2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ftm41 benim beboşun en son değeri 17.4 çıktı ve bir gün hastanede yattı. Ciktigimizda 10.6 ya düşmüştü. Dün tedirgin oldum acile gittim deger 14 e yükselmiş yeniden. Bugün tekrar kan alınacak. Eğer düşme egiliminde ise yavaş yavaş duzelirmis. Ben çok sık emzirmeme rağmen arttı. Hatta mama desteği bile var ama değerimiz yüksek seyrediyor. Umarım senin minnoş hiç bu durumu Yaşamaz.
Çünkü o minicik ellerden kan aldırmak o kadar zor ki

Günaydın canımm. Oo biz dün akşamdan beri evdeyiz. Dikişlerim benim de ağrıyor ya gaz sancısıyla aran nasıl? Melikenin keyfi nasıl iyimi canım?

Kan sulandırıcı kullanan annelerden normal doğum yapan oldu mu
bende kan sulandirici kullaniyorum canim coraspin.doktor bana 32.haftada birak dedi.erken dogum olursa kanamayi durduramayiz dedi.ben yinede korkumdan 34.haftaya akdar kullanmayi düşünüyorum.Allaha şükür erken dogum tehlikesi yok suan

oh oh masallah canim melike baya iştahlı çıktı desene aman nazar degmesin

Sağol canım . herkesde farklı oluyor, mesela benim başım ağrımıyor ama dikişler ağrıyor. Daha 2 gün bile dolmadı hem Coco korkma
tamam canim,insan korkuyo ışte ne bilim.sizin iyilesme sureclerinizi takip ediyorum iste.ona göre bende bi rahat nefes alicam:)) senin oglusun emme durumları nasil canim.sütun geliyo diymi

Günaydın iyi paZarlar anneler Dünden beri doğuran olmadı herhalde dimi? Okuyamadım gecmisi, benim agrim çok vardı cuma gecesi çok şükür dünden beri daha iyiyim ama o gece çok korkuttu bizi. Doğum öncesi 1 günlüğüne Çeşme’ye geldim akşam döneceğim, iki hafta kaldı Doğuma sizce denize girmem sakıncalı olurmu?
Malum bu yaz son kez deniz yüzü görüyorum

Sorma kuzum ya kasık ağrısı dışında ve içerdeki çılgın parti dışında bisiyim yok bence doktoru yaniltacak 2 güne gelmez benimki halinden memnun gibi

Sen benden önce dogurursun canım :))) benim belirtiler geçiyor yavaş yavaş

Oyy yerim onu :) hayırla buyut kuzunu insaallah Rabbim ikinizi de korusunn

Bilmeden yediğiniz ananas dogumunuzu kolaylaştırmış yani :)
Evet bende hurma yemeyi düşünüyorum hatta peygamber efendimiz bile hurmanın doğumu kolaylaştırdığını gebe kadınların son ayında yemesi gerektiğini söylemiş bende iki hafta sonra baslıycam yemeye inşallah faydasını görürüm

Gece sancı his etim kalkdım saymadım uyudum 2 kez kalkdığımda teldeki uyğulamayla sancıları saydım 5 dakıkadan bir gelen düzeni şidetli sancıdan sonra düzensiz ve kısa oldu uyudum kandirdi beni kızım.
Bide o kadar şaşırdım bu kadar düzenli belden girip karna yayılıp kaşıklarda biten bir sancıydı.
Senin @Sia mia senim cok doğrucu yalancı sancından oldu biraz.
Şimdinin bebeği sancısı bile cok yalancı cok şakacı.

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-29-11-21-24.webp
    8 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar, sezeryan olanlar, ameliyatiniz nasil gecti rahat oldu mu? benim buyuk ihtimal 10 agustos olucak, sali ya da carsamba kontrolum var bakalim doktor tarih verecek. Biraz korkmaya basladim, ama yine de rahat gecer diye dusunuyorum.

Bende 2 gùndúr sık emziriyorum bakalim sali neolacak canim

Vay be ne desen çıkmış yani o zaman bizede tahminde bulun kız sence hangi tarihte doğum yaparım ben 20 Ağustos diyorum sen ne hissediyorsun

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah

Süt var canım şükür. İlk kendime geldiğimden beri emziriyorum. Benim iyileşme sürecime hiç aldırma çünkü benim yaşım, bilmem kaçıncı ameliyatım, vs vs sebepler çok. Sende çok daha kolay gidecek herşey.

Ben giriyorum canım gir sende rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…