- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.221
Bakarım burada ki A101 e ozamanA101 de set şeklinde vardı bu hafta aslında kızlar lastiği falan içinde 24 liraydı
Beni anlatmışsın :))Kafasini sokmus mu bilmiyorum, karnim hala yukarida, pelvik kemikte herhangi bir baski hissetmiyorum, agri sizi hicbir sey yok, sorsalar sanki hamile degilim. Bebek hep gobek cevresi ve ustte hareketli. Sanirim alisik oldugum icin yurumek de zorlamiyor beni.
Benimde yarın kontrolüm var benim 34 te döndü ama cuma 3 4 saat şancı oldu sonra geçti ama ondan beri çok aşağıda hareketleri de az çok agirlastim bakalim ne diyecekBnmde yarin kontrol var . Basi asagida ama kanala grmis mi acaba??
Evet canım turkce cok iyi bilmediğim için ekim kasım karışdırıyordum ekim yerine kasım sazmışım. Ama bebek 3470 gramdı 39 haftada cok fazla buyuk olmasından korkuyorum. Hem burda bebek buyuk olması durumunda hemen sezaryan yapmazlar. Bide 2 cı doğumum ama o zaman kızım 40+6 da 2850 gramdı kolay bir doğum oldu.Ilk sayfadaki bilgilerde 22 kasım yazıyor ondan sordum ayyy senin çok karışık yaaa ondan doğmadı
@etka31112 ne yaptin canimmm doğurdun mu yoksa sesin cikmadi :)
Rabbim kolaylık verir insallah benim ilk oglum 4100 gram normal doğdu ben 19 yaşındaydım zor bir doğumda olmadiEvet canım turkce cok iyi bilmediğim için ekim kasım karışdırıyordum ekim yerine kasım sazmışım. Ama bebek 3470 gramdı 39 haftada cok fazla buyuk olmasından korkuyorum. Hem burda bebek buyuk olması durumunda hemen sezaryan yapmazlar. Bide 2 cı doğumum ama o zaman kızım 40+6 da 2850 gramdı kolay bir doğum oldu.
İki gündür magnezyum kullanmıyorum bittiği için hafta sonu girdi diye alamadım. Yarın aldırcaktım eşime. Acaba ondan mı bukadar arttı ağrı hiç aklıma gelmemişti.Bacak aramdaki kemik beni en çok zorlayan şey.Çatı kemiği diyorlar cidden fena bir ağrı merdiveni tek tek çıkıyorum, yatakta sağdan sola dönemiyorum, bacağımı kıvıramıyorum mazallah bir dengem kaybolup yürürken hafif sendelesem off sanki kemik çatladı sanıyorum okadar çok ağrıyor.Hepsini doktora söyledim magnezyum verdi 28.haftamdan bu yana var o ağrı.Doktor çatı kemiği yumuşamış normal doğum için iyi dedi.Tabi ben sanırım sezeryan olucam orası ayrı.
Benimde öyle sol bacağıma vuruyor sağda okadar sıkıntı yok sol bacak arasındaki kemik çok fena.Bende oyleyim canim ayni yarif etigin gibi ve benimde daha cok sol bacagima vuruyor
İlk doğumda 4100 oylemi maşallah.Rabbim kolaylık verir insallah benim ilk oglum 4100 gram normal doğdu ben 19 yaşındaydım zor bir doğumda olmadi
Ben kafasinin orda oldugunu dusunuyorum sahsen canim ayaklarida sagda cunku bi aya yakin ayni durum bende de vardi ama bi kac gundurde vajinama agrilar ve degisik bi his giriyor sanirim ortaladi kanala dogru Allah yatdimcimiz olsun cok zor geciyor cokİki gündür magnezyum kullanmıyorum bittiği için hafta sonu girdi diye alamadım. Yarın aldırcaktım eşime. Acaba ondan mı bukadar arttı ağrı hiç aklıma gelmemişti.
Benimde öyle sol bacağıma vuruyor sağda okadar sıkıntı yok sol bacak arasındaki kemik çok fena.
