2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canim 2. Cocugun oldugu icin boyle oluyor ayni korku bende de var maalesef rabbim sag salim evimize donmeyi nasip.etsin insallah
Amin insallah canim

Canım hepimiz Allah’a emanetiz
Bu kadar karamsar olma
Vakit yaklaştıkça insan daha fazla endişelenip vesvese yapıyor ama içini ferah tut
Rabbim bizi kötü şeylerle imtihan etmesin
Evet farkindayim ama iste elimde olmuyo takiliyorum

Sorma agliyorum benim.agladigimi gorunce oglumda agliyo hayirlisiyla atlatsak sag salim iki evladimizada kavussak insallah

Kızlar hastane icin gecelik sizce nasil bu arada saçlarima dayanamayip bugün yne gittim kuaföre batırmıştı cunku kadin yıkandıktan sonra sacma sapan bi sey oldu yasli kadinlar gibi oyle doğuma gitmek istemedim..aralara sari istemistim ama salak kadin yüzünden cok fazla yıprandı düz renk yaparak beni o saçtan kurtardı baska kuaför.

Eklentiler

• SC_Time_1532886899233.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 129

Doktorun ne diyorsa onu yap canım
Kan sulandırıcı ilaç kullanıyor kaynanam en küçük bir iğne deliğinden akan kanı bile zor durduruyoruz. Tehlikeli bir durum. Doktoruna güven ve ne derse o doğrultuda ilerle. Zaten sana 32. Haftada bırak diyor ondan sonra da 10-15 günde bir kontrole gidiyorsun Allah’ın izniyle kötü birşey olmaz takipte olacaksın.

İyi akşamlar bende sendenim hala tık yok. Yarın akşam ilaca başlıyorum. Hiç istemesem de bakalım bu başlatacak mı sancıları

Gecelik güzel canım ama koridorda vs gezidirlcek ya bi de sabahlık al istersen daha rahat edersin

İyi akşamlar bende sendenim hala tık yok. Yarın akşam ilaca başlıyorum. Hiç istemesem de bakalım bu başlatacak mı sancıları

Ne ilacina baslayacaksin canm? Ve neden başlıyorsun gününe 1 hafta var zararı olmasın ilacın?

Hayırlı olsun inşallah :)) normal mi oldu :)) kaç saat sürdü darısı kalanlara olsun benim gibi :)
Evet normal oldu. Ben bu bebiste sanciyi cok az hissetim yok gibi birsey. Hastaneye gittigimde 4cm gece 1.45suni sanci verdiler 15dk sonra 8cm oldu ama ben bu ara sanciyi hissetmiyorum bi hafiften vuruyor gidio. Dogumhaneye 2de aldilar cok zor geç 3. Cocuk olduğu halde kolay doğum olmadi son dakka sezeryana alacaklardi eğer doğmasaydı o son sancida. 5.30 dogdu cok sukur minnak birsey 2670gr 48cm

Yani epey buyudu canim anlardin donseydi bi canini acitirdi sanirim hakkinda hayirlisi kafandan sil.artik bosver. Ay ben dogurim da nasil olursa olsun moduna girdim herkes benim gibi mi acaba nefes almak dahi iskence oldu
Yok canim zaten umidi kestim artik sadece kendi istegiyle gelsin sezeryanda olsa o bana yeterbazen bana da oyle oluyor ama sonra diyorum tek cocuklu hayatin tadini cikar deli olma
Yok ya hazirlik yaptigini gore vucudun zamani yakindir bence :)
Sancı nadir oluyo ben de ama vajinadan cıkcam hissi ben de de var canım
Zamani yaklastikca asagilari kurcalamaya basladi bucurukler :)
Kizlar ben doğum yaptim bu sabah 5:30
Gozunaydin canim Allah anali babali buyutsun

Bir zarari olmazsa bende yapayim cok kasiniyor ve sizliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…