2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bnmde yarin kontrol var . Basi asagida ama kanala grmis mi acaba??

Beni anlatmışsın :))

Ilk sayfadaki bilgilerde 22 kasım yazıyor ondan sordum ayyy senin çok karışık yaaa ondan doğmadı
Evet canım turkce cok iyi bilmediğim için ekim kasım karışdırıyordum ekim yerine kasım sazmışım. Ama bebek 3470 gramdı 39 haftada cok fazla buyuk olmasından korkuyorum. Hem burda bebek buyuk olması durumunda hemen sezaryan yapmazlar. Bide 2 cı doğumum ama o zaman kızım 40+6 da 2850 gramdı kolay bir doğum oldu.

@etka31112 ne yaptin canimmm doğurdun mu yoksa sesin cikmadi :)

Yok bebisim nerdeee:) halsizlik var uzerimde bugün saga sola yığılıp kalıyorum .Kitap yazicam kendi hamileligimi anlatan "Doguramayanlar" diye

Doktorun yanıldığını düşünüyorum ciddi ciddi bence ben 40a kadar doguramam :)

Masallah kizlar baya dogum yapan olmus rabbim hepsine saglik versin sizlerde iyisinizdir insallah ben hala dogurmadim suan icin doktorun dedigi olursa 4 agusta sezeryan tarihimiz var yarin son kontrolum var bakalim ileri yada geri alabilir beklemedryim bugun hix halim uok ve cok karamsar hossedoyoeum sanki ameliyatta birsey olacakmis eve donemoyevekmisim gibi bir korku olustu birseyleri bilmekde hic iyi degilmis malesef yarinki kontrolumuzide saglikla atlatalim insallah dogum bekleyenlerin rabbim yardimcisi olsun saglikla kucaklarimiza alalim evlatlarimizi insallah

Rabbim kolaylık verir insallah benim ilk oglum 4100 gram normal doğdu ben 19 yaşındaydım zor bir doğumda olmadi

İki gündür magnezyum kullanmıyorum bittiği için hafta sonu girdi diye alamadım. Yarın aldırcaktım eşime. Acaba ondan mı bukadar arttı ağrı hiç aklıma gelmemişti.
Bende oyleyim canim ayni yarif etigin gibi ve benimde daha cok sol bacagima vuruyor
Benimde öyle sol bacağıma vuruyor sağda okadar sıkıntı yok sol bacak arasındaki kemik çok fena.

Rabbim kolaylık verir insallah benim ilk oglum 4100 gram normal doğdu ben 19 yaşındaydım zor bir doğumda olmadi
İlk doğumda 4100 oylemi maşallah.
Aslında 4 kılo olması iyi biraz ele tutulur olsun kızım cok fazla kıcukdu hala yaşıtlarna göre zayıf.
Cok fazla 5-6 gibide anormal o kadarda olmasın ama 4,500 kadar sanırım normal kabul ediliyor, tabi coğu kişi o kadar buyuğu doğuramıyor.

Ben kafasinin orda oldugunu dusunuyorum sahsen canim ayaklarida sagda cunku bi aya yakin ayni durum bende de vardi ama bi kac gundurde vajinama agrilar ve degisik bi his giriyor sanirim ortaladi kanala dogru Allah yatdimcimiz olsun cok zor geciyor cok

Ah canim 2. Cocugun oldugu icin boyle oluyor ayni korku bende de var maalesef rabbim sag salim evimize donmeyi nasip.etsin insallah

Canım hepimiz Allah’a emanetiz
Bu kadar karamsar olma
Vakit yaklaştıkça insan daha fazla endişelenip vesvese yapıyor ama içini ferah tut
Rabbim bizi kötü şeylerle imtihan etmesin

Şancı hiç yokmu canım

Sancı geliyor 15 dk.da bir yaklaşık 2 saat çekiyorum sonra geçiyor canım bugün 12. Gün her gün aynı olayı yaşıyorum. 2 saati geçse gerçek sancı diyeceğim ama yok 2 saat sonunda sonlaniyor

Ah canim 2. Cocugun oldugu icin boyle oluyor ayni korku bende de var maalesef rabbim sag salim evimize donmeyi nasip.etsin insallah
Beysal
O korkunun alası var bende. Bana bir şey olursa kızlarmın halı ne olur bunu düşünmekde uyuyamıyorum duşunup korkunc senaryolar kurup kafamda ağlıyorum. Anneliği tatıkdan sonra...
Bana bir şey olması umrumda değildi de bensiz kızlarmın yaşayacakları şeyler beni cok korkutuyor.

Canım ben bilemem ama erken doğum riskin yoksa bi hafta daha kullanabilirsin sanki sorumluluk alamam çünkü bildiğim mi konu değil

Bende bunu soracaktim gogus uclarimda kasinti var simdiden yapsam sorun olurmu
Ben de hassasiyet başlamıştı zaten lansinoh kullanmaya başladım ama çok rahatlatmadı,bugün yemek yaparken aklıma geldi göğsüme koydum bir parça soğan rahatlattı. Yatana kadar da yıkamayacağım yatarken duş alırım. Bakalım yarın hassaslık ne derece olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…