2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende öyleydim özelikle senin haftanda umarın senin oğlanda benim kız gibi olmaz.

Oy afiyet seker bal sifa olsun pasaya sutler
Iyiyiz sukurler olsun canim yuvarlaniyoruz :) :)
Sizde durumlar nasil oglusun keyfi yerinde mi op yerime o minik bezelye parmaklarindan
Oğluş ağlamıyor )))) ık mık yapıyor süt emiyor uyuyor o kadar canım. İnşallah böyle gider
Benim sezeryanim cok rahat gecti sonradan dikis agrilari oluyo ama. Saglikla gelsin kuzu
Canımmm. Bebeğin kime benziyor? Rüyayla alakası varmı?
Masallah o memelerr valla kuzum ben dunden beri enerjigim tamamen umudumu kestim
Doğum sancısı öncesi anne kendini enerjik hissedebilir, bunlar var belirtiler arasında canım

Aynen öyle canım insan arada kalıyor. Benimki de başı aşağıda ama kanala girmemiş daha. Kafası büyük hiç girmeyebilir dedi doktorum. Ama bence daha erken benim için, sezaryen falan derse beklemek istediğimi söyleyeceğim.

Maşallah darısı kalanlara :)

Sorma acayip bir durum 10.5 cm mis üst sınır benim şuan 95 mm , şimdi normal bile yapsam tedirgin olacağım doğumda allah kolaylığını verir inşallah. Zaten 40 haftayı geçerse kilosuda fazla olacak . Kafasını sokmuş demekki kanala seninki . Benim bebişim pozisyon almış ama sokmamıştı daha. Hayırlısı bakalim pazartesi bi doktorda cuma diğerinde kontrol var .

Gözün aydin cnm. Allah anali babali büyütsün

Benim sezeryanim cok rahat gecti sonradan dikis agrilari oluyo ama. Saglikla gelsin kuzu
Ay insallah canim benimde oyle gecer, 10 yil once burnumu ameliyat etmistim coook rahat gecmisti, belki bu da oyle gecer diye umit ediyorum

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah

Hadi gözün aydın darısı kalanlarımızın başına olsun hayırlısıyla

Ay tatlim benim iuiyim hala doguramadim sen nasilsin iyilestin mi biraz
Wc sıkıntımı halledebilsem benden iyisi olmayacak da, işte ))) benim yerime Erkin boyuna bez dolduruyor
Canım gözün aydın olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kızlar Bacak aramdaki kemik ağrısından ölüyorum artık gün geçtikçe daha beter oluyor, özellikle sol taraf çok kötü. Bir ben miyim böyle olan. Bacağımı kendime çekemiyorum, basamak çıkmak için kaldıramıyorum, oturup kalkamıyorum yatakta döneniyorum

Aman saldim valla bebegim gelsin :) sende iyisin insallah

Gözün Aydın tatlım geçmiş olsun sana bebeğinin yaşı uzun olsun :)

Bacak aramdaki kemik beni en çok zorlayan şey.Çatı kemiği diyorlar cidden fena bir ağrı merdiveni tek tek çıkıyorum, yatakta sağdan sola dönemiyorum, bacağımı kıvıramıyorum mazallah bir dengem kaybolup yürürken hafif sendelesem off sanki kemik çatladı sanıyorum okadar çok ağrıyor.Hepsini doktora söyledim magnezyum verdi 28.haftamdan bu yana var o ağrı.Doktor çatı kemiği yumuşamış normal doğum için iyi dedi.Tabi ben sanırım sezeryan olucam orası ayrı.

Bende oyleyim canim ayni yarif etigin gibi ve benimde daha cok sol bacagima vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…