- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.161
Bende öyleydim özelikle senin haftanda umarın senin oğlanda benim kız gibi olmaz.Benim yalancı sancılar kronikleşti canım artık bel agrım asla geçmiyor arada artıyor bi an farkedip ana sancım yok diyorum başlıyor adet olacakmışım gibi yayılmaya :) bu kadar sancıya sezeryan olursam halime acırım açıkcası
Benimde öyle olacak sanırım persembe kontrol günüm ama bakalımBizim kızın da gelmeye niyeti yok canım :) korkum 40 ı aşmasa bari..hurma yiyorum yürüyüş,ilişki hepsini yapıyorum bakalım ne olacak :)
Oğluş ağlamıyor )))) ık mık yapıyor süt emiyor uyuyor o kadar canım. İnşallah böyle giderOy afiyet seker bal sifa olsun pasaya sutler
Iyiyiz sukurler olsun canim yuvarlaniyoruz :) :)
Sizde durumlar nasil oglusun keyfi yerinde mi op yerime o minik bezelye parmaklarindan
Canımmm. Bebeğin kime benziyor? Rüyayla alakası varmı?Benim sezeryanim cok rahat gecti sonradan dikis agrilari oluyo ama. Saglikla gelsin kuzu
Doğum sancısı öncesi anne kendini enerjik hissedebilir, bunlar var belirtiler arasında canımMasallah o memelerr valla kuzum ben dunden beri enerjigim tamamen umudumu kestim
Aynen öyle canım insan arada kalıyor. Benimki de başı aşağıda ama kanala girmemiş daha. Kafası büyük hiç girmeyebilir dedi doktorum. Ama bence daha erken benim için, sezaryen falan derse beklemek istediğimi söyleyeceğim.Herkese gunaydin,
Dun yeni dogum olmamis sanirim, bugune ihtimaller var. @etka31112 @Tbfth hayirlisi olsun.
B Busbebek06 haber bekliyoruz, @secondlife ilerleme oldu mu, eve geri mi gonderdiler? @_Eda_ tansiyon duzelmistir umarim.
@etka31112 nisandan sonra hemen gelmeyebilirmis bebek, seninle gunumuz ayni. Bizim bebek ileride olmasina ragmen bana daha erken gibi geliyor, hayirlisi olsun.
Rosalie-00 happywithme bebek buyuk hikayesi bizde de var, insan arada kaliyor degil mi?
37+3teyim, Dun 2 saat mesafedeki bir yere gittik. Yari yolda mola verdik, bolca su ictim, sikinti olmadi hic. Yapilacak cok is var gibi geliyor, bugun esim evdeyken kolaylamak istiyorum onun yardimiyla.
Gecen persembe ebe muayene etti, kafasini oynatamiyorum artik dedi ama bu kanala inmis demek degil herhalde? Bu persembe 38+0'da doktor kontrolu var, usg olacak, umarim cok buyuk cikmaz sezeryan filan onermezler. Bebek artik bacaklarini gerdikce gogsum sikisiyor.
Maşallah darısı kalanlara :)Kızla hepinizden allah razı olsun bebisim kucağma aldım eve de geldik vajinal dil dikislerim dışında bende bebis de iyi durumdayız allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsin sezeryan değil normal doğum yaptım hepinizi çok opuyorum
Herkese gunaydin,
Dun yeni dogum olmamis sanirim, bugune ihtimaller var. @etka31112 @Tbfth hayirlisi olsun.
B Busbebek06 haber bekliyoruz, @secondlife ilerleme oldu mu, eve geri mi gonderdiler? @_Eda_ tansiyon duzelmistir umarim.
@etka31112 nisandan sonra hemen gelmeyebilirmis bebek, seninle gunumuz ayni. Bizim bebek ileride olmasina ragmen bana daha erken gibi geliyor, hayirlisi olsun.
Rosalie-00 happywithme bebek buyuk hikayesi bizde de var, insan arada kaliyor degil mi?
37+3teyim, Dun 2 saat mesafedeki bir yere gittik. Yari yolda mola verdik, bolca su ictim, sikinti olmadi hic. Yapilacak cok is var gibi geliyor, bugun esim evdeyken kolaylamak istiyorum onun yardimiyla.
