2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı evlat olsun,
En kısa zamanda iyileşir dikişlerin,
Bol bol da sütün olsun inşallah

Wc sıkıntımı halledebilsem benden iyisi olmayacak da, işte ))) benim yerime Erkin boyuna bez dolduruyor

Canım gözün aydın olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Magnezyum aldır eczaneden. Toz şeklinde. Süte geçmiyor. Ben de de olmuştu oğlumdan sonra, dr magnezyum verdi de rahat ettim.

Kızlar son haftalarda olup hala magnezyum kullananlar var mı? Sancılarımızı falan anlamamızı önler mi ki acaba? O kadar çok şey var ki doktora soracak bunu unuttum

Magnezyum aldır eczaneden. Toz şeklinde. Süte geçmiyor. Ben de de olmuştu oğlumdan sonra, dr magnezyum verdi de rahat ettim.
Bitanem şu hamilelikte içtiğimiz magnezyum olsa olurmu? O evde var, nöbetçi eczane mesele burda. Aslında bebek karnımızdayken içebiliyorduk şimdi de olur inşallah

Persembe bende dogum yaptım 37+5 haftalıktım. Ama aksam koltuk altımda sıslık olustu sutten dolayı bu durumu yasayan var mı? Hastaneye gıttık sutumu sagıp masaj yaptılar ama hala gecmedı.

Hayırlı evlat olsun inşallah
Kardeşim de de olmuştu aynı şey
Ilık duşun altına soktu annem tarakla göğsünü yukarıdan aşağıya doğru tarattı
Ve inanılmaz bir şekilde işe yaradı

tamam canım sicaklarda disariya cikip nasil yürüycez oda mechul ama halletcez artik.ohh senin şeker oğlan sevmiş annesinin karnını elleme rahatını hiiic bozma cocugun

Bende öyleyim ilk hamileliğime göre cok halsızım cok fazla ağrim var cok zorlanıyorum bide 40+3 deyim bu gün.
Cnm her an doğum zamanın gelmiş. Benim Bayadır böyle yaklaşık 28 haftalık tan beri. 2 de afacan oğlum var. Onlara karşı yetersiz değilim ama evde başka hicbirseye yetişemiyorum. Çok stresliyim çok...

Süte geçiyor mu acaba ?
Hiç bilgim yok ben de haplar işe yaramıyor, toz iyi geliyor.
Midemizden plasentaya, ordan rahme bebeğe gidiyordu da bir şey olmuyorsa şimdi de olmaz diye kendimi inandırarak içtim bir tablet suda eritilenden. Başa çıkmam lazım bununla her saat daha da şiddetleniyor çünkü ne yapayım

Birşey olmaz Allah’ın izniyle.
Sezaryende o tuvalet sancısı çok kötü oluyor
Geçer inşallah bir an önce.

Kızlar son haftalarda olup hala magnezyum kullananlar var mı? Sancılarımızı falan anlamamızı önler mi ki acaba? O kadar çok şey var ki doktora soracak bunu unuttum
Ben kullanıyorum osteocare i hala bişey demedi dr um
Persembe bende dogum yaptım 37+5 haftalıktım. Ama aksam koltuk altımda sıslık olustu sutten dolayı bu durumu yasayan var mı? Hastaneye gıttık sutumu sagıp masaj yaptılar ama hala gecmedı.
Hayırlı olsun süt bırakma göğsünde emzirdikten sonra boşalt mutlaka ve sıcak havlu koyup masaj yap o bölgeye eğer dağıtamazsan mastit olabiliyor. Ama dikkT edersen geçer sıkıntı olmaz inşallah

Milana firuze canim senin son adet tarihin kacti
Ben adet görmüyordum canim, 18 agustosda gördüm en son.
Bu yuzden untrason ölcümüyle takıp ediyoruz.
İlk untrasonda (13 haftada) 28 temmuz)
İkincide (18 hafta) 30 temmuz
Ücüncude (30 hafta) 26 temmuz
Son untrason ( 39 hafta) 26 temmuz

Dr son iki untrasonu baz alıyor bu yuzden bu gün 40+3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…