2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecelik güzel canım ama koridorda vs gezidirlcek ya bi de sabahlık al istersen daha rahat edersin
Sabahlık mavi takımımın var baska gerek duymadim bi daha almaya zaten burda koridorda doğumdan once yürütmüyolar devlet hastanesi kadin dogum servisi ya çıksam da bisi olmaz[/QUOTE]

Hahahaj :) napalim katlanacagiz artik dedigun kremden bwnde aldim cok koyu ama etkiaini bir syre geciriyor yarin soga deneyeyim
Bayağı hafifletti sızlamasını
İşe yarayacak gibi soğan
Hastanede nasıl yapılacaktı onu hatırlamıyorum ama
Emzirmeden önce sürüp emziriyor muyduk? Temizliyor muyduk? Hatırlamıyorum o kısmı

Bayağı hafifletti sızlamasını
İşe yarayacak gibi soğan
Hastanede nasıl yapılacaktı onu hatırlamıyorum ama
Emzirmeden önce sürüp emziriyor muyduk? Temizliyor muyduk? Hatırlamıyorum o kısmı
Ben hatirliyorum temizliyorduk ama neyle temizleriz peki suylami

Bende bırakman gerekir diye biliyorum

Acaba koku rahatsiz edermi bebegi onu bilemiyorum

Silince koku da kalmaz bence
O kadar da anlamasınlar ilk günden
Erkekler genelde soğan tadını severler ,senin oğluş hım hımm kuru fasulye pilav tadında emermiş sütü

Benim prenses beni annelikten reddedebilir çünkü evde ki iki kız da hiç sevmiyor soğan sarımsak

Gayet güzel canım. Açık saçık bişide değil biri gelse üstüne bişi alma derdin yok.

İnan bana bir çok kadında aymısını düşünüyordur. Bende öyle hisler yasıyorum. Çünkü evham yaoıyoruz. Dert etme çok fazla güzel şeyler düşün getirmemeye çaliş aklına öyle şeyler

Ay kıyamam ya
Ne kullanıyorsun peki
Sağım yapıyor musun?
En kısa zamanda iyileşir inşallah
Sağol bitanem. Hem de baya bi beklemiştim soğanlı soğanlı ))))) Lansinoh kullanıyorum, onun da faydası yok da, hani belki olur diye bir umut. Uçlarına sanki jilet çekmiş sıpa

Sağol bitanem. Hem de baya bi beklemiştim soğanlı soğanlı ))))) Lansinoh kullanıyorum, onun da faydası yok da, hani belki olur diye bir umut. Uçlarına sanki jilet çekmiş sıpa
Canım çok geçmiş olsun. Gümüş kapaklara mı baksan acaba? Silverette'ydi sanırım markası. Biraz pahalı gerçi ama çok etkili olduğunu söylüyor kullananlar bir anda iyileştiriyormuş memeyi.

Canım çok geçmiş olsun. Gümüş kapaklara mı baksan acaba? Silverette'ydi sanırım markası. Biraz pahalı gerçi ama çok etkili olduğunu söylüyor kullananlar bir anda iyileştiriyormuş memeyi.
Teşekkür ederim canım. Bakayım hemen. Gece emzirmeye aldığım zaman eşim kalkıp camı kapatıyor, komşular polise haber verecek kadına işkence yapıyorlar diye gerçekten oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…