2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vay be ne desen çıkmış yani o zaman bizede tahminde bulun kız sence hangi tarihte doğum yaparım ben 20 Ağustos diyorum sen ne hissediyorsun
Hahah valla tarihi bilemem insaallah en hayırlı zamanda olur canım:))

Insallah kuzum,belki normal dogum olur ama her ihtimale hazırlamaya çalışıyorum kendimi.çok şükür canim 2 yaşına kadar doya doya emsin seker oğlan:))

Doktoruma kontrolum vardı dünden onceki gün.kadin doktor.normal ve rahat dogum icin neler yapmaliyim diyince bana gunde 1 saat yürüyüş yap dedi.daha ben sormadan hurma olaylarina ben inanmiyorum şahsen falan dedi.ama ben tabi doktoru dinlemeyecegimmmm son haftalarimda bol bol hurma yiyciiimmm :)) merdivende cikabiliriz.birde ben hamileligimin basindan beri yerde bağdaş kurarak yiyorum yemegimi.daha rahat oluyor.onunda faydasi olur mutlaka.birde alaturka tuvalet kullandik mi bitti sanirim bizim is

Ben girdim 37 haftalik. Yuzme ve deniz oneriliyor zaten. Sen de durumunda bir sikinti yoksa doktorun birsey demesiyse girebilirsin bence ama durumunu en iyi aen bilirsin

Ben giriyorum canım gir sende rahatlarsın

İzmir çok sicak Çeşme’de yanıyor girip son kez bi serinlemek iyi gelecek banada :))

Ben girdim 37 haftalik. Yuzme ve deniz oneriliyor zaten. Sen de durumunda bir sikinti yoksa doktorun birsey demesiyse girebilirsin bence ama durumunu en iyi aen bilirsin

Bugün 36+2 yiz zaten bir daha gelemem doktoruma son kontrolde değilde 1 ay öncesinde sormuştum öneriyoruz demişti, şimdi günlerim yaklaşınca emin olamadım çok şükür bi sıkıntım yok yalancı sancılar dışında, tek korkum denizden enfeksiyon vs kapma durumum olur mu? Kafama takılan bu aslında

Gecen bi arkadas gitms enfeksiyon kapmjs. Bn olsam gtmem cnm.

Evet banada doktor bol bol yürüyüş yap dedi. Ben bir aydır comelemiyorum çünkü ayaklarım bileklerım fena sisiyor comelince canım yanıyor koltukta otururken de ben genelde bacaklarımı kırıp otururdum onu da yapamıyorum artık kaskatı oldu bacaklarım iyice

Acaba pilates topu alıp onun ustunde mi egzersiz yapsan.sia mia anlatmisti ya,bak ben onu unutmuşum.ondan da alip üstünde egzersiz yapabiliriz.cok zor olmaz.yürüdükce egzersiz yaptıkça açılır bacaklarin

Yüzmede bir egzersiz olduğu için öneriyorlar ama enfeksiyon kapma riski var çok kalabalık plajda girme denize daha tenha plaj bulabilme sansın varsa öyle bir yerde gir daha iyi olur. Kalabalık denizde enfeksiyon kapma riskin çok yuksek

Ben de havuza gidiyordum. Bir suredir biraktim. Cunku bana acilma var mi yok mu diye bakmadilar daha hic, enfeksiyon riski olabilir dedi ebe. Yakin zamanda muayene filan oldunuz mu? Dizlere kadar filan suya girip rahatlamak da bir secenek.

Sabah wcyw gttim akinti glmjs nasil mutlu oldum beklemeyenler supriz yapip geliyor. Bn bkliyorum ya glmiyecek

Acaba pilates topu alıp onun ustunde mi egzersiz yapsan.sia mia anlatmisti ya,bak ben onu unutmuşum.ondan da alip üstünde egzersiz yapabiliriz.cok zor olmaz.yürüdükce egzersiz yaptıkça açılır bacaklarin
Dün bir dünya yol yürüdüm geldim yatarken bacaklarımı bukemedim ben sinir niye böyle oluyor anlamıyorum sasırdıgım şeyde şu benim vücudum çok esnek ama hamilelikte böyle oldu :/ evet egzersiz iyi gelebilir evde akşamları bacaklarımı hareket ettiriyorum ayakta bacak egzersizi yapıyorum açılsın diye. Bir bakayım pilates topu bulursam alayım dediğin gibi daha iyi olur

Ohh melike hanimin herseyi hizli hizli masallah prensese gozunuz aydin canim evin nese kaynagi eve geliyor. Benim oglanin sarilik testi bugun yapildi sarilik var ama cok degil dedi doktor. Bizde kismetse sali gunu cikiyoruz oyalaniyorum buralarda kv evi daha tam toparlayamamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…