2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi en azindan baslamis, evde daha rahat olur, dus almak, merdiven inip cikmak, yuruyus vb. hareketleri yaptikca ilerler, sancilar siklasinca gidersiniz.

Arkadaslar sizlere bi sorum olacak bilenler nolur cevaplasin kafayi yemek uzereyim.işin içinden çıkamıyorum.

Benim 2 sene evvel bi kaybim vardi.yani bebegimin kalp atışı duyulmamisti kurtaj olmak zorunda kalmıştım.bu seferki hamileligimde doktor önlem amacli coraspin başlatmıştı.birazda ben teşvik ettim tabi buna.bir gebelik kaybi daha yasamak istemiyorum diye soyledim.oda coraspin vermisti.pihtilasma testi yapilmamisti.bu zamana kadar hep kullandim ama suan doktor diyor ki 32.haftada birakmalisin.coraspinin etkisinin 5 gün vucuttan çıkmadığını,eger ki erken dogum olursa ciddi kan kaybi yasayabilecegimi soyledi.ama ya bebegime birsey olursa ? Cok korkuyorum.cocuguma birsey olacagina ben kan kaybından gideyim sorun degil.yeterki ona birsey olmasin.napicami bilmiyorum cikamadim isin icinden.aranizda coraspin kullanan varmiydi?kacinci haftada biraktiniz?

Çok haklısın canim ev düzenli olunca daha iyi oluyorum bende dün ayrıldım izne bugün başladım yatak odasında daha iyiyim bu hafta bitiririm düzenlemeyi süper olurum
Elerine saglik canim dikkat et yavas yavas kendini zorlamadan yap
Masallah masallah annesine kavustu tbai keyfi yerinde insallah hep boyle uslu bebis olur annesini hiç yormaz

Cnm her an doğum zamanın gelmiş. Benim Bayadır böyle yaklaşık 28 haftalık tan beri. 2 de afacan oğlum var. Onlara karşı yetersiz değilim ama evde başka hicbirseye yetişemiyorum. Çok stresliyim çok...
Bende ayni şekilde kızıma yetişmek sadıce kolay ama eşim kv ben kızım bunun camaşırı bulaşığı yemeyi toplaması vs temizliği cok zor yetişiyorum camaşır makınam var ama bulaşık makınem yok ve cok fazla camaşır bulaşık birikiyor her gün en az 1-2 makina yıkıyorum camaşır buda hamilelikle cok zorluyor.

Kafasini sokmus mu bilmiyorum, karnim hala yukarida, pelvik kemikte herhangi bir baski hissetmiyorum, agri sizi hicbir sey yok, sorsalar sanki hamile degilim. Bebek hep gobek cevresi ve ustte hareketli. Sanirim alisik oldugum icin yurumek de zorlamiyor beni.

Ben kullandm cnm. Gecen hafta biraktm 37.haftamda yani... Gebelik başından beri kullanıyordum...

K kimmideoz hayirli olsun canim bebegin. Benimde sislik yoktu ancak koltuk altim cok aciyordu sutluyken usg cektirdim ve yapisal olarak kol altimda da sut bezleri varmis zamanla gecti belki yeni sutlendigin icin olabilir dusta iken kol atindan gogsune dogru masaj yap her seferinde gecmis olsun canim

Benimki 32.hafta dedi ama korkuyorum sen korkuyo musun canim? Bende 37 38 de birakmayi düşünüyorum ama doktor birak diyip duruyor
Yok cnm bi korkum. Doktoruna guven. Bazi doktorlar erkn bıraktiyor. Bn daha erkn gitsem blki daha erkn bıraktiracakti.

Kizlar yine hafif sancilarim var ama duzensiz ve sanki vajinamdan ayagi cikacak gibi hissediyorum cok garip bi tabir oldu ama tam olarak boyle bir agri sizi oluyor :)
Ya canim o bende de var ama.bebek. hareket halinde oldugu icin diye dusunuyorun yoksa cok canim yaniyor bu arada senin kiz döndü mu

Yok canim donmedi donseydi hissederdim galiba hala makat geliş yarin kontrol var
Yani epey buyudu canim anlardin donseydi bi canini acitirdi sanirim hakkinda hayirlisi kafandan sil.artik bosver. Ay ben dogurim da nasil olursa olsun moduna girdim herkes benim gibi mi acaba nefes almak dahi iskence oldu

Ilk sayfadaki bilgilerde 22 kasım yazıyor ondan sordum ayyy senin çok karışık yaaa ondan doğmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…