- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.521
Ben bu kadar bekledim durup durup yarın doğurursam çok gülerim kendimeHiç kendimi yarın dpguracak gibi hissetmiyorum inanırmısın tutmama bile gerek yok bence :)
bnde cogunlujla oturarak kılıyorum cnm.Canm sızıntı gibi geldiginde oluyormus öyle duydum birde bisey sorucam ben secdeye varamıyorum malum karinla, oturarak kılıyorum peki sen nasıl başarıyorsun ? Çünkü ben otur kalk yaparken bile zorlanıyorum bende mi bi gariplik var
Evet evet biberonun başlığıda içinde geldi.. pozitif yorumun mutlu etti işe yarıyor olması şahane:)Canım ben biberonu ayrı aldım ama şimdi satışta olan süt sagma makinelerinde biberonun başlığı da veriliyor sanırım. Benim kullandığım süt sagma makinesi 8 yıllık o yüzden biberonu kullanılamaz olmuştu.
Çok teşekkür ederim canım. Yarın gelişmeleri mutlaka yazacağım. Dualarinizla Beboşum şifa bulacak inanıyorum
amin canım çok sağolCanım çok mutlu olun bebişlerinizle.Senin ikizdi sanırım çok tatlı yaaaa... Spinal anestezi olmuşsun nasıl geçti doğumun kaç dakika sürdü giriş ve çıkışın?
amin canım evet ikisi de kız.sade kahve içiyorum şu an inşallah iyi gelirGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla çıkarsınız inşallah hastaneden. Kız mıydı senin bebeklerin cinsiyeti?
Spinal olanlar sade kahve içiyorlardı sanırım. Sen de iç canım şifa olsun inşallah.
İnşallah hemen iyileşecek kınalı kuzu, Rabbim Şafi ismiyle şifa verecek annesi. Hayırlı haberlerle geleceksiniz.
çok sağol canım bekleyen herkes bi sacıyla kurtulur inşallahCanim Doğumda tam olRak kaç haftalık olacaksın benimde 38+4 te tarih verdi doktorum bende erken mi acaba diye düşünüyorum ilk oğlumda tam
39 haftalıktım
Canm sızıntı gibi geldiginde oluyormus öyle duydum birde bisey sorucam ben secdeye varamıyorum malum karinla, oturarak kılıyorum peki sen nasıl başarıyorsun ? Çünkü ben otur kalk yaparken bile zorlanıyorum bende mi bi gariplik var
Masallah kuzum Allah nazardan korusun nasıl tatlı :)
Anaaa :)))) Benim karnım da tam da böyle oluyor
Agri eşliğinde yalancı kasılma bumu şimdi yaadoktora soruyorum yalancı kasılmadır diyor
Canim Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin, gözünüz aydın.. bebislerde sende insallah carcabucak toparlanırsın..
O zaman 38+3 normal bir tarih gideyim pasa pasa olayim sezeryanimi baska da alternatif yok zaten bebis ters
Slm kızlar 24 saat dişini sıkan ağustos annesi olmayı başarırhadi bakalım yarış başladı
Kuzumun üzerine ortak geldi annesiSlm kızlar benim oğlanla bı yandanda kızımla ilgilemekten yazamadım umarım herkes iyidir. Bugün oğlumun ilk doktor kontrolu vardı kontrolumuz çok iyi geçti hastaneden cikarken 100 grm vermisti tekrar 100 grm üstünde kilo almis dr sütun güzel yarıo çok iyi dedi bol bol anne süTune devam edicez sarılık değeride normal çıktı işitme testimiz başarılı geçti 15 günlük olduğunda tekrar görmek istedi doktorumuz. Şimdilik benim oğlan emiyor uyuyo tekrar emiyor yine uyuyo gününü böyle geciriyo ama kizimin biraz huyu değişti duygusallasti alışmaya calisio kardesine birde nezle oldu iyice huysuzlasti inş biran önce duzelir
Şifa olsun inşallahamin canım evet ikisi de kız.sade kahve içiyorum şu an inşallah iyi gelir
Evet canım kontrol et sıvı gelmeye devam ediyormu diye ne olur ne olmazSabaha kadar kontrol edeceğim canım bakalım duruma göre sabah gideceğim doktora
Canım öncelikle gözün aydın. Allah analı babalı, sağlıklı büyümeyi nasip etsin kızlarına.amin canım çok sağol
Evet ikiz benimkiler. Doğum yarım saat sürdü hemen hemen ama odaya çıkmam 1 saati buldu.spinalden korktuğum için genel istemiştim ama kahvaltı yaptığım için spinal olmak zorunda kaldım.çok da rahat geçti ama 12 saate yakın oldu hala gazı çıkaramadım tek sorun o
amin canım evet gaz sancısı doğumdan daha zor sanki.kahve biraz iyi geldi ama az da olsa çıkarabildim.inşallah tuvalete çıkarken zorlanmamCanım öncelikle gözün aydın. Allah analı babalı, sağlıklı büyümeyi nasip etsin kızlarına.
