- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
- 148
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.141
Yok canım ya benim yürüyüşten muhtemelen senin kapı gibi nişanın geldi :) bi anda gelir bence agrı en azından son bi kaç günü ağrısız geçirirsin :)Sen benden önce dogurursun canım :))) benim belirtiler geçiyor yavaş yavaş
Gecen bi arkadas gitms enfeksiyon kapmjs. Bn olsam gtmem cnm.
Yüzmede bir egzersiz olduğu için öneriyorlar ama enfeksiyon kapma riski var çok kalabalık plajda girme denize daha tenha plaj bulabilme sansın varsa öyle bir yerde gir daha iyi olur. Kalabalık denizde enfeksiyon kapma riskin çok yuksek
Ben de havuza gidiyordum. Bir suredir biraktim. Cunku bana acilma var mi yok mu diye bakmadilar daha hic, enfeksiyon riski olabilir dedi ebe. Yakin zamanda muayene filan oldunuz mu? Dizlere kadar filan suya girip rahatlamak da bir secenek.
Yok canım ya benim yürüyüşten muhtemelen senin kapı gibi nişanın geldi :) bi anda gelir bence agrı en azından son bi kaç günü ağrısız geçirirsin :)
Benim yalancı sancılar kronikleşti canım artık bel agrım asla geçmiyor arada artıyor bi an farkedip ana sancım yok diyorum başlıyor adet olacakmışım gibi yayılmaya :) bu kadar sancıya sezeryan olursam halime acırım açıkcasıGece sancı his etim kalkdım saymadım uyudum 2 kez kalkdığımda teldeki uyğulamayla sancıları saydım 5 dakıkadan bir gelen düzeni şidetli sancıdan sonra düzensiz ve kısa oldu uyudum kandirdi beni kızım.
Bide o kadar şaşırdım bu kadar düzenli belden girip karna yayılıp kaşıklarda biten bir sancıydı.
Senin P Poouh senim cok doğrucu yalancı sancından oldu biraz.
Şimdinin bebeği sancısı bile cok yalancı cok şakacı.
Ya o dediklerini ta 34 den beri yapıyorum canım ben evde tvyi yere oturarak izlerdim hatta neyse işte zannediyorum ki 36 dan sonra çocuk pırt desem çıkacak bi yerde olacak ama yok yani canımı çıkarıyor ağrılar ama benim can oğlan hala yatıyor içeride inşallah seninki etkili olur zamanla yürüyüşü hareketi arttır onar dk falan gibi :)Doktoruma kontrolum vardı dünden onceki gün.kadin doktor.normal ve rahat dogum icin neler yapmaliyim diyince bana gunde 1 saat yürüyüş yap dedi.daha ben sormadan hurma olaylarina ben inanmiyorum şahsen falan dedi.ama ben tabi doktoru dinlemeyecegimmmm son haftalarimda bol bol hurma yiyciiimmm :)) merdivende cikabiliriz.birde ben hamileligimin basindan beri yerde bağdaş kurarak yiyorum yemegimi.daha rahat oluyor.onunda faydasi olur mutlaka.birde alaturka tuvalet kullandik mi bitti sanirim bizim is
Evet canım bende çömelirken çok zorlanıyordum orası çıkıverecek gibi oluyordu pilatese tv izlerken bile oturuyorum o bile rahatlattı oraya sanki masaj yapıyor gibi oluyor D Doga27Acaba pilates topu alıp onun ustunde mi egzersiz yapsan.sia mia anlatmisti ya,bak ben onu unutmuşum.ondan da alip üstünde egzersiz yapabiliriz.cok zor olmaz.yürüdükce egzersiz yaptıkça açılır bacaklarin
Pembe renkmi kahveni nisanmi yani :) bizim topictr her aksiyon var son moda nisan gelip doguramayanlar :)))Sabah wcyw gttim akinti glmjs nasil mutlu oldumbeklemeyenler supriz yapip geliyor. Bn bkliyorum ya glmiyecek
Gunaydin dun gece eve gonderdiler 1 beden olarak.acilmam yeterli degil ve sancilar 10 dkda 4 defa degildi.orada yatarken dogum dogum yavaslar evde aktif olman lazim dediler ve daha yeni uyandim. :) icimde ki atom karincanin da kalp ritmi duzeldi.susuzluktanmis.cok ictigim halde yetmemis sicaklarda.son nstmiz olay oldu bu arada.baglayip gittiler.2 dk da 1 yer degistirdi sipa.hemsire bandi cikardi en sonunda eliyle tuttu yuvarlak zimbirtiyi ama o bile hizina yetisemedi.herneyse sonuc olarak doguramadim yine.hic okuyamadim sizleri umarim herkes iyidir.opuyorum cok.Herkese gunaydin,
Dun yeni dogum olmamis sanirim, bugune ihtimaller var. @etka31112 @Tbfth hayirlisi olsun.
@Busbebek06 haber bekliyoruz,secondlife ilerleme oldu mu, eve geri mi gonderdiler? @_Eda_ tansiyon duzelmistir umarim.
@etka31112 nisandan sonra hemen gelmeyebilirmis bebek, seninle gunumuz ayni. Bizim bebek ileride olmasina ragmen bana daha erken gibi geliyor, hayirlisi olsun.
@TheScientist @happywithme bebek buyuk hikayesi bizde de var, insan arada kaliyor degil mi?
37+3teyim, Dun 2 saat mesafedeki bir yere gittik. Yari yolda mola verdik, bolca su ictim, sikinti olmadi hic. Yapilacak cok is var gibi geliyor, bugun esim evdeyken kolaylamak istiyorum onun yardimiyla.
Gecen persembe ebe muayene etti, kafasini oynatamiyorum artik dedi ama bu kanala inmis demek degil herhalde? Bu persembe 38+0'da doktor kontrolu var, usg olacak, umarim cok buyuk cikmaz sezeryan filan onermezler. Bebek artik bacaklarini gerdikce gogsum sikisiyor.
A101 de set şeklinde vardı bu hafta aslında kızlar lastiği falan içinde 24 liraydıDün bir dünya yol yürüdüm geldim yatarken bacaklarımı bukemedim ben sinir niye böyle oluyor anlamıyorum sasırdıgım şeyde şu benim vücudum çok esnek ama hamilelikte böyle oldu :/ evet egzersiz iyi gelebilir evde akşamları bacaklarımı hareket ettiriyorum ayakta bacak egzersizi yapıyorum açılsın diye. Bir bakayım pilates topu bulursam alayım dediğin gibi daha iyi olur
Ben karbonatlı su içmiştim yarım saatte baya etki etmiştiGÜNAYDIN bacılar ben ıkı gündür kendımı iyi hissetmiyorum belkı bu durumu yaşayan vardır gırtlağımda gögüs kafesımde sabah kahvaltısında başlıyor akşam yatana kadar yanma bır yanma sormayın biber sürmüşler sankı bol su içiyorum yıne aynı ne yaparsma geçer
Ben sadece iğne kullanıyorum doktor birgün önce bırakman yeterli dedi..sancın olduğu gün vurma gel kontrol ol doğum değilse iğneni yap dediBen aylarca kullandım 36.haftada bıraktım. Su an 39.haftadayım doktorum normal istiyor bakalım. Bende öyle düşünüyorum. Sen ne zaman bırakacaksın. İğne 1 günlükmüş aspirin 1 hafta etkisi sürüyormuş.
Saat 9 dan gece 1 e kadar cok hareketliydi agrimda vardı sonra rahatladim ama yalanci sanciydi dedigin gibi bi ara korktum suyum gelecek diye cok baski hissettim ama geçti sukurCanim cok hareketli olmasina dikkat et. Benim oglan cok sakinken su geldikten sonra cok hareketlendi dr gelecegini anladi ondan dedi su acaldikca hareket artti
Saglikla al kucagina insallah canimKızlaar gece 2den beri hastanedeyiz. Suyum geldi. Sancı faln yoktu. Sancılarım da başladı yavaş yavaş. Dua edin nolur bebeğmi sağlkla kucağıma alayım inşallah..
Olursun olursun canim anne olunca super guclerin oluyor :)İleride bende böyle olur muyum acabaoğlum güç verirse bana ya da canıma okur belki
Oy afiyet seker bal sifa olsun pasaya sutlerCanlar, memeden selamlar size
Napıyorsunuz?? Benden sonra doğuran yok değilmi?
Minik kuzular , interiorarchitect , basbelasiyim iyimisiniz canlar
Bizim kızın da gelmeye niyeti yok canım :) korkum 40 ı aşmasa bari..hurma yiyorum yürüyüş,ilişki hepsini yapıyorum bakalım ne olacak :)Kızlar biz yarın 39 haftalık olucagız. Ne sancı ne nişan ne başka bişi var. Benim oğlan tembel sanki :) açılmada yok :) takılacak heralde orada daha :)
Benim sezeryanim cok rahat gecti sonradan dikis agrilari oluyo ama. Saglikla gelsin kuzuKizlar, sezeryan olanlar, ameliyatiniz nasil gecti rahat oldu mu? benim buyuk ihtimal 10 agustos olucak, sali ya da carsamba kontrolum var bakalim doktor tarih verecek. Biraz korkmaya basladim, ama yine de rahat gecer diye dusunuyorum.
Masallah o memelerr valla kuzum ben dunden beri enerjigim tamamen umudumu kestimCanlar, memeden selamlar size
yokkiz keşke nisan olsa kan olsaPembe renkmi kahveni nisanmi yani :) bizim topictr her aksiyon var son moda nisan gelip doguramayanlar :)))
Bende nisan geldi ertesi gun sari akinti geldi ama keyfimiz yerindeyokkiz keşke nisan olsa kan olsanormal sarı akıntı
Ay tatlim benim iuiyim hala doguramadim sen nasilsin iyilestin mi birazCanlar, memeden selamlar size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?