaya bolca aglamaya devam sariligi cikan annisler degerleri kaçti bebeciklerinizin gúzel bir gún olmasi dilegiyle
Bende unudu kestim aksine dunden bu yana gayet iyiyim :) dinlendiginde geciyorsa hic guvwnme agrilarinaKasık ağrım çok arttı ama başka sancı yok canım anlamadım gitti bu durumu ya hu çok ilginç.
Benimde aklima geldi valla.hep buralarda olurdu normalde :)@Ztonder sende gözükmüyorsun aklıma geldi yoksa doğurdunmu sende
Bilmeden yediğiniz ananas dogumunuzu kolaylaştırmış yani :)Ben ilk kızımda cok fazla ananas yemiştim, midemi bi tek o bastırıyodu. Kızımı 36. Hfta da normal dogumla dogurdum kılosu azdı kafa capı bi hafta geriydi cok zor bi dogum oldu diyemem. Sonra okudum kı ananasın da erken doguma etkisi varmıs ya da kolay dogum hurma gibi yani. Tabi ben bilerek yemedim ama bilimsel kanıtlanmasa da varmıs böyle bi etkisi
37 yi geçip normal düşünen herkese hurma ve ananası tavsiye ederim:)
Bende 2 gùndúr sık emziriyorum bakalim sali neolacak canimFtm41 benim beboşun en son değeri 17.4 çıktı ve bir gün hastanede yattı. Ciktigimizda 10.6 ya düşmüştü. Dün tedirgin oldum acile gittim deger 14 e yükselmiş yeniden. Bugün tekrar kan alınacak. Eğer düşme egiliminde ise yavaş yavaş duzelirmis. Ben çok sık emzirmeme rağmen arttı. Hatta mama desteği bile var ama değerimiz yüksek seyrediyor. Umarım senin minnoş hiç bu durumu Yaşamaz.
Çünkü o minicik ellerden kan aldırmak o kadar zor ki
Vay be ne desen çıkmış yani o zaman bizede tahminde bulun kızValla annem de 7-8 saate sancilarin başlar bel agrin coksa dedi bakalım. İnşallah uyuyabilirim ağrıdan bayıldım bayilicam cok uykum geldi ama uyuyamiyorum vajinada da çok ağrım var.
Ben 3 sene korundum korunmayı bıraktığım ay eşim de askerdeydi 1 kere gorusebildik ben 2 gün sonra hamileyim falan demeye başladım kimse inanmadi .Çünkü bende pko var yıllarca doktorlar tedavisiz hamile kalman imkansız dedi..hamile kalınca herkes bi şaşırdı. Sonra 7. Haftada kız dedim herkes erkek hissediyordu belirtiler de erkek gibiydi detaylıda kız deyince doktor yine benim dediğim olmuş oldu. Şimdi de 29 temmuz diyorum hamileligin başından beri bunu da tutturursan sana türbe yaptiricam diyor
Ha bi de eşimle ilk tanıştığımız gün daha aramızda hoslanti bisi yokken en yakın arkadaşıma bu çocukla evlenicez biz demisligim vardı
Melike hanimin keyfi gicirinda canim meme emiyo agliyo gaz agrim fazla degilGünaydın canımm. Oo biz dün akşamdan beri evdeyiz. Dikişlerim benim de ağrıyor yagaz sancısıyla aran nasıl? Melikenin keyfi nasıl iyimi canım?
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallahGúnaydin teyzošlari biz 1 saate kadar cikiyoruz hastaneden sarılık testi yapildi deger 8 cikmiş şimdilik sıkıntı yok bol bol emzirmeye devam desi bu birkac gún kilo kaybi olabilir desi saliya randevu verdi sariliga ve kiloya tekrar bakilacak onun disinda benim dikîş yerlerim agriyo hala bazende yúrúrken dik yúrúyemiyorum melike hanimda emmeye ve kaka yapmaya bolca aglamaya devam sariligi cikan annisler degerleri kaçti bebeciklerinizin gúzel bir gún olmasi dilegiyle
Süt var canım şükür. İlk kendime geldiğimden beri emziriyorum. Benim iyileşme sürecime hiç aldırma çünkü benim yaşım, bilmem kaçıncı ameliyatım, vs vs sebepler çok. Sende çok daha kolay gidecek herşey.bende kan sulandirici kullaniyorum canim coraspin.doktor bana 32.haftada birak dedi.erken dogum olursa kanamayi durduramayiz dedi.ben yinede korkumdan 34.haftaya akdar kullanmayi düşünüyorum.Allaha şükür erken dogum tehlikesi yok suan
oh oh masallah canim melike baya iştahlı çıktı desene aman nazar degmesin
tamam canim,insan korkuyo ışte ne bilim.sizin iyilesme sureclerinizi takip ediyorum iste.ona göre bende bi rahat nefes alicam:)) senin oglusun emme durumları nasil canim.sütun geliyo diymi
Ben giriyorum canım gir sende rahatlarsınGünaydın iyi paZarlar anneler Dünden beri doğuran olmadı herhalde dimi? Okuyamadım gecmisi, benim agrim çok vardı cuma gecesi çok şükür dünden beri daha iyiyim ama o gece çok korkuttu bizi. Doğum öncesi 1 günlüğüne Çeşme’ye geldim akşam döneceğim, iki hafta kaldı Doğuma sizce denize girmem sakıncalı olurmu?
Malum bu yaz son kez deniz yüzü görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?