Ah canim 2. Cocugun oldugu icin boyle oluyor ayni korku bende de var maalesef rabbim sag salim evimize donmeyi nasip.etsin insallahMasallah kizlar baya dogum yapan olmus rabbim hepsine saglik versin sizlerde iyisinizdir insallah ben hala dogurmadim suan icin doktorun dedigi olursa 4 agusta sezeryan tarihimiz var yarin son kontrolum var bakalim ileri yada geri alabilir beklemedryim bugun hix halim uok ve cok karamsar hossedoyoeum sanki ameliyatta birsey olacakmis eve donemoyevekmisim gibi bir korku olustu birseyleri bilmekde hic iyi degilmis malesef yarinki kontrolumuzide saglikla atlatalim insallah dogum bekleyenlerin rabbim yardimcisi olsun saglikla kucaklarimiza alalim evlatlarimizi insallah
Şancı hiç yokmu canımYok bebisim nerdeee:) halsizlik var uzerimde bugün saga sola yığılıp kalıyorum .Kitap yazicam kendi hamileligimi anlatan "Doguramayanlar" diye
Doktorun yanıldığını düşünüyorum ciddi ciddi bence ben 40a kadar doguramam :)
Masallah kizlar baya dogum yapan olmus rabbim hepsine saglik versin sizlerde iyisinizdir insallah ben hala dogurmadim suan icin doktorun dedigi olursa 4 agusta sezeryan tarihimiz var yarin son kontrolum var bakalim ileri yada geri alabilir beklemedryim bugun hix halim uok ve cok karamsar hossedoyoeum sanki ameliyatta birsey olacakmis eve donemoyevekmisim gibi bir korku olustu birseyleri bilmekde hic iyi degilmis malesef yarinki kontrolumuzide saglikla atlatalim insallah dogum bekleyenlerin rabbim yardimcisi olsun saglikla kucaklarimiza alalim evlatlarimizi insallah
Bende bunu soracaktim gogus uclarimda kasinti var simdiden yapsam sorun olurmu
Şancı hiç yokmu canım
Ah canim 2. Cocugun oldugu icin boyle oluyor ayni korku bende de var maalesef rabbim sag salim evimize donmeyi nasip.etsin insallah
Canım ben bilemem ama erken doğum riskin yoksa bi hafta daha kullanabilirsin sanki sorumluluk alamam çünkü bildiğim mi konu değilArkadaslar sizlere bi sorum olacak bilenler nolur cevaplasin kafayi yemek uzereyim.işin içinden çıkamıyorum.
Benim 2 sene evvel bi kaybim vardi.yani bebegimin kalp atışı duyulmamisti kurtaj olmak zorunda kalmıştım.bu seferki hamileligimde doktor önlem amacli coraspin başlatmıştı.birazda ben teşvik ettim tabi buna.bir gebelik kaybi daha yasamak istemiyorum diye soyledim.oda coraspin vermisti.pihtilasma testi yapilmamisti.bu zamana kadar hep kullandim ama suan doktor diyor ki 32.haftada birakmalisin.coraspinin etkisinin 5 gün vucuttan çıkmadığını,eger ki erken dogum olursa ciddi kan kaybi yasayabilecegimi soyledi.ama ya bebegime birsey olursa ? Cok korkuyorum.cocuguma birsey olacagina ben kan kaybından gideyim sorun degil.yeterki ona birsey olmasin.napicami bilmiyorum cikamadim isin icinden.aranizda coraspin kullanan varmiydi?kacinci haftada biraktiniz?
Ben de hassasiyet başlamıştı zaten lansinoh kullanmaya başladım ama çok rahatlatmadı,bugün yemek yaparken aklıma geldi göğsüme koydum bir parça soğan rahatlattı. Yatana kadar da yıkamayacağım yatarken duş alırım. Bakalım yarın hassaslık ne derece olacak.Bende bunu soracaktim gogus uclarimda kasinti var simdiden yapsam sorun olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?