2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bnde cogunlujla oturarak kılıyorum cnm.

Evet evet biberonun başlığıda içinde geldi.. pozitif yorumun mutlu etti işe yarıyor olması şahane:)

Canım çok mutlu olun bebişlerinizle.Senin ikizdi sanırım çok tatlı yaaaa... Spinal anestezi olmuşsun nasıl geçti doğumun kaç dakika sürdü giriş ve çıkışın?
amin canım çok sağol
Evet ikiz benimkiler. Doğum yarım saat sürdü hemen hemen ama odaya çıkmam 1 saati buldu.spinalden korktuğum için genel istemiştim ama kahvaltı yaptığım için spinal olmak zorunda kaldım.çok da rahat geçti ama 12 saate yakın oldu hala gazı çıkaramadım tek sorun o

amin canım evet ikisi de kız.sade kahve içiyorum şu an inşallah iyi gelir

çok sağol canım bekleyen herkes bi sacıyla kurtulur inşallah

O zaman 38+3 normal bir tarih gideyim pasa pasa olayim sezeryanimi baska da alternatif yok zaten bebis ters

Sen de doğunca onu ters yatır da görsün gününü cadı
Hayırlısı olsun canım bir şekilde doğacak sağlıklı olun anne kız doğum şekli o kadar da kafaya takılacak birşey değil. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Slm kızlar 24 saat dişini sıkan ağustos annesi olmayı başarırhadi bakalım yarış başladı

Yarın doğuracakları ve doğuramayacakları çok merak ediyorum. Milana firuze yarın doğurur musun acaba

Kuzumun üzerine ortak geldi annesi
Nasıl mahzun olmasın
Hep yanında tutmaya bak kızını bir de sana yanaşmaya çekinir belki sen sık sık yanına almaya bak.
Duyguları hakkında da konuşturmaya bak kendini ifade etmeye alışsın.

Kızlar size bir konuda danışmak istiyorum son aylara gelince gaz sorunu yaşamaya başladım bağırsaklarım çok sıkıstıyor hele ki birileri varsa yanımda kendimi sıkmaktan bi hal oluyorum siz ne yaptınız bununla ilgili önerileriniz varmı

Kızlar iyi geceler iyisiniz inşallah. Fazla giremiyorum. Girdiğimde de son sayfayı anca okuyabiliyorum. 2 gündür gece sancıö tutuyor bugün akşamdan başladı. İlk çocukta hiç böyle sancılar yoklamadı. Daha yarın kısmetse 36yı yeni doldurup 37ye gidecez. Benim sorum şu ki sancılar böyle devam ederse 1 hafta sonraya tarih akşam yani 37 hafta dolunca çok mu erken acaba

Canım öncelikle gözün aydın. Allah analı babalı, sağlıklı büyümeyi nasip etsin kızlarına.
Benim gaz sancım 20 saati buldu. Çok kötü bir şey. 2 gün de wc çıkamadım ağrıdan öldüm. Çareyi fitil kullanmakta buldum hemen ağrılarım da dindi.

Yorucu bir günün devam eden gecesinden merhabaaa
Bittim ben bugun yaa oglus cok huysuz memedd kalmak istiyor kv kucagina aliyor kiyamet kokumu duyuyor sakinlesiyor sabahtan beri kucak kucaga baska turlu uyumuyor
Büyümesi icin uyumasinlazim sasirdim ne yapicam
Emziriyorum mama veriyorum dalsin diye tekrar Emziriyorum hala uykusu kötü mama üstüne bu kadar emmeyle kusmuyorda nasil fazla gelmiyor bilemedim

Dr zaten sütte sorun yok da bu cocuk doymuyor demisti
Nasil duyursam

amin canım evet gaz sancısı doğumdan daha zor sanki.kahve biraz iyi geldi ama az da olsa çıkarabildim.inşallah tuvalete çıkarken zorlanmam

Ben de olmadı, Olmasın da inşallah

37+ lı haftalarsa çok erken demiyor doktorlar ama bebeğin gelişimi haftasıyla uyumu da çok önemli. Zaten doktorun seni yönlendirir canım sen sancıları kulak arkası etme doktoruna danış. Bir de gündüz hareket halindeyiz ,sende de çocuk var bilirsin , farketmeden yoruluyoruz acısı gece çıkıyor.

Aslında doyuyordur ama senin kokunla uyumak istiyor demek ki. Atletini yanına koysana battaniye gibi belki kokunla uyur. Benim kızım benim kucağımda durmak isterdi , kardeşim benim geceliğimi giyinip kucağında uyuturdu kuzumu

alya ve feyza teyzesi :)

Çok güzelmiş isimleri
Adlarıyla yaşasınlar hayırlı evlat olsunlar inşallah

Bende doğurmak istiyorum artik her gün neredeyse en az 5-10 kilometre yürüyorum bazen evden merkeze kadar yürüyorum her gün sicak suyun altina giriyorum kuveti doldurup sicak suyu icine giriyorum.hurma adaçayı cömelip kalkma gibi ama yok sancimda yok kizimi tam bu haftada dogurmustum 37+5 de bu da 31 i degilde ayin 1 de gelse çok iyi olur..çok bunaldim

Gözün aydin Allah anali babali babali buyuek nasip etsin. Cok kalmazlar kuvezde insallah haftanizda guzel ikiz gebelik olarak tez vakitte saglikla evinize dönersiniz insallah.

O zaman 38+3 normal bir tarih gideyim pasa pasa olayim sezeryanimi baska da alternatif yok zaten bebis ters
Kizimda 38+2 idi sezeryan tarihim ama o erken geldi :) suanda yine 38+2. seninle ayni gun planlanan dogum tarihi 08.08. doktorum 37+6 ile 38+6 arasinda gun secmemi istemisti. Erken degil yani icin rahat olsun.

Hayir erken degil zaten 37. Haftada organ gelisimi tamamlanıyor. Ben kizimi 37+1 de dogurdum hicbir sorun yasanmadi. Sen pozitif dusun haftalardir sanci cekenler var ama hala dogum yapmayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…