Gecen persembe ebe muayene etti, kafasini oynatamiyorum artik dedi ama bu kanala inmis demek degil herhalde? Bu persembe 38+0'da doktor kontrolu var, usg olacak, umarim cok buyuk cikmaz sezeryan filan onermezler. Bebek artik bacaklarini gerdikce gogsum sikisiyor.
Gözün aydin cnm. Allah anali babali büyütsünKızla hepinizden allah razı olsun bebisim kucağma aldım eve de geldik vajinal dil dikislerim dışında bende bebis de iyi durumdayız allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsin sezeryan değil normal doğum yaptım hepinizi çok opuyorum
Ay insallah canim benimde oyle gecer, 10 yil once burnumu ameliyat etmistim coook rahat gecmisti, belki bu da oyle gecer diye umit ediyorumBenim sezeryanim cok rahat gecti sonradan dikis agrilari oluyo ama. Saglikla gelsin kuzu
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallahKızla hepinizden allah razı olsun bebisim kucağma aldım eve de geldik vajinal dil dikislerim dışında bende bebis de iyi durumdayız allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsin sezeryan değil normal doğum yaptım hepinizi çok opuyorum
Hadi gözün aydın darısı kalanlarımızın başına olsun hayırlısıylaKızla hepinizden allah razı olsun bebisim kucağma aldım eve de geldik vajinal dil dikislerim dışında bende bebis de iyi durumdayız allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsin sezeryan değil normal doğum yaptım hepinizi çok opuyorum
Wc sıkıntımı halledebilsem benden iyisi olmayacak da, işte ))) benim yerime Erkin boyuna bez dolduruyorAy tatlim benim iuiyim hala doguramadim sen nasilsin iyilestin mi biraz
Canım gözün aydın olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızla hepinizden allah razı olsun bebisim kucağma aldım eve de geldik vajinal dil dikislerim dışında bende bebis de iyi durumdayız allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsin sezeryan değil normal doğum yaptım hepinizi çok opuyorum
Aman saldim valla bebegim gelsin :) sende iyisin insallahOğluş ağlamıyor )))) ık mık yapıyor süt emiyor uyuyor o kadar canım. İnşallah böyle gider
Canımmm. Bebeğin kime benziyor? Rüyayla alakası varmı?
Doğum sancısı öncesi anne kendini enerjik hissedebilir, bunlar var belirtiler arasında canım
Gözün Aydın tatlım geçmiş olsun sana bebeğinin yaşı uzun olsun :)Kızla hepinizden allah razı olsun bebisim kucağma aldım eve de geldik vajinal dil dikislerim dışında bende bebis de iyi durumdayız allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsin sezeryan değil normal doğum yaptım hepinizi çok opuyorum
Ay inşallah canım örnek almayalım sizi bide bizim örnek fala alırsak kurban bayramının on günlük tatiline kalırızBende öyleydim özelikle senin haftanda umarın senin oğlanda benim kız gibi olmaz.
Kızlar Bacak aramdaki kemik ağrısından ölüyorum artık gün geçtikçe daha beter oluyor, özellikle sol taraf çok kötü. Bir ben miyim böyle olan. Bacağımı kendime çekemiyorum, basamak çıkmak için kaldıramıyorum, oturup kalkamıyorum yatakta döneniyorum
Bende oyleyim canim ayni yarif etigin gibi ve benimde daha cok sol bacagima vuruyorKızlar Bacak aramdaki kemik ağrısından ölüyorum artık gün geçtikçe daha beter oluyor, özellikle sol taraf çok kötü. Bir ben miyim böyle olan. Bacağımı kendime çekemiyorum, basamak çıkmak için kaldıramıyorum, oturup kalkamıyorum yatakta döneniyorum
Oda duzelir canim yemek yasagin yoksa kayisi ye masallah tosuncuk yapsin saglikli olundaWc sıkıntımı halledebilsem benden iyisi olmayacak da, işte ))) benim yerime Erkin boyuna bez dolduruyor
Canım gözün aydın olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?