Benim gaz sancım 20 saati buldu. Çok kötü bir şey. 2 gün de wc çıkamadım ağrıdan öldüm. Çareyi fitil kullanmakta buldum hemen ağrılarım da dindi.
alya ve feyza teyzesi :)Şifa olsun inşallah
İsimleri ne prenseslerin?
Kızlar size bir konuda danışmak istiyorum son aylara gelince gaz sorunu yaşamaya başladım bağırsaklarım çok sıkıstıyor hele ki birileri varsa yanımda kendimi sıkmaktan bi hal oluyorum siz ne yaptınız bununla ilgili önerileriniz varmı
Kızlar iyi geceler iyisiniz inşallah. Fazla giremiyorum. Girdiğimde de son sayfayı anca okuyabiliyorum. 2 gündür gece sancıö tutuyor bugün akşamdan başladı. İlk çocukta hiç böyle sancılar yoklamadı. Daha yarın kısmetse 36yı yeni doldurup 37ye gidecez. Benim sorum şu ki sancılar böyle devam ederse 1 hafta sonraya tarih akşam yani 37 hafta dolunca çok mu erken acaba
Aslında doyuyordur ama senin kokunla uyumak istiyor demek ki. Atletini yanına koysana battaniye gibi belki kokunla uyur. Benim kızım benim kucağımda durmak isterdi , kardeşim benim geceliğimi giyinip kucağında uyuturdu kuzumuYorucu bir günün devam eden gecesinden merhabaaa
Bittim ben bugun yaa oglus cok huysuz memedd kalmak istiyor kv kucagina aliyor kiyamet kokumu duyuyor sakinlesiyor sabahtan beri kucak kucaga baska turlu uyumuyor
Büyümesi icin uyumasinlazim sasirdim ne yapicam
Emziriyorum mama veriyorum dalsin diye tekrar Emziriyorum hala uykusu kötü mama üstüne bu kadar emmeyle kusmuyorda nasil fazla gelmiyor bilemedim
Dr zaten sütte sorun yok da bu cocuk doymuyor demisti
Nasil duyursam
alya ve feyza teyzesi :)
Gözün aydin Allah anali babali babali buyuek nasip etsin. Cok kalmazlar kuvezde insallah haftanizda guzel ikiz gebelik olarak tez vakitte saglikla evinize dönersiniz insallah.Kızlar sabah 5 te sancım başladı 12 gibi hastaneye geldik.nst de sancı 100 e çıkmış 2 cm de açıklık vardı acil sezeryana alındım.1 buçukta doğurdum.spinal oldu.bebeklerim küvözde ne kadar kalacakları da belli değil.benim de ağrım sızım çok.Allah herkese yaşatsın bu duyguyu herkesin yardımcısı olsun..
Kizimda 38+2 idi sezeryan tarihim ama o erken geldi :) suanda yine 38+2. seninle ayni gun planlanan dogum tarihi 08.08. doktorum 37+6 ile 38+6 arasinda gun secmemi istemisti. Erken degil yani icin rahat olsun.O zaman 38+3 normal bir tarih gideyim pasa pasa olayim sezeryanimi baska da alternatif yok zaten bebis ters
Hayir erken degil zaten 37. Haftada organ gelisimi tamamlanıyor. Ben kizimi 37+1 de dogurdum hicbir sorun yasanmadi. Sen pozitif dusun haftalardir sanci cekenler var ama hala dogum yapmayan.Kızlar iyi geceler iyisiniz inşallah. Fazla giremiyorum. Girdiğimde de son sayfayı anca okuyabiliyorum. 2 gündür gece sancıö tutuyor bugün akşamdan başladı. İlk çocukta hiç böyle sancılar yoklamadı. Daha yarın kısmetse 36yı yeni doldurup 37ye gidecez. Benim sorum şu ki sancılar böyle devam ederse 1 hafta sonraya tarih akşam yani 37 hafta dolunca çok mu erken